Crimineel gedrag Big Pharma: Pfizer gebruikte Nigeriaanse kinderen als 'menselijke proefkonijnen'

Crimineel gedrag Big Pharma: Pfizer gebruikte Nigeriaanse kinderen als 'menselijke proefkonijnen'

Luister naar dit artikel

Nog maar een paar jaar geleden haalde het nieuws over een polio-uitbraak in Afrika de krantenkoppen en deed het de wenkbrauwen fronsen. Terwijl ze het goede nieuws vierden dat er sinds 2016 geen gevallen van wilde polio onder Afrikaanse kinderen zijn gemeld, moesten functionarissen, waaronder de Wereldgezondheidsorganisatie, deze mijlpaal met een sterretje erkennen door een alarmerende realiteit te erkennen: dat gevallen van polio veroorzaakt door het orale poliovaccin zelf zijn helaas in opkomst!
Het is slechts een ongelukkig voorbeeld van de onverwachte en vaak genegeerde potentiële gevaren van massale vax-campagnes – en zegt niets over de potentiële gevaren die inherent zijn aan de farmaceutische bedrijven die profiteren van deze medicijnen. Een korte blik op Pfizers geschiedenis van het maken van fouten zou voldoende moeten zijn om dit probleem op te helderen.
Hier is een kort overzicht van de corruptie en wandaden van Pfizer – een waslijst van fraude, nalatigheid en andere criminele handelingen
Men moet het potentieel voor vooringenomenheid, belangenverstrengeling en andere verstorende factoren erkennen die van invloed zijn op de ‘wetenschap’ die we horen over COVID-shots en andere farmaceutische geldmakers. Iedereen moet tenslotte tot zijn eigen conclusies komen over wanneer en of hij een medicijn moet gebruiken, maar echte geïnformeerde toestemming vereist transparantie van het betrokken onderzoek en de betrokken ontwikkeling.
Misschien is dit gebrek aan transparantie de reden waarom velen zo sceptisch zijn geweest over de verwoede poging om naalden in de armen van elke persoon op aarde boven de vijf jaar te krijgen – en misschien zelfs jonger dan en dat gebeurt, snel genoeg, als Pfizer en Moderna hun zin krijgen. (Pfizer kondigde deze week ook aan dat ze een aanvraag zouden indienen bij de Amerikaanse Food and Drug Administration om de eerste COVID-boosterdosis voor kinderen van 5-11 jaar goed te keuren. Als u de tel kwijt bent, zijn dat drie shots – naast alle anderen binnen het vax-schema voor kinderen – in minder dan een jaar, allemaal onder het mom van “autorisatie voor gebruik in noodgevallen”.)
Als men kijkt naar de lange geschiedenis van criminaliteit van Pfizer, wordt de kwestie van transparantie zelfs nog relevanter.
Hier is een glimp van slechts enkele van de meest opvallende misdaden van Pfizer, zoals beschreven in een artikel van december 2021 dat op Substack is geplaatst:


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


  • 1991: Pfizer kreeg van de federale overheid een boete van $ 3,1 miljoen (kleingeld voor het farmaceutische bedrijf) voor het overtreden van de Clean Water Act door onbehandeld industrieel afval gedurende meer dan zes jaar in een afvalwaterzuiveringsinstallatie in Easton, PA te dumpen
  • 1996: “Pfizer diende een experimenteel medicijn toe tijdens een klinische proef met 200 kinderen in Nigeria, maar vertelde de ouders nooit dat hun kinderen het onderwerp waren van een experiment. Elf van de kinderen stierven en vele anderen kregen bijwerkingen zoals hersenbeschadiging en orgaanfalen. Een rapport van het Nigeriaanse ministerie van Volksgezondheid concludeerde dat het experiment “een illegale proef met een niet-geregistreerde drug” was, een “duidelijk geval van uitbuiting van onwetenden” en een schending van het Nigeriaanse en internationale recht. Pfizer kreeg geen toestemming en informeerde de patiënten niet dat ze de proefpersonen waren van een experiment, niet de ontvangers van een goedgekeurd medicijn.”
  • 2009: het jaar van de beruchte boete van $ 2,3 miljard – Pfizer betaalde dit forse bedrag in een van de grootste schikkingen in de geschiedenis van fraude in de gezondheidszorg nadat het schuldig had gepleit voor het illegaal promoten van de medicijnen Geodon, Zyvox, Bextra en Lyrica door middel van smeergeld van artsen en frauduleuze claims.

GEEN nepnieuws: de farmaceutische industrie besteedt MILJARDEN aan advertenties

De misdaden en rechtszaken die hierboven worden vermeld, zijn slechts een klein aantal van die waarbij Pfizer in de afgelopen tien jaar betrokken was. Toch worden we tegenwoordig verondersteld blindelings medicijnen te accepteren die door deze farmaceutische krachtpatser zijn gemaakt, wetende dat het bedrijf (op zijn zachtst gezegd) flink profiteert van hun product.
Wat fijn voor hen tenslotte dat niet één, niet twee, niet drie, maar minstens VIER doses van hun geld verdienende COVID-injectie (toegediend in minder dan een jaar) nodig zijn om echt te werken!
Pfizer zet hun winst zeker in om zichzelf te positioneren als leiders in de gezondheidszorg en om hen top-of-mind te houden op politiek en medisch gebied. Volgens Statista heeft de farmaceutische industrie alleen al in 2020 bijna $ 4,6 miljard uitgegeven aan nationale televisiereclame in de Verenigde Staten.
En volgens een observatiestudie uit 2020, gepubliceerd in JAMA Internal Medicine, heeft de farmaceutische en gezondheidsproductindustrie tussen 1999 en 2018 $ 4,7 miljard (ongeveer $ 233 miljoen per jaar) uitgegeven aan lobbyen bij de Amerikaanse federale overheid en honderden miljoenen meer aan bijdragen aan presidentiële en verkiezingskandidaten voor het congres, nationale partijcommissies, staatskandidaten en commissies.
Niemand kan ontkennen hoe invloedrijk deze farmaceutische bedrijven zijn en hoe verweven hun bestuursleden zijn met de bestuursleden van grote mediabedrijven. De vraag is: wie houdt deze bedrijven verantwoordelijk als er onvermijdelijk meer strafbare feiten aan het licht komen?
Bronnen:

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous COVID-19 gekoppeld aan een verhoogd risico op bloedstolsels maanden later, blijkt uit onderzoek
Next SCHOKKEND: Patholoog onthult wat COVID-injecties met de hersenen en andere organen doen

About author

redactie
redactie 4594 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Nieuws

Voedsel WAARSCHUWING: Hoge niveaus van zware metalen in glutenvrij voedsel gevonden!

Luister naar dit artikel Gluten is een soort plantaardig eiwit dat voorkomt in bepaalde granen zoals tarwe, rogge en gerst. Maar voor veel mensen met een slechte spijsvertering kunnen glutenvrije

Overig

Amish meisje die de VS ontvluchtte om Chemotherapie onder dwang te ontkomen is nu vrij van kanker

Luister naar dit artikel Sommigen noemen het misschien een ‘wonder’, maar alternatieve en holistische geneeskunde-genezers zijn niet echt verrast om te horen dat een 12-jarig Amish-meisje nu kankervrij is –

Overig

Niemand heeft het over jicht: hier is waarom

Luister naar dit artikel Alleen al in de VS lijden meer dan 83 miljoen mensen aan jicht – dat is één op de 25 mensen. Hoewel de pijnlijke aandoening elk