Canadese gegevens tonen aan dat volledig gevaccineerden superverspreiders zijn van COVID

Canadese gegevens tonen aan dat volledig gevaccineerden superverspreiders zijn van COVID

Luister naar dit artikel

Mensen die de persoonlijke medische beslissing hebben genomen om de COVID-injectie af te wijzen, krijgen voortdurend de schuld van ambtenaren voor de stijgende ziekenhuisopnamecijfers. Maar we moeten deze percentages in de juiste context plaatsen – en we moeten naar andere landen blijven kijken om pandemische trends waar te nemen.
In werkelijkheid ontdekken veel ziekenhuizen in de wereld nu dat de meeste van hun COVID-positieve patiënten hun twee mRNA COVID-doses (en in veel gevallen hun booster-shots) hebben ontvangen. Het zijn de ongevaccineerden die nu de minderheid worden.
Houd er rekening mee dat als een persoon slechts één of twee shota krijgt … ze kunnen worden geclassificeerd als ‘ongevaccineerd’. Dit draagt alleen maar bij aan de “verwarring”, omdat die ene shot gezondheidsproblemen kan veroorzaken.
Volgens de meest recente officiële provinciale gegevens is de meerderheid van de mensen in de ziekenhuizen in Ontario met de diagnose COVID-19 volledig gevaccineerd


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Officiële gegevens van de regering van Ontario in Canada, bijgewerkt tot 14 januari 2022, onthullen de volgende feiten over ziekenhuisopnames in de provincie:

Er zijn 185 volledig gevaccineerde mensen op de intensive care (ICU) met COVID
Er liggen 168 mensen zonder vaccinatie op de IC met COVID
Er zijn 2.035 volledig gevaccineerden mensen in het ziekenhuis met COVID (exclusief de ICU)
Er liggen 686 mensen zonder vaccinatie in het ziekenhuis met COVID (exclusief de IC)
Volgens officiële gegevens is bijna 90% van de Ontarians van 12 jaar en ouder “volledig gevaccineerd”, hoewel velen bang zijn dat de definitie van volledig gevaccineerd zou kunnen veranderen, afhankelijk van of en wanneer boosterdoses verplicht worden. Ondertussen heeft 8% van de mensen in Ontario ervoor gekozen om zich niet te laten vaccineren.
Veel experts vermoeden dat deze verschuivende trend ook snel in andere delen van de wereld zal worden waargenomen.

Mainstream Canadees nieuws dat graag de stijgende COVID-ziekenhuisopnames en ICU-cijfers deelt, maar kritieke details lijkt weg te laten

Misschien is het niet verwonderlijk dat de reguliere media in Canada snel melding maken van de stijgende ziekenhuisopnames, maar er helemaal niet in slagen om te vertellen wie er precies wordt opgenomen.
In een artikel dat op 12 januari werd gepubliceerd, meldde de Canadese CBC dat (per gegevens van 12 januari) meer dan 500 COVID-positieve inwoners van Ontario op de ICU lagen en meer dan 3.400 in het ziekenhuis.
Het artikel gaat verder met het aanhalen van gegevens van het ministerie van Volksgezondheid waaruit blijkt dat “van degenen die in het ziekenhuis waren opgenomen met COVID-19, 54 procent werd opgenomen in het ziekenhuis voor behandeling voor COVID-19, terwijl 45 procent om andere redenen werd opgenomen maar positief testte voor de ziekte.” Dit is nuttige informatie om te weten en belangrijk om te delen. Wat echter opvallend aan dit artikel ontbreekt, is elke bespreking van de vaccinatie-status van deze patiënten.
Hoewel de persoonlijke medische keuzes van individuen niet publiekelijk mogen worden gedeeld, is het in deze tijden uiterst relevant om de algemene vaccinatie-status van COVID-gehospitaliseerde patiënten te kennen, al was het maar omdat het publiek nu al meer dan een jaar wordt verteld dat mensen zonder vaccinatie verantwoordelijk zijn voor de aanhoudende pandemie.
Maar hoe kan de ongelovige alle schuld op zich nemen als het duidelijk is dat volledig geprikte mensen het virus kunnen oplopen, verspreiden en ernstig ziek kunnen worden?
In het CBC-artikel van 12 januari zei Alexandra Hilkene, een woordvoerder van het Canadese ministerie van Volksgezondheid, dat het ministerie nu “evalueert of het nodig is de rapportage bij te werken om onderscheid te maken tussen oorzakelijke en incidentele sterfgevallen in verband met COVID-19.”
Het is ongelooflijk dat gezondheidsfunctionarissen nu pas beginnen te “evalueren” of ze moeten verduidelijken of iemand is overleden aan COVID of met COVID, wat in zijn meest recente versie – de zogenaamde Omicron-variant – over het algemeen niets erger lijkt te zijn dan de gewone verkoudheid.
Bronnen:

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Officiële gegevens suggereren dat de driedubbel gevaccineerden in een alarmerend tempo het "Acquired Immunodeficiency Syndrome" kunnen ontwikkelen
Next Als ziekenhuizen het Zelenko-protocol met intraveneuze vitamine C en vitamine D hadden gebruikt, zouden covid-19-gerelateerde sterfgevallen vrijwel niet voorkomen

About author

redactie
redactie 4593 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Vaccinaties

Amerikaanse gezondheidsdienst: Vaccin tegen kinkhoest werkt mogelijk niet

Luister naar dit artikel De Amerikaanse gezondheidsdienst CDC ziet een teruglopende immuniteit bij kinkhoest, zo blijkt uit een artikel in Emerging Infectious Diseases. Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige

Vaccinaties

Artsen en wetenschappers schrijven aan het Europees Geneesmiddelenbureau om te waarschuwen voor de gevaren van covid-19-vaccins

Luister naar dit artikel Een groep wetenschappers en artsen heeft vandaag een open brief uitgegeven waarin het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) wordt opgeroepen om dringende veiligheidsvragen met betrekking tot COVID-19-vaccins te

Vaccinaties

Unity Video: een samenwerking tussen miljoenen mensen tegen medische mandaten en voor bescherming van de gezondheid van kinderen

Luister naar dit artikel Met grote opwinding en hoop op een gezondere en vrijere wereld delen we deze ongelooflijke video en vragen we je deze door te geven aan je