COVID-preventie – een effectief alternatief voor vaccins

COVID-preventie – een effectief alternatief voor vaccins

Luister naar dit artikel

De massale wereldwijde inspanning om COVID-vaccins te promoten speelt in op de angst om de ziekte te krijgen, ondanks het feit dat ze experimenteel zijn. Dit betekent dat ze niet de rigoureuze, tijdrovende en dure gerandomiseerde klinische onderzoeken hebben doorlopen waarvan zoveel experts zeggen dat dit de gouden standaard is voor het evalueren van medicijnen.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Deze afwezigheid werd door de regering gebruikt om het gebruik van geneesmiddelen zoals hydroxychloroquine en ivermectine te veroordelen en te blokkeren.

Het testen van vaccins en de goedkeuring van de regelgevende instanties zijn overhaast. Enkele belangrijke feiten ontbreken in bijna alle informatie die het publiek bereikt.

De vaccins zorgen ervoor dat het virus nog steeds in het lichaam blijft en het virus kan zich verspreiden en aan anderen worden doorgegeven. Met andere woorden, het virus kan in de gemeenschap in leven blijven.

Bovendien kunnen en worden sommige gevaccineerde mensen getroffen door allerlei lelijke bijwerkingen. Wat vaccins zijn ontwikkeld om te doen, is het voorkomen van ernstige gevolgen voor de ziekte en overlijden. Maar ze voorkomen niet helemaal dat het virus in uw lichaam leeft. Met andere woorden, in tegenstelling tot de meeste oudere vaccins voor andere virale ziekten, doden ze het virus niet echt. Het doel is om virale effecten te beteugelen door enige immuniteit te verlenen.

Voorstanders van vaccinaties verkopen serieuze COVID-ziektepreventie. Maar er is een andere, heel andere preventiestrategie.

Zoals gedetailleerd in mijn recente boek Pandemic Blunder, zijn er bergen sterke medische gegevens die aantonen dat wereldwijd een aantal goedkope, veilige, bewezen en effectieve medicijnen, vitamines en supplementen zijn gebruikt om COVID te stoppen wanneer de protocollen heel vroeg worden gebruikt.

In een aantal landen waar ze op grote schaal worden gebruikt, zijn COVID-ziekenhuisopnames en sterftecijfers aanzienlijk lager dan in de VS en andere landen die het gebruik ervan hebben geblokkeerd.

Over het algemeen hebben ze het aantal COVID-sterfgevallen met 70% tot 80% verminderd. De belangrijkste vereiste is dat ze binnen enkele dagen na het krijgen van symptomen of een positieve test worden gebruikt. Even belangrijk: enorme hoeveelheden gegevens laten zien dat deze medische oplossingen ook profylactisch werken, wat betekent dat ze voorkomen dat mensen COVID-19 oplopen.

Mensen hebben het recht om te kiezen tussen COVID-vaccins en de veelheid aan protocollen die zijn geclassificeerd als componenten voor vroege COVID-behandeling thuis.

Deze keuze is des te relevanter als men erkent dat een groot aantal mensen geen vaccin nodig heeft om COVID-immuniteit te krijgen. Waarom? Omdat grote aantallen mensen natuurlijke immuniteit hebben of immuniteit die wordt bereikt door COVID te contracteren. Het bewijs van immuniteit zonder vaccinatie is overal aanwezig, ook kinderen en ouderen in verpleeghuizen die gezond bleven, terwijl anderen die bij hen woonden, besmet waren en maar al te vaak stierven.

Ja, er zijn enkele groepen die een goede reden hebben om een vaccin te nemen. Ze omvatten mensen zoals ik die ouderen zijn met ernstige onderliggende medische problemen en zelfs jongere mensen die ook ernstige medische aandoeningen hebben, waaronder morbide obesitas.

Ik heb het COVID-vaccin genomen omdat ik 81 ben en een zeer ernstige hartaandoening heb. Maar ik neem nog steeds twee keer per dag een van de protocollen met sterk bewijs voor effectiviteit: zink, quercetine, vitamine D en C.Mensen die toegang hebben tot hydroxychloroquine en ivermectine nemen regelmatige doses ter preventie, meestal samen met zink en vitamine D en C.

Het komt allemaal neer op een op wetenschap gebaseerde keuze om veilig te blijven in deze pandemie. Ongeveer 40% tot 50% van de Amerikanen wil geen vaccin nemen. Ze hebben blijkbaar geconcludeerd dat vaccins niet de enige manier zijn om tegen COVID te beschermen. Dit geldt met name voor jongere mensen die aanzienlijke overheidsgegevens hebben gezien die aantonen dat zelfs als ze COVID krijgen, ze waarschijnlijk geen vreselijke gevolgen zullen ondervinden.

De drang naar vaccins houdt ook verband met veel politici die pleiten voor het handhaven van in diskrediet gebrachte besmettingsmaatregelen – zoals maskering, sluiting van scholen en lockdowns – totdat iedereen is gevaccineerd.

Dit denken gaat niet zozeer over ‘de wetenschap volgen’ als wel over het in stand houden van publieke angst en politieke macht. En vergeet nooit de wijsheid van “volg het geld”. De drang naar COVID-vaccins heeft alles te maken met het feit dat farmaceutische bedrijven vele miljarden dollars verdienen.

Bronnen: World News Daily

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous Lek van de bloed-hersenbarrière kan mogelijk een slecht geheugen veroorzaken
Next Deense toezichthouder zegt dat een vrouw die stierf na een AstraZeneca-prik "ongebruikelijke symptomen" had, onder meer door bloedstolsels

About author

redactie
redactie 4559 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

‘Historisch’ verbod op hormoonverstorende onkruidverdelgers in de Europese Unie

Luister naar dit artikel Voor het eerste heeft de Europese Commissie twee pesticiden verboden die een hormoonverstorende werking hebben. Ze worden onder meer in verband gebracht met kanker, onvruchtbaarheid en

Natuurlijk

Opmerkelijk: Dit is de reden dat je de schil van een banaan juist wel moet eten!

Luister naar dit artikel Oké wij geven toe dat het een beetje gek klinkt om de schil van een banaan te eten, maar toch kan dit ontzettend goed zijn! Wij

Overig

14 KANKERVERWEKKENDE VOEDINGSMIDDELEN DIE JE ELKE DAG EET – EET DEZE NOOIT MEER!

Luister naar dit artikel Volgens doktoren zijn veel alledaagse voedingsmiddelen kankerverwekkend. Daardoor is het moeilijk voor mensen om te weten wat zij nu wel of niet mogen eten. In 2012 heeft