GEEN UITWEG: Bill Gates, WEF pusht GGO-voedsel, om het einde in te luiden van voedsel zoals we het kennen

GEEN UITWEG: Bill Gates, WEF pusht GGO-voedsel, om het einde in te luiden van voedsel zoals we het kennen

Luister naar dit artikel

Bill Gates heeft zijn vingers de laatste tijd behoorlijk duistere pap gehad en nu heeft hij, samen met het World Economic Forum (WEF), de krachten gebundeld in een initiatief dat gevolgen heeft voor elke persoon en familie in de wereld. Het lijkt erop dat Mr. Gates onze voedselvoorraad in het vizier heeft.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Je hebt misschien de “bio-engineered” melding of het zegel op veel voedseletiketten in de schappen van supermarkten opgemerkt, maar dat is nog maar het begin. Gates heeft kennelijk affiniteit met Frankenfoods, wellicht vanwege het geld dat er – op kosten van de consument – ​​te verdienen valt. Hoe het ook zij, de door Bill Gates gefinancierde Lab Meat and Lab Dairy-lobby wint aanzienlijk aan kracht naarmate meer en meer tycoons afkomstig uit Silicon Valley de inspanningen steunen. Het resultaat is echt, heel voedsel dat vervaagt totdat het is uitgestorven, samen met de familieboerderijen en boerderijen die zoveel van ons voedsel produceren. En natuurlijk staat het WEF hier als partner in crime van Gates achter.

Misschien eet je GGO-voedsel en weet je het niet eens

De kans is groot dat je al jaren ongereguleerde en niet-gelabelde GGO’s consumeert en het niet weet. Roomkaas, ijs en snackbar voedsel bevatten vaak GGO-additieven. Deze voedingsmiddelen hebben geen regelgeving met betrekking tot hun GGO-status omdat ze buiten de bevoegdheid vallen van de instanties die ons voedsel zouden moeten reguleren.

Dit betekent dat je waarschijnlijk GGO-voedsel hebt geconsumeerd en het niet eens wist. Zelfs als de GGO-ingrediënten op het etiket staan, gebruiken veel bedrijven vage of misleidende termen, en mensen begrijpen over het algemeen niet dat ten minste enkele van de ingrediënten in die lijst GGO’s zijn. Enkele veel voorkomende termen zijn ‘fermentatietechnologie’ en ‘synthetische biologie’, maar er zijn ook andere.

Nu laboratoriumvlees en zuivel op de markt worden gebracht voor het publiek, worden het weiden van dieren, holistische begrazing en biologische landbouw steeds meer verguisd door dezelfde bedrijven die hun nepvoedsel pushen als een superieure vervanging met leugens zoals het is volledig plantaardig, ethisch, voedzaam en veilig. Ze gaan zelfs zo ver dat ze ontkennen dat hun in het laboratorium gemaakte voedingsmiddelen niet genetisch gemanipuleerd zijn.

Alle leugens zijn bedoeld om het publiek te misleiden om aan boord te springen, zodat ze de boeren en veeboeren failliet kunnen laten gaan.

In het kielzog van SynBio komen nepvoedsel op en heersen

Naarmate dit nepvoedsel aan populariteit wint, lijden inheemse herders, dorpelingen op het platteland, veeboeren, familieboeren en traditionele gemeenschappen daaronder. Het is de consument die lijdt. Het zijn onze families die lijden.

SynBio of synthetisch bioengineered voedsel is niet wat ze beweren. Ten eerste zijn ze niet duurzaam of plantaardig; erger nog, ze zijn niet voldoende getest op veiligheid en zijn niet op de juiste manier geëtiketteerd. Dit betekent dat ze op zijn best minimaal gereguleerd zijn.

De nasleep van dit voedsel is catastrofaal, met bedreigingen voor het levensonderhoud van de producenten van echt voedsel, zoals onafhankelijke boeren en kleine boeren. Maar er zijn ook grote bedreigingen voor ons milieu en de gezondheid van de mensen op deze planeet. Sterker nog, er is steeds meer bewijs dat aantoont dat deze voedingsmiddelen weinig tot geen voedingswaarde hebben en over het algemeen onveilig zijn.

En dit is wat Bill Gates en zijn trawanten ons door de strot willen proppen terwijl ze ons echt, heel voedsel ontzeggen dat veilig en voedzaam is. Wat erger is, is dat wereldregeringen hem ermee weg laten komen, wat aangeeft dat het veel dieper gaat dan het lijkt.

Hier leest u hoe u actie kunt ondernemen en echt voedsel kunt terugwinnen

Protesten, boycots, rechtszaken en massaal openbaar onderwijs zijn de instrumenten die de duistere omgang van Gates met ons voedsel aan het licht zullen brengen. Hoe meer je weet, hoe meer actie je ertegen kunt ondernemen. Weigeren om nepvoedsel zoals nepkaas, nepmelk en nepvlees te kopen, kan ze van de markt verdrijven.

Koop in plaats daarvan bij kleine boeren of veeboeren, verbouw voedsel in je eigen tuin (met behulp van erfstukzaden) en stop met het kopen van voedsel met het label ‘plantaardige’ producten. Als je echt de veganistische levensstijl wilt volgen, maak dan je eigen vleesalternatieven met noten of andere natuurlijke ingrediënten.

Het kost misschien wat meer werk, maar je weet in ieder geval precies wat er in je eten zit. En dat is veel meer waard dan een paar euro besparen of een paar minuten halen van je voedselbereidingstijd.

Bronnen:

 

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous NEJM-studie bevestigt dat covid-prikken de natuurlijke immuniteit vernietigen
Next COVID-injecties hebben veel meer doden veroorzaakt dan alle andere vaccins samen in 21 jaar

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

Hartaanvallen zijn dodelijker voor vrouwen omdat de traditionele geneeskunde hun symptomen niet herkent

Luister naar dit artikel Hartaanvallen treffen zowel mannen als vrouwen, maar vrouwen zullen eerder sterven door één. Je zou kunnen vermoeden dat dit eenvoudigweg te wijten is aan de fysieke

Overig

Monsterboete om kankerverwekkend babypoeder. Waarom wordt dit giftige goedje überhaupt nog verkocht?

Luister naar dit artikel Farmareus Johnson & Johnson moet een schadevergoeding van maar liefst 417 miljoen dollar betalen aan een vrouw met terminale eierstokkanker. Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks

Overig

5 voedingsadditieven die smeriger zijn dan ‘roze slijm’

Luister naar dit artikel Nog niet zo lang geleden werd de vleesindustrie in de Verenigde Staten getroffen door een schandaal om de verwerking van zogeheten ‘pink slime’ (roze slijm) in