Ernstige allergie toegevoegd aan de bijwerkingen van AstraZeneca Covid: EU-regulator

Ernstige allergie toegevoegd aan de bijwerkingen van AstraZeneca Covid: EU-regulator

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Ernstige allergieën moeten worden toegevoegd aan de mogelijke bijwerkingen van AstraZeneca’s coronavirusvaccin nadat waarschijnlijke verbanden zijn gevonden met een aantal gevallen in Groot-Brittannië, zei de EU-regulator voor geneesmiddelen op vrijdag.

De ontwikkeling komt een dag nadat het Europees Geneesmiddelenbureau zei dat het een afzonderlijk probleem van bloedstolsels aan het onderzoeken was, wat Denemarken ertoe aanzette het gebruik van de prik op te schorten, maar zei dat het veilig bleef om te gebruiken.

Het in Amsterdam gevestigde EMA zei dat het “een update van de productinformatie had aanbevolen om anafylaxie en overgevoeligheid (allergische reacties) als bijwerkingen op te nemen”.

“De update is gebaseerd op een overzicht van 41 meldingen van mogelijke anafylaxie gezien bij ongeveer 5 miljoen vaccinaties in het Verenigd Koninkrijk”, zei het in de hoogtepunten van de EMA-commissie die het risico van medicatie beoordeelt.

“Na zorgvuldige beoordeling van de gegevens was (de commissie) van mening dat in ten minste enkele van deze gevallen een verband met het vaccin waarschijnlijk was.”

De EMA zei echter dat anafylaxie, of wat het “ernstige allergische reacties” noemde, al een “bekende bijwerking was die zeer zelden kan optreden bij vaccins”.

In de productinformatie van het AstraZeneca-vaccin stond al dat mensen “gedurende ten minste 15 minuten” nauwlettend in de gaten moeten worden gehouden nadat ze de prik hebben gekregen in geval van allergische reacties.

Bronnen: NDTV

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren


Bedankt voor het doneren aan Healthbytes.me

Healthbytes.me wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving voort te zetten over alles wat er wordt verzwegen door Big Pharma wereldwijd en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Healthbytes.me is al 8 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we u niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, dan kan dat via

Ideal, creditcard, Crypto Valuta of Paypal.

Previous Is het Gardasil-vaccin gekoppeld aan een recorddaling van de geboortecijfers?
Next Artsen en wetenschappers schrijven aan het Europees Geneesmiddelenbureau om te waarschuwen voor de gevaren van covid-19-vaccins

About author

redactie
redactie 4499 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Vaccinaties

Verband tussen vaccins en autisme blijkt uit eigen data regering

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Nieuws

Pfizer geeft in vertrouwelijk document toe dat het COVID-19-vaccin Vaccine-Associated Enhanced Disease veroorzaakt (hetzelfde als Antibody Dependent Enhancement)

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Overig

WAARSCHUWING: waarom het COVID-19-vaccin een ENORME mislukking zou kunnen worden, volgens milieugezondheidswetenschappers

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat