SCHOKKEND: Patholoog onthult wat COVID-injecties met de hersenen en andere organen doen

SCHOKKEND: Patholoog onthult wat COVID-injecties met de hersenen en andere organen doen

Luister naar dit artikel

De COVID-19-mRNA-prikken gemaakt door Pfizer en Moderna – die klaarblijkelijk ‘zo goed’ werken dat ze binnen een jaar minstens drie doses nodig hebben – instrueren cellen in het lichaam van een persoon om spike-eiwit te maken en weg te pompen. Het is hetzelfde eiwit dat aan de buitenkant van het SARS-CoV-2-virus wordt aangetroffen en waarvan we nu weten dat het schade en ontsteking veroorzaakt aan cellen en weefsels in het lichaam. Door het lichaam te instrueren om deze giftige spike-eiwitten te maken, beweren functionarissen, zou het immuunsysteem van een gevaxxed persoon in staat moeten zijn om het nieuwe coronavirus in het wild sneller te herkennen en daarom infectie te voorkomen.
Gegevens uit de praktijk laten natuurlijk zien dat de “effectiviteit” van de COVID-injecties na slechts enkele weken dramatisch afneemt en dat zelfs drie shots de overdracht van het virus voor veel vax-ontvangers niet kunnen stoppen. Maar hoewel het vermogen van deze injecties om de overdracht te stoppen teleurstellend is, gaf een patholoog onlangs een beknopte uitleg van waartoe deze COVID-injectie eigenlijk in staat lijkt te zijn.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


COVID-shots zijn genetisch gemanipuleerd om het lichaam te vertellen dat het spike-eiwitten moet maken, wat leidt tot ontstekingen en orgaanschade

Dr. Ryan Cole is een ervaren patholoog die een opleiding heeft gevolgd bij verschillende instellingen, waaronder de Mayo Clinic. Op een top die afgelopen zomer werd gepresenteerd door America’s Frontline Doctors, gaf Dr. Cole een verbluffend verslag van wat de COVID-19-injecties in de lichamen van mensen lijken te doen.
Na zijn presentatie te zijn begonnen met een paar nuchtere verwijzingen naar meerdere koppen waarin de onverwachte sterfgevallen van jonge mensen na de prik worden beschreven, gaat Dr. Cole verder met het behandelen van een aantal punten met betrekking tot de ‘stollingsprik’.

Je kunt de hele video van Dr. Cole hieronder bekijken:

Een belangrijk onderwerp: de relatie tussen de giftige spike-eiwitten van het virus (en van de mRNA-vax) en ACE2-receptoren.

ACE2-receptoren zijn eiwitten die op het oppervlak van veel cellen worden aangetroffen, waaronder cellen in de bloedvaten, longen, nieren, hart, hersenen en voortplantingsorganen. Deze receptoren helpen bij de normale celfunctie. Maar zoals Dr. Cole uitlegt, kunnen de nu beruchte spike-eiwitten van het virus zich binden aan deze ACE2-receptoren, en werken als een “sleutel” die de receptorplaats opent en het virus in staat stelt de cel te infecteren.
Dr. Cole legt verder uit dat laboratoriumgegevens suggereren dat de spike-eiwitten die door de vaccins worden gegenereerd, ook een cellulaire functie lijken te hebben, bijvoorbeeld door ontsteking en schade aan bloedvaten in de hersenen te veroorzaken, ontsteking in het hart te veroorzaken en het immuunsysteem te ontregelen .
Hij haalt de tien- tot twintigvoudige toename van baarmoederkanker in de afgelopen zes maanden aan als onderdeel van het bewijs waarop hij heeft vertrouwd om tot deze conclusie te komen.

“Als we niet zoeken, vinden we het niet”

Een van de vroegste punten van Dr. Cole uit zijn toespraak op de White Coat Summit is dat er meer dan 11.000 gedocumenteerde COVID-gerelateerde sterfgevallen nodig waren voordat de eerste autopsie na het vaxeren werd uitgevoerd. Waarom het gebrek aan onderzoek, vraagt hij?
Dr. Cole geeft toe dat autopsies duur zijn en brengt het punt naar voren dat als de regering bereid is miljarden dollars aan belastinggeld uit te geven aan vaccinpropaganda, ze zeker bereid zou moeten zijn om geld te steken in degelijk onderzoek naar sterfgevallen die zo nauw verband houden met met een nieuwe therapie. Dus waarom zijn ze dat niet?
Bronnen:

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Crimineel gedrag Big Pharma: Pfizer gebruikte Nigeriaanse kinderen als 'menselijke proefkonijnen'
Next WAARSCHUWING uitgegeven door Poison Control over COVID-19 snelle antigeentesten

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Vaccinaties

Doorbraak COVID-gevallen nemen toe, en de ware oorzaak is alarmerend

Luister naar dit artikel Ambtenaren zijn het erover eens: het werkelijke aantal bijwerkingen van een medicijn of injectie wordt historisch gezien te weinig gerapporteerd. Maar ondanks deze onderrapportage zijn duizenden

Vaccinaties

Herfst, tijd voor GÉÉÉN griepprik..!

Luister naar dit artikel Veel Nederlanders hebben in oktober van de huisarts een oproep gekregen voor een griepprik. De brief ging vergezeld van een foldertje van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en

Vaccinaties

Farmaceutische bedrijven plegen wetenschappelijke fraude om klinische vaccin proeven te manipuleren

Luister naar dit artikel Waarom worden we verondersteld “de wetenschap te vertrouwen” – wat eigenlijk niet beter klinkt dan het blindelings volgen van dogma’s – terwijl het in twijfel trekken