Officiële gegevens suggereren dat de driedubbel gevaccineerden in een alarmerend tempo het "Acquired Immunodeficiency Syndrome" kunnen ontwikkelen

Officiële gegevens suggereren dat de driedubbel gevaccineerden in een alarmerend tempo het "Acquired Immunodeficiency Syndrome" kunnen ontwikkelen

Luister naar dit artikel

Een diepgaand onderzoek van 5 maanden aan officiële gegevens van de Britse regering, gepubliceerd door de UK Health Security Agency, lijkt de eerder door The Expose gedane voorspellingen te bevestigen dat de Covid-19 “booster” -dosis een zeer kortstondige tijdelijke boost zou geven aan het immuunsysteem van de gevaccineerde bevolking voordat ze hun immuunsysteem veel sneller decimeren dan al was gezien bij mensen die twee doses van het Covid-19-vaccin hadden gekregen.
Kortom, officiële gegevens van de Britse regering wijzen er sterk op dat de met Covid-19 gevaccineerde bevolking een nieuwe vorm van door Covid-19-vaccin geïnduceerd verworven immunodeficiëntiesyndroom ontwikkelt.
De UK Health Security Agency (UKHSA) publiceert wekelijks een Vaccine Surveillance Report, waarbij elk rapport vier weken aan gegevens bevat over Covid-19-gevallen, ziekenhuisopnames en sterfgevallen per vaccinatiestatus. Voor ons onderzoek hebben we 5 van deze gepubliceerde Vaccin Surveillance Reports geanalyseerd met gegevens van 16 augustus 2021 tot 2 januari 2022, om een duidelijk beeld te krijgen van het effect dat de Covid-19-vaccins hebben op het immuunsysteem van de gevaccineerde bevolking, en dit is wat we vonden…


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


De UKHSA-vaccinbewakingsrapporten die voor ons onderzoek zijn gebruikt, zijn hier allemaal te vinden:

Werkelijke Covid-19 Vaccin Effectiviteit

Pfizer beweert dat hun Covid-19-mRNA-injectie een vaccineffectiviteit van 95% heeft. Ze konden dit claimen dankzij een eenvoudige berekening (waarvan de volledige details hier kunnen worden bekeken) die werden uitgevoerd op het aantal bevestigde infecties bij de gevaccineerde groep en de niet-gevaccineerde groep tijdens de vroegste stadia van de nog lopende klinische onderzoeken.
Dankzij een schat aan gegevens die zijn gepubliceerd door de UK Health Security Agency, kunnen we nu dezelfde berekening gebruiken die werd gebruikt om 95% effectiviteit van het Pfizer-vaccin te berekenen, om de werkelijke effectiviteit van de Covid-19-vaccins te berekenen, en de gegevens schetsen helaas een uiterst zorgwekkend beeld.
Het Vaccin Surveillance-rapport van week 37 omvatte het aantal Covid-19-gevallen per vaccinatiestatus tussen week 33 en week 36 van 2021 (16 augustus tot 12 september). Omdat het rapport ons het aantal gevallen van Covid-19 per 100.000 mensen onder de niet-gevaccineerde en met twee doses gevaccineerde bevolking vertelt, zijn we in staat om de werkelijke vaccineffectiviteit gedurende deze periode te berekenen, en bleek als volgt te zijn:
ve1
De werkelijke effectiviteit van alle beschikbare Covid-19-vaccins gecombineerd was tussen 16 augustus en 12 september 2021 slechts minus 47% in de leeftijdsgroep van 60-69 jaar en zelfs +66% in de leeftijdsgroep onder de 18 jaar. De enige andere leeftijdsgroepen waarvan het vaccin op dit moment een positief effect liet zien, waren 18-29, 30-39 en 80+. Maar zoals u duidelijk kunt zien, vertoonde geen van de leeftijdsgroepen een vaccineffectiviteit in de buurt van 95%.

Maar kijk eens hoe de rollen zich een maand later omdraaien:

Het Vaccin Surveillance-rapport van week 41 omvatte het aantal Covid-19-gevallen per vaccinatiestatus tussen week 37 en week 40 van 2021 (13 september tot 10 oktober), en de werkelijke vaccineffectiviteit tijdens deze periode bleek als volgt te zijn:
ve2
De werkelijke effectiviteit van alle beschikbare Covid-19-vaccins gecombineerd was tussen 13 september en 10 oktober 2021 slechts minus-109% in de leeftijdsgroep van 40-49 jaar en zelfs +89% in de leeftijdsgroep onder de 18 jaar. De enige andere leeftijdsgroep waarvan het vaccin op dit moment een positief effect liet zien, was 18-29.
Wat hier echter van belang is, is hoe ver de werkelijke effectiviteit van het vaccin is gedaald in alle leeftijdsgroepen, maar vooral in de leeftijdsgroep van 40-49 jaar, die daalde van een echte wereld van effectiviteit van minus-36% tot minus-109%.
Het feit dat de werkelijke effectiviteit van de vaccins de min-100% barrière had overschreden, suggereerde dat niet alleen de vaccins faalden, maar dat ze ook het immuunsysteem van de ontvangers volledig decimeerden.

Dit maakt het volgende Vaccine Surveillance-rapport beangstigend om te lezen:

Het Vaccin Surveillance-rapport van week 45 omvatte het aantal Covid-19-gevallen per vaccinatiestatus tussen week 41 en week 44 van 2021 (11 oktober tot 7 november), en de werkelijke vaccineffectiviteit tijdens deze periode bleek als volgt te zijn:
ve3
De werkelijke effectiviteit van alle beschikbare Covid-19-vaccins gecombineerd was tussen 11 oktober en 7 november 2021 slechts minus-126% in de leeftijdsgroep van 40-49 jaar en zelfs +78% in de leeftijdsgroep onder de 18 jaar. De enige andere leeftijdsgroep waarvan het vaccin op dat moment een positief effect liet zien, was opnieuw 18-29.
Wat hier zorgwekkend is, is dat nog twee leeftijdsgroepen de drempel van min-100% hebben overschreden, waarbij de leeftijdsgroep van 50-59 jaar is gedaald tot minus-116% en de leeftijdsgroep van 60-69 jaar is gedaald tot minus-120%. Maar wat misschien nog zorgwekkender is, is dat de effectiviteit van de Covid-19-injecties is blijven dalen in de leeftijdsgroep van 40-49 jaar, nadat ze de drempel van min-100% in de voorgaande maand al overschreden hadden.
Wat we ook uit het bovenstaande kunnen zien, is dat de effectiviteit van de Covid-19-injectie bij 80-plussers is gestegen van min-22% naar min-9 procent. Dit valt samen met de introductie van de boosterprik in deze leeftijdsgroep, wat suggereert dat de vaccins het immuunsysteem inderdaad versterken. Maar het is vermeldenswaard dat er nog steeds een negatieve effectiviteit is in deze leeftijdsgroep, en het is nog steeds lager dan de minus -3% effectiviteit gezien tussen week 33 en week 36 van 2021.

Het Vaccin Surveillance rapport van week 49 geeft echter een veel duidelijker beeld van het effect van de boosters op de gevaccineerde populatie op korte termijn.

Het Vaccin Surveillance-rapport van week 49 omvatte het aantal Covid-19-gevallen per vaccinatiestatus tussen week 45 en week 48 van 2021 (8 november tot 5 december), en de werkelijke werkzaamheid van het vaccin tijdens deze periode was als volgt:
ve4
De werkelijke effectiviteit van alle beschikbare Covid-19-vaccins gecombineerd was tussen 8 november en 5 december 2021 slechts minus 120% in de leeftijdsgroep van 40-49 jaar en zelfs +80% in de leeftijdsgroep onder de 18 jaar. De werkelijke effectiviteit van de Covid-19-injecties nam tijdens deze vier weken eigenlijk alleen af bij de 18-29-jarigen en 30-39-jarigen.
Mensen ouder dan 70 werden gedurende deze vier weken beloond met een grote boost van hun immuunsysteem, waarbij de werkzaamheid van het vaccin +27% bleek te zijn bij 70-79-jarigen tussen 8 november en 5 december 21, vergeleken met minus- 84% tussen 11 oktober en 7 november 21.
Terwijl de werkzaamheid van het vaccin bij mensen ouder dan 80 toenam tot +47% tussen 8 november en 5 december 21, vergeleken met min-9% tussen 11 oktober en 7 november 21.
Iedereen tussen de 40 en 69 jaar werd in deze periode ook beloond met een boost van hun immuunsysteem, maar niet genoeg om een positieve vaccineffectiviteit aan te tonen. Deze toename van de effectiviteit van het vaccin valt samen met het moment waarop de booster-injecties aan elke leeftijdsgroep werden toegediend, zoals te zien is in de onderstaande grafiek uit het UKHSA Vaccine Surveillance Report – Week 1 – 2022.
vb1
Op basis van het feit dat de vaccineffectiviteit positief wordt bij iedereen boven de 70 jaar na de booster-injectie nadat ze eerder een negatieve effectiviteit vertoonden, zouden we in het volgende gepubliceerde Vaccine Surveillance Report een sterk verbeterde vaccineffectiviteit bij 40-69-jarigen mogen verwachten.

Maar helaas is dit niet het geval.

Het Vaccin Surveillance-rapport van week 1 – 2022 omvatte het aantal Covid-19-gevallen per vaccinatiestatus tussen week 49 en week 52 van 2021 (6 december tot 2 januari), en de werkelijke vaccineffectiviteit gedurende deze periode bleek te zijn als volgt:
ve5
De werkelijke effectiviteit van vaccins daalde tot het laagste niveau ooit in alle leeftijdsgroepen behalve de 70-plussers tussen 6 december en 2 januari, maar de 70-plussers zakten nog steeds naar een negatieve effectiviteit.
De verwachte verdere stijging voor 40- tot 69-jarigen kwam niet uit en in plaats daarvan werd een enorme daling van de vaccineffectiviteit opgetekend, die daalde tot -151% bij 40-49-jarigen.
De werkzaamheid van het vaccin zakte ook in de leeftijdsgroep van 30-39 jaar tot min-123%, ondanks het feit dat de boosterprik in week 49 aan miljoenen mensen werd toegediend.
De volgende grafiek illustreert de toename/afname van de vaccineffectiviteit per maand in elke leeftijdsgroep gedurende een periode van 5 maanden van 16 augustus 21 tot 2 januari 22.
vec
De eerste boostershots werden toegediend in week 37 van 2021 en deze grafiek illustreert duidelijk hoe ze de vaccineffectiviteit de volgende twee maanden een boost gaven. Maar helaas laat het ook zien hoe kortstondig deze boost was, aangezien de effectiviteit van de Covid-19-vaccins tussen week 49 en 52 tot angstaanjagende niveaus daalde.

Maar wat betekent een positieve/negatieve vaccineffectiviteit eigenlijk?

Vaccins werken door een virale aanval te simuleren en het immuunsysteem ertoe aan te zetten te reageren alsof u het virus heeft gehad. Ze worden verondersteld het immuunsysteem te trainen tot het punt waarop je natuurlijke immuniteit tegen het virus ontwikkelt. Daarom is de effectiviteit van een vaccin eigenlijk een maatstaf voor de prestaties van het immuunsysteem die door het vaccin worden veroorzaakt.
Een vaccineffectiviteit van +50% zou betekenen dat de volledig gevaccineerde 50% meer beschermd is tegen Covid-19 dan de niet-gevaccineerde. Met andere woorden: de volledig gevaccineerde mensen hebben een immuunsysteem dat 50% beter is in het bestrijden van Covid-19.
Een vaccineffectiviteit van 0% zou betekenen dat de volledig gevaccineerde 0% meer beschermd is tegen Covid-19 dan de niet-gevaccineerde, wat betekent dat de vaccins niet effectief zijn. Met andere woorden, de volledig gevaccineerde hebben een immuunsysteem dat gelijk is aan dat van de niet-gevaccineerde bij de bestrijding van Covid-19.
Terwijl een vaccineffectiviteit van -50% zou betekenen dat de niet-gevaccineerde 50% meer beschermd is tegen Covid-19 dan de volledig gevaccineerde, wat betekent dat de vaccins het immuunsysteem daadwerkelijk decimeren.
Omdat de werkelijke effectiviteit van de Covid-19-vaccins negatief blijkt te zijn bij iedereen ouder dan 18 jaar in Engeland, betekent dit dat het dubbel/drievoudig gevaccineerde immuunsysteem van volwassenen wordt gedecimeerd.

Prestaties van het immuunsysteem

De formule die werd gebruikt om de werkelijke effectiviteit van de Covid-19-vaccins te berekenen, was gebaseerd op de exacte berekening die Pfizer gebruikte om aan te tonen dat hun vaccin een vermeende effectiviteit van 95% had.
U = aantal gevallen onder niet-gevaccineerde
V = aantal gevallen onder de volledig gevaccineerde
U – V / U = Vaccineffectiviteit
Om de prestaties van het immuunsysteem te berekenen, moeten we echter een iets andere berekening uitvoeren die het antwoord op U – V deelt door het grootste aantal gevallen onder niet-gevaccineerde of volledig gevaccineerde personen.
Daarom is de berekening voor een positieve prestatie van het immuunsysteem –
U – V / U
Terwijl de berekening voor een negatief immuunsysteem prestatie is –
U – V / V
De volgende tabel toont de maandelijkse toename/afname van het immuunsysteem van de gevaccineerde populatie in vergelijking met het natuurlijke immuunsysteem van de niet-gevaccineerde populatie:
uv1
Hieruit blijkt dat vanaf 2 januari 2021 (maand 5) drievoudig/dubbel gevaccineerde 40-49-jarigen momenteel het slechtste immuunsysteem hebben, namelijk -60%. Maar ze worden op de voet gevolgd door 30-39-jarigen met -58%, 18-29-jarigen en 50-59-jarigen met -55% en 60-69-jarigen met -47% .
De volgende grafiek illustreert de algehele prestaties van het immuunsysteem onder alle leeftijdsgroepen in Engeland in de afgelopen 5 maanden:
vec2
Wat we uit het bovenstaande kunnen zien, is dat de prestaties van het immuunsysteem voor volwassenen tussen 18 en 59 jaar zijn verslechterd tot het slechtste niveau sinds ze het Covid-19-vaccin kregen. Terwijl de prestaties van het immuunsysteem van iedereen ouder dan 60 jaar dramatisch zijn verslechterd na ontvangst van de booster-injectie, maar nog niet op het niveau dat wordt waargenomen tussen week 37 en week 40.
De 70-plussers hebben echter de meest dramatische daling van de prestaties van het immuunsysteem gezien tussen maand 4 en maand 5, samen met 18-29-jarigen.
uv2
De boost van 55% aan het immuunsysteem van de 80-plussers die de boosters tussen maand 3 en maand 4 gaven, is tussen maand 4 en maand 5 verslechterd. Hun immuunsysteem presteert 1% beter dan in maand 3, maar nog steeds 54 % slechter dan hun niet-gevaccineerde tegenhangers.
De boost van 73% aan het immuunsysteem van de 70-79-jarigen die de boosters tussen maand 3 en maand 4 gaven, is ook zo goed als verslechterd tussen maand 4 en maand 5. Hun immuunsysteem presteert 10% beter dan het was in maand 3, maar nog steeds 63% slechter dan hun niet-gevaccineerde tegenhangers.
De kleine boost die het immuunsysteem van iedereen tussen de 30 en 59 jaar door de boosters tussen maand 3 en 4 kreeg, is de volgende maand echter volledig gedecimeerd, terwijl 18-29-jarigen een afname van 60% hebben gezien in hun immuunsysteem prestaties tussen maand 4 en 5.
De volgende grafiek illustreert de toename/degradatie van de prestaties van het immuunsysteem onder alle leeftijdsgroepen in Engeland in de afgelopen 5 maanden:
vec3

Covid-19 Vaccin Induced Acquired Immunodeficiency Syndrome

De werkelijke effectiviteit van de Covid-19-injecties neemt in korte tijd aanzienlijk af, maar helaas voor de gevaccineerde bevolking, in plaats van dat het immuunsysteem terugkeert naar dezelfde staat als vóór de vaccinatie, beginnen de prestaties van het immuunsysteem snel te verminderen achteruitgang waardoor het inferieur is aan dat van niet-gevaccineerden.
Nu bewijzen de officiële gegevens van de Britse regering dat een boosterdosis van het vaccin het immuunsysteem van de gevaccineerde op korte termijn een boost kan geven, maar helaas tonen dezelfde gegevens aan dat de prestaties van het immuunsysteem dan zelfs sneller beginnen af te nemen dan het was voordat de boosterdosis die wordt gegeven.
Deze gegevens suggereren daarom dat de gevaccineerde populatie nu een eindeloze cyclus van booster-shots nodig zal hebben om hun immuunsysteem te versterken tot een punt waarop het niet faalt, maar inferieur is aan dat van de niet-gevaccineerde populatie.
Verworven immunodeficiëntiesyndroom is een aandoening die leidt tot het verlies van immuuncellen en die individuen vatbaar maakt voor andere infecties en de ontwikkeling van bepaalde soorten kanker. Met andere woorden, het decimeert het immuunsysteem volledig.
Zouden we daarom een nieuwe vorm van door Covid-19-vaccin geïnduceerd verworven immunodeficiëntiesyndroom kunnen zien?
De tijd zal het leren, maar afgaand op de huidige cijfers lijkt het erop dat we slechts een kwestie van weken hoeven te wachten om erachter te komen.
Bronnen: Exposé

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Microklonters: de sleutel tot long Covid?
Next Canadese gegevens tonen aan dat volledig gevaccineerden superverspreiders zijn van COVID

About author

redactie
redactie 4585 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Onderzoek

Verband tussen deo en borstkanker

Luister naar dit artikel Twee Zwitserse onderzoekers manen aan tot voorzichtigheid met het gebruik van deodorant, omdat de meeste soorten aluminiumzouten bevatten. Als de wetenschappers muizen injecteerden met cellen die

Nieuws

Geneesmiddelen die gehoorverlies en tinnitus kunnen veroorzaken

Luister naar dit artikel Van de gewone aspirine tot chemotherapie, de medicijnen die worden gebruikt om verschillende aandoeningen te behandelen, kunnen (in veel gevallen) gehoorverlies en evenwichtsproblemen veroorzaken voor de

Vaccinaties

Hoe het COVID-vaccin uw darmen kan beschadigen, wat kan leiden tot hersenmist en auto-immuunziekten

Luister naar dit artikel Hoewel darmproblemen vaak worden afgeschilderd als gevolg van slechte voedings- en levensstijlgewoonten, kunnen ze ook een teken zijn van schade door infecties en vaccinaties. Steun Health