Canadese gegevens tonen aan dat volledig gevaccineerden superverspreiders zijn van COVID

Canadese gegevens tonen aan dat volledig gevaccineerden superverspreiders zijn van COVID

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Mensen die de persoonlijke medische beslissing hebben genomen om de COVID-injectie af te wijzen, krijgen voortdurend de schuld van ambtenaren voor de stijgende ziekenhuisopnamecijfers. Maar we moeten deze percentages in de juiste context plaatsen – en we moeten naar andere landen blijven kijken om pandemische trends waar te nemen.
In werkelijkheid ontdekken veel ziekenhuizen in de wereld nu dat de meeste van hun COVID-positieve patiënten hun twee mRNA COVID-doses (en in veel gevallen hun booster-shots) hebben ontvangen. Het zijn de ongevaccineerden die nu de minderheid worden.
Houd er rekening mee dat als een persoon slechts één of twee shota krijgt … ze kunnen worden geclassificeerd als ‘ongevaccineerd’. Dit draagt alleen maar bij aan de “verwarring”, omdat die ene shot gezondheidsproblemen kan veroorzaken.
Volgens de meest recente officiële provinciale gegevens is de meerderheid van de mensen in de ziekenhuizen in Ontario met de diagnose COVID-19 volledig gevaccineerd

Officiële gegevens van de regering van Ontario in Canada, bijgewerkt tot 14 januari 2022, onthullen de volgende feiten over ziekenhuisopnames in de provincie:

Er zijn 185 volledig gevaccineerde mensen op de intensive care (ICU) met COVID
Er liggen 168 mensen zonder vaccinatie op de IC met COVID
Er zijn 2.035 volledig gevaccineerden mensen in het ziekenhuis met COVID (exclusief de ICU)
Er liggen 686 mensen zonder vaccinatie in het ziekenhuis met COVID (exclusief de IC)
Volgens officiële gegevens is bijna 90% van de Ontarians van 12 jaar en ouder “volledig gevaccineerd”, hoewel velen bang zijn dat de definitie van volledig gevaccineerd zou kunnen veranderen, afhankelijk van of en wanneer boosterdoses verplicht worden. Ondertussen heeft 8% van de mensen in Ontario ervoor gekozen om zich niet te laten vaccineren.
Veel experts vermoeden dat deze verschuivende trend ook snel in andere delen van de wereld zal worden waargenomen.

Mainstream Canadees nieuws dat graag de stijgende COVID-ziekenhuisopnames en ICU-cijfers deelt, maar kritieke details lijkt weg te laten

Misschien is het niet verwonderlijk dat de reguliere media in Canada snel melding maken van de stijgende ziekenhuisopnames, maar er helemaal niet in slagen om te vertellen wie er precies wordt opgenomen.
In een artikel dat op 12 januari werd gepubliceerd, meldde de Canadese CBC dat (per gegevens van 12 januari) meer dan 500 COVID-positieve inwoners van Ontario op de ICU lagen en meer dan 3.400 in het ziekenhuis.
Het artikel gaat verder met het aanhalen van gegevens van het ministerie van Volksgezondheid waaruit blijkt dat “van degenen die in het ziekenhuis waren opgenomen met COVID-19, 54 procent werd opgenomen in het ziekenhuis voor behandeling voor COVID-19, terwijl 45 procent om andere redenen werd opgenomen maar positief testte voor de ziekte.” Dit is nuttige informatie om te weten en belangrijk om te delen. Wat echter opvallend aan dit artikel ontbreekt, is elke bespreking van de vaccinatie-status van deze patiënten.
Hoewel de persoonlijke medische keuzes van individuen niet publiekelijk mogen worden gedeeld, is het in deze tijden uiterst relevant om de algemene vaccinatie-status van COVID-gehospitaliseerde patiënten te kennen, al was het maar omdat het publiek nu al meer dan een jaar wordt verteld dat mensen zonder vaccinatie verantwoordelijk zijn voor de aanhoudende pandemie.
Maar hoe kan de ongelovige alle schuld op zich nemen als het duidelijk is dat volledig geprikte mensen het virus kunnen oplopen, verspreiden en ernstig ziek kunnen worden?
In het CBC-artikel van 12 januari zei Alexandra Hilkene, een woordvoerder van het Canadese ministerie van Volksgezondheid, dat het ministerie nu “evalueert of het nodig is de rapportage bij te werken om onderscheid te maken tussen oorzakelijke en incidentele sterfgevallen in verband met COVID-19.”
Het is ongelooflijk dat gezondheidsfunctionarissen nu pas beginnen te “evalueren” of ze moeten verduidelijken of iemand is overleden aan COVID of met COVID, wat in zijn meest recente versie – de zogenaamde Omicron-variant – over het algemeen niets erger lijkt te zijn dan de gewone verkoudheid.
Bronnen:


Bedankt voor het doneren aan Healthbytes.me

Healthbytes.me wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving voort te zetten over alles wat er wordt verzwegen door Big Pharma wereldwijd en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Healthbytes.me is al 8 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we u niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, dan kan dat via

Ideal, creditcard, Crypto Valuta of Paypal.

Previous Officiële gegevens suggereren dat de driedubbel gevaccineerden in een alarmerend tempo het "Acquired Immunodeficiency Syndrome" kunnen ontwikkelen
Next Als ziekenhuizen het Zelenko-protocol met intraveneuze vitamine C en vitamine D hadden gebruikt, zouden covid-19-gerelateerde sterfgevallen vrijwel niet voorkomen

About author

redactie
redactie 4487 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Vaccinaties

Verplichte vaccinaties: schending van de mensenrechten

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Nieuws

Professor neemt ontslag uit het Israëlische COVID-vaccincomité vanwege het besluit om zwangere vrouwen te vaccineren

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Nieuws

Deelnemers aan COVID-19 ‘Fase 3’ vaccinonderzoek rapporteren migraine en koorts van een hele dag

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat