SCHOKKEND: Patholoog onthult wat COVID-injecties met de hersenen en andere organen doen

SCHOKKEND: Patholoog onthult wat COVID-injecties met de hersenen en andere organen doen

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

De COVID-19-mRNA-prikken gemaakt door Pfizer en Moderna – die klaarblijkelijk ‘zo goed’ werken dat ze binnen een jaar minstens drie doses nodig hebben – instrueren cellen in het lichaam van een persoon om spike-eiwit te maken en weg te pompen. Het is hetzelfde eiwit dat aan de buitenkant van het SARS-CoV-2-virus wordt aangetroffen en waarvan we nu weten dat het schade en ontsteking veroorzaakt aan cellen en weefsels in het lichaam. Door het lichaam te instrueren om deze giftige spike-eiwitten te maken, beweren functionarissen, zou het immuunsysteem van een gevaxxed persoon in staat moeten zijn om het nieuwe coronavirus in het wild sneller te herkennen en daarom infectie te voorkomen.
Gegevens uit de praktijk laten natuurlijk zien dat de “effectiviteit” van de COVID-injecties na slechts enkele weken dramatisch afneemt en dat zelfs drie shots de overdracht van het virus voor veel vax-ontvangers niet kunnen stoppen. Maar hoewel het vermogen van deze injecties om de overdracht te stoppen teleurstellend is, gaf een patholoog onlangs een beknopte uitleg van waartoe deze COVID-injectie eigenlijk in staat lijkt te zijn.

COVID-shots zijn genetisch gemanipuleerd om het lichaam te vertellen dat het spike-eiwitten moet maken, wat leidt tot ontstekingen en orgaanschade

Dr. Ryan Cole is een ervaren patholoog die een opleiding heeft gevolgd bij verschillende instellingen, waaronder de Mayo Clinic. Op een top die afgelopen zomer werd gepresenteerd door America’s Frontline Doctors, gaf Dr. Cole een verbluffend verslag van wat de COVID-19-injecties in de lichamen van mensen lijken te doen.
Na zijn presentatie te zijn begonnen met een paar nuchtere verwijzingen naar meerdere koppen waarin de onverwachte sterfgevallen van jonge mensen na de prik worden beschreven, gaat Dr. Cole verder met het behandelen van een aantal punten met betrekking tot de ‘stollingsprik’.

Je kunt de hele video van Dr. Cole hieronder bekijken:

Een belangrijk onderwerp: de relatie tussen de giftige spike-eiwitten van het virus (en van de mRNA-vax) en ACE2-receptoren.

ACE2-receptoren zijn eiwitten die op het oppervlak van veel cellen worden aangetroffen, waaronder cellen in de bloedvaten, longen, nieren, hart, hersenen en voortplantingsorganen. Deze receptoren helpen bij de normale celfunctie. Maar zoals Dr. Cole uitlegt, kunnen de nu beruchte spike-eiwitten van het virus zich binden aan deze ACE2-receptoren, en werken als een “sleutel” die de receptorplaats opent en het virus in staat stelt de cel te infecteren.
Dr. Cole legt verder uit dat laboratoriumgegevens suggereren dat de spike-eiwitten die door de vaccins worden gegenereerd, ook een cellulaire functie lijken te hebben, bijvoorbeeld door ontsteking en schade aan bloedvaten in de hersenen te veroorzaken, ontsteking in het hart te veroorzaken en het immuunsysteem te ontregelen .
Hij haalt de tien- tot twintigvoudige toename van baarmoederkanker in de afgelopen zes maanden aan als onderdeel van het bewijs waarop hij heeft vertrouwd om tot deze conclusie te komen.

“Als we niet zoeken, vinden we het niet”

Een van de vroegste punten van Dr. Cole uit zijn toespraak op de White Coat Summit is dat er meer dan 11.000 gedocumenteerde COVID-gerelateerde sterfgevallen nodig waren voordat de eerste autopsie na het vaxeren werd uitgevoerd. Waarom het gebrek aan onderzoek, vraagt hij?
Dr. Cole geeft toe dat autopsies duur zijn en brengt het punt naar voren dat als de regering bereid is miljarden dollars aan belastinggeld uit te geven aan vaccinpropaganda, ze zeker bereid zou moeten zijn om geld te steken in degelijk onderzoek naar sterfgevallen die zo nauw verband houden met met een nieuwe therapie. Dus waarom zijn ze dat niet?
Bronnen:


Bedankt voor het doneren aan Healthbytes.me

Healthbytes.me wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving voort te zetten over alles wat er wordt verzwegen door Big Pharma wereldwijd en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Healthbytes.me is al 8 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we u niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, dan kan dat via

Ideal, creditcard, Crypto Valuta of Paypal.

Previous Crimineel gedrag Big Pharma: Pfizer gebruikte Nigeriaanse kinderen als 'menselijke proefkonijnen'
Next WAARSCHUWING uitgegeven door Poison Control over COVID-19 snelle antigeentesten

About author

redactie
redactie 4499 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Vaccinaties

Tetanusvaccins in Kenia besmet met onvruchtbaarheidsmiddel

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Onderzoek

Enorme toename van miskramen en andere reproductieve afwijkingen die verband houden met COVID-19-injecties

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Vaccinaties

Pfizer gaat door met proef mRNA-griepvaccin ondanks meerdere controverses

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat