Amish meisje die de VS ontvluchtte om Chemotherapie onder dwang te ontkomen is nu vrij van kanker

Amish meisje die de VS ontvluchtte om Chemotherapie onder dwang te ontkomen is nu vrij van kanker

Luister naar dit artikel

Sommigen noemen het misschien een ‘wonder’, maar alternatieve en holistische geneeskunde-genezers zijn niet echt verrast om te horen dat een 12-jarig Amish-meisje nu kankervrij is – nadat haar artsen slechts zes maanden geleden in de rechtszaal hebben verklaard dat zij nu al dood zou zijn als haar familie toestemming kreeg om haar chemotherapie te weigeren.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Zoals gemeld door de Medina Gazette, van Medina County, Ohio, Maurice Thompson, hoofd van de libertaire non-profitorganisatie Centrum voor Constitutionele Wet 1852, zei de jonge Sarah Hershberger nu geen tekenen meer van kanker te hebben en lijkt het gezond .

“Ze had MRI’s en bloed werk, en de rechter in het afgelopen jaar heeft geholpen bij het vergemakkelijken van ten minste een reis naar de Cleveland Clinic. De MRI’s toonden geen enkele vorm van kanker, “vertelde Thompson onlangs aan de Gazette.

Hij voegde eraan toe dat haar familie haar blijft behandelen met minder invasieve alternatieve geneeswijzen.

“Als je het eenmaal hebt, ben je nooit 100 procent uit het bos, of je nu wel of niet chemotherapie krijgt,” zei hij. “Ik weet dat haar uiterlijk niet echt een indicatie is of ze kanker heeft, maar ze ziet er heel gezond uit.”

En toch, zoals de krant opmerkte, is er geen enkel spoor van kanker in een test verschenen.

Hof vindt dat ouders geen rechten hebben – nogmaals

Toen Sarah in 2013 de diagnose kanker kreeg, stemden haar ouders, Andy en Anna Hershberger, aanvankelijk in met chemotherapiebehandelingen. Ze kozen echter om een einde te maken aan dergelijke behandelingen toen de toestand van Sarah erger werd, uit angst dat de behandelingen zelf uiteindelijk zouden kunnen leiden tot haar dood.

Zoals typisch is in het post-constitutionele Amerika van vandaag, reageerden medewerkers van het Akron Kinderziekenhuis met een juridische poging om Sarah’s ouders te ontheffen van hun recht om de medische behandeling van hun eigen dochter te kiezen. Het ziekenhuis zocht toestemming van de rechtbank om ‘beperkte voogdij’ over haar te verkrijgen, waardoor ze de autoriteit kregen over medische beslissingen die op haar betrekking hadden. Artsen hebben verklaard dat ze de zes maanden niet zou halen zonder chemotherapie.

In eerste instantie besliste rechter Judge John L. Lohn – sinds zijn pensionering – dat de ouders van Sarah voldoende bekwaam waren om medische beslissingen te nemen namens hun dochter. Uiteindelijk beval een hogere rechtbank hem echter om een voogd te benoemen.

De familie reageerde door het land te ontvluchten en koos in plaats daarvan voor een alternatieve medische behandeling in Mexico en Canada. Maanden later besloot het ziekenhuis afstand te doen van de voogdij, het had geen zin om de zaak verder te vervolgen.

Volgens de Gazette:

“Thompson zei Probate Judge Kevin Dunn – die Lohn verving toen hij met pensioen ging in 2014 – beëindigde formeel Sarah’s voogdij op 24 september. Thompson zei dat de rechter erkende dat Sarah, die in november 13 wordt, geen symptomen van kanker vertoont en dat ze leek gezond te zijn.”

In navolging van Sara’s zaak, heeft Thompson sindsdien de wetgevers in Ohio opgeroepen om regels te hervormen die rechters de autoriteit geven om beslissingen over de gezondheidszorg van hun ouders over hun kinderen te herroepen.

Lage overlevingspercentages voor chemotherapie

“Het is nu tijd voor Ohio wetgevers om Ohio families te beschermen tegen eigenzinnige rechters,” zei Thompson, zoals gerapporteerd door de Gazette.

In de eerste plaats haalde Thompson uit tegen de juridische test die rechters doorgaans gebruiken in zaken als die van Sarah, om het gezag van de ouders te omzeilen bij beslissingen over de gezondheid en het welzijn van hun kinderen.

“Deze test staat rechters toe om gezondheidszorg, educatieve en andere belangrijke beslissingen van geschikte Ohio-ouders te overrulen,” zei Thompson. “In de nasleep van het geval van Sarah, werd het concept bekend als” medische ontvoering. ”

Terwijl het kinderziekenhuis weigerde commentaar te geven op het verhaal, vertelde een woordvoerder desondanks aan de Gazette dat Akron Children’s een comité had opgericht om in contact te komen met de Amish-gemeenschap, om ‘een betere communicatie over de gezondheidszorg mogelijk te maken in navolging van Sara’s zaak’, aldus de krant.

Dat gezegd hebbende, is de algehele overlevingskans voor chemotherapie – niet de onderliggende kanker waarvoor de reguliere geneeskunde het voorschrijft – zeer laag. Volgens een studie van 2004, terwijl ongeveer 60 procent van de kankerpatiënten in Australië overleefde, had chemotherapie weinig of niets te maken met die overlevingskansen.

“Ik heb nog nooit iemand ontmoet die genezen was door kanker met chemotherapie. Geen enkele, “zei de redactie van Natural News Mike Adams, de Health Ranger, na de vroegtijdige dood van acteur Patrick Swayze door alvleesklierkanker (na chemotherapie). “Nog nooit van iemand gehoord. Ze bestaan niet. Zelfs de kankerindustrie zal je vertellen dat hun ‘genezingspercentage’ nul is (omdat ze niet geloven dat kanker ooit kan worden genezen). ”

Bronnen:

www.naturalnews.com

NCBI.NLM.NIH.gov

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous De 3 Sappen Darm reiniging: hoe Appel, Gember en Citroen kilo's gifstoffen uit je lichaam kunnen spoelen
Next Zelfgemaakte kurkuma room creamer voor in de koffie

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

Arts in de VS krijgt 40 jaar cel voor voorschrijven opioïden

Luister naar dit artikel Op woensdag veroordeelde een federale rechter in de Verenigde Staten een arts uit Martinsville, Virginia tot 40 jaar gevangenisstraf voor het illegaal voorschrijven van opioïden, na

Overig

22 jaar te laat: zal de EPA eindelijk optreden tegen giftige chemicaliën in speelgoed?

Luister naar dit artikel Je huis moet een veilige haven zijn voor jou en je kinderen. Toch zijn giftige chemicaliën overal – zelfs in onze huizen. Zelfs kinderspeelgoed is niet

Overig

Farmaceutica putten het magnesium in uw lichaam uit, waardoor uw risico op ziekte toeneemt

Luister naar dit artikel Maken medicijnen je ziek? Onderzoek toont aan dat populaire vrij verkrijgbare medicijnen uw lichaam van magnesium kunnen uitputten, wat leidt tot een gevaarlijke tekortkoming en mogelijk