KINDEREN AFGENOMEN VAN OUDERS DIE VITAMINE K INJECTIE WEIGEREN

KINDEREN AFGENOMEN VAN OUDERS DIE VITAMINE K INJECTIE WEIGEREN

Luister naar dit artikel

Sinds 1961 heeft de American Academy of Pediatrics (AAP) aanbevolen dat alle pasgeborenen een vitamine K1-injectie krijgen om ongecontroleerde bloedingen veroorzaakt door vitamine K-tekort te voorkomen.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Vitamine K1 is vereist voor een goede bloedstolling en pasgeborenen hebben meestal een laag niveau vanwege het feit dat vitamine K de placenta niet goed passeert. Een tekort kan leiden tot plotselinge interne bloedingen – meestal in de hersenen of darmen. Dit wordt “vitamine K-tekortbloeding” of VKDB genoemd en kan levensbedreigend zijn.

Onderzoek gepubliceerd in 2014 in het tijdschrift Pediatrics toonde aan dat het aantal ouders dat het vitamine K-shot voor hun pasgeboren baby’s weigerde, steeg van 0,21% in 2006 tot 0,39% in 2012.5

De gegevens waren gebaseerd op baby’s geboren in Alberta, Canada. In de VS meldden gegevens die werden gepresenteerd op de CSTE-conferentie in 2014 het weigeringspercentage in twee Nashville, Tennessee, ziekenhuizen varieerden van 2,3% tot 3,7% in 2013.

Een tweede onderzoek uit 2014 concludeerde ook dat de weigering van vitamine K aan het toenemen was, en daarmee een toename van vitamine K-deficiëntiebloedingen bij kinderen die laat optraden. Van zeven zuigelingen met bevestigde vitamine K-tekort, ontwikkelden vijf vitamine K-tekortbloedingen.

Uit een peiling in 2017 bleek dat de meest voorkomende redenen die ouders gaven om de vitamine K-injectie te weigeren, waren “percepties van ouders dat de injectie onnodig was, gebrek aan kennis over vitamine K-tekortbloedingen en bezorgdheid over conserveermiddelen.”

Weigering van vitamine K gekoppeld aan vaccinvermijding

Zoals gemeld door Scientific American, 9 uit de 2014 Pediatrics paper bleek dat kinderen die het vitamine K-shot bij de geboorte niet hadden gekregen ook 14,6 keer meer kans hadden om op 15-jarige leeftijd niet-gevaccineerd te zijn. Volgens de auteurs:

“Dit is de eerste populatie-gebaseerde studie om ouders te karakteriseren die waarschijnlijk vitamine K voor hun zuigelingen zullen afnemen en wiens kinderen waarschijnlijk niet geïmmuniseerd zijn. Deze bevindingen maken eerdere identificatie van risicovolle ouders mogelijk en bieden de mogelijkheid om strategieën uit te werken om de opname van vitamine K en vaccinaties bij kinderen te verhogen. ”

Senior auteur Shannon MacDonald vertelde Scientific American:

“Onze bevinding van een verband tussen vitamine K-weigering en vaccinweigering was zeer zorgwekkend. We hadden een verband verwacht tussen de twee, maar hadden niet verwacht dat de associatie zo hoog zou zijn. ”

De correlatie tussen weigering van vitamine K-injectie en vaccinvermijding blijkt voor veel ouders ernstige gevolgen te hebben. Kortom, door nee te zeggen tegen de vitamine K-opname, labelen sommige ziekenhuizen u automatisch als een nalatige ouder en een gevreesde anti-vaxxer in de maak.

Baby’s afgenomen van ouders die vitamine K-opname hebben geweigerd

Er zijn een aantal verhalen naar voren gekomen waarin wordt beschreven hoe ouders hun pasgeboren baby’s zijn afgenomen simpelweg omdat ze de vitamine K-injectie hebben geweigerd. In een artikel in september 2019 beschrijft 13 The Daily Citizen de aangrijpende beproeving van Angela en Brian Bougher:

“Het christelijke echtpaar gelooft dat” de schepping van God niet automatisch tekortschiet of gebrekkig is bij de geboorte “en dat de injectie niet nodig is. De Boughers hebben recht op hun overtuigingen en als ze volledig op de hoogte waren van de risico’s, zouden ze moeten kunnen afwijzen. De staat Illinois zag het zo niet.
In plaats daarvan vertelde een verpleegster de momenten na de geboorte aan de Boughers dat hun pasgeboren dochter werd weggehaald en dat ze werden onderzocht op ‘medische verwaarlozing’. Het duurde 12 uur om hun dochter terug te krijgen.
Het is de vraag of de logica van de beslissing van Boughers correct is. Medische professionals moeten echter weten dat de eerste momenten van het leven cruciaal zijn voor zowel moeder als kind. Het verwijderen van een kind om een dergelijke reden is een ernstig overschrijden van de verantwoordelijkheid van de staat om kinderen te beschermen tegen verwaarlozende ouders.

De pijn van de familie hield daar niet op. Later liet het Illinois Department of Children and Family Services (DCFS) wetshandhavers een onaangekondigd bezoek brengen aan het huis van Boughers om te onderzoeken en te bepalen of een van hun andere vier kinderen ‘verwaarloosd’ werd. ”

De Boughers en verschillende andere families in Illinois die door de DCFS werden lastiggevallen en onderzocht wegens weigering van het vitamine K-schot, hebben een rechtszaak aangespannen tegen lokale ziekenhuizen (Silver Cross Hospital, Advocate Christ Medical Center en de University of Chicago Medical Center), de AAP, de DCFS en verschillende kinderartsen. Zoals gemeld door CBS 24 september 2019:

“Ze willen een vergoeding en een door de rechtbank afgedwongen garantie dat het Illinois Department of Children and Family Services niet wordt gebeld als ouders weigeren hun baby’s een vitamine K-injectie te geven.”

 

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Het aanvullen met vitamine D kan de groei van darmkanker voorkomen
Next Elke vinger is verbonden met 2 organen

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

Vaccin gewonde tiener geneest van ernstige symptomen na Detox dieet & kruidenformule

Luister naar dit artikel Als onze westerse medische autoriteit te horen kreeg dat een tiener lichamelijk en geestelijk gewond was geraakt na het nemen van vaccins, en vervolgens kon genezen

Vaccinaties

Kankers verschijnen op manieren die nog nooit eerder zijn gezien na COVID-vaccinaties: Dr. Harvey Risch

Luister naar dit artikel Volgens Dr. Harvey Risch zijn er aanwijzingen dat kanker in overmaat voorkomt nadat mensen COVID-19-vaccinaties hebben gekregen. Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift

Vaccinaties

Vertegenwoordiger vaccinmaker Merck: “Ik zou mijn kinderen nooit laten vaccineren”

Luister naar dit artikel John Berchielli werkte in het verleden voor senator Richard Pan, de beleidsmaker achter de strenge vaccinatiewet SB277 die kinderen verplicht te worden ingeënt tegen een reeks