Interview met Derrick Broze – Het gebruik van ivermectine in Mexico legt het gecontroleerde verhaal rond het medicijn bloot

Interview met Derrick Broze – Het gebruik van ivermectine in Mexico legt het gecontroleerde verhaal rond het medicijn bloot

Luister naar dit artikel

Vandaag is Derrick Broze in de uitzending, hier om zijn recente artikel over het gebruik van ivermectine in Mexico te bespreken, en hoe het een zeer duidelijke poging aan de dag legde om de informatiestroom rond dit medicijn in het bijzonder en rond vroege behandeling voor COVID-19 in het algemeen te beheersen – vaak ten koste van degenen die juist die behandeling nodig hebben.

Bronnen:  The Last American Vagabond


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Genetisch bewerkte tomaat gepromoot als therapeutisch, maar is het zelfs veilig?
Next Laserbehandeling bij acne: wat kun je verwachten?

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Nieuws

Huisartsen schrijven te veel antibiotica voor bij luchtweginfecties

Luister naar dit artikel Nederlandse huisartsen schrijven bij luchtweginfecties regelmatig antibiotica voor, ook wanneer richtlijnen dit niet aanbevelen. Het risico op antibioticaresistentie neemt hierdoor toe. Dit blijkt uit onderzoek door

Natuurlijk

COVID-preventie – een effectief alternatief voor vaccins

Luister naar dit artikel De massale wereldwijde inspanning om COVID-vaccins te promoten speelt in op de angst om de ziekte te krijgen, ondanks het feit dat ze experimenteel zijn. Dit

Overig

GEEN UITWEG: Bill Gates, WEF pusht GGO-voedsel, om het einde in te luiden van voedsel zoals we het kennen

Luister naar dit artikel Bill Gates heeft zijn vingers de laatste tijd behoorlijk duistere pap gehad en nu heeft hij, samen met het World Economic Forum (WEF), de krachten gebundeld