Als ziekenhuizen het Zelenko-protocol met intraveneuze vitamine C en vitamine D hadden gebruikt, zouden covid-19-gerelateerde sterfgevallen vrijwel niet voorkomen

Als ziekenhuizen het Zelenko-protocol met intraveneuze vitamine C en vitamine D hadden gebruikt, zouden covid-19-gerelateerde sterfgevallen vrijwel niet voorkomen

Luister naar dit artikel

Een multicenter, gerandomiseerde, open-label studie beoordeelde de effectiviteit van vitamine D en het Zelenko-protocol (hydroxychloroquine, zink en azithromycine). Zeven ziekenhuizen in Turkije pasten het behandelprotocol met en zonder vitamine C toe om de effectiviteit te bestuderen voor het verkorten van de ziekteduur en het voorkomen van overlijden.
Van de 237 gehospitaliseerde patiënten (22-99 jaar) stierf er één op 70-jarige leeftijd. De patiënt had een ernstig vitamine D-tekort en een onderliggende hart- en longziekte. De overige 99,58% van de patiënten herstelden met een breed spectrum, natuurlijke immuniteit. Tijdens het onderzoek ontdekten de onderzoekers dat 97% van alle gehospitaliseerde patiënten vitamine D-tekort had. Patiënten met een ernstig vitamine D-tekort (55%) hadden meer kans om op de IC te belanden en langer in het ziekenhuis te blijven. Een meerderheid (73%) van de gehospitaliseerde patiënten leed ook aan onderliggende comorbiditeiten zoals diabetes, hart- en longaandoeningen.
De onderzoekers ontdekten dat intraveneuze vitamine C het herstel van de patiënt versnelde van gemiddeld 45 dagen in het ziekenhuis tot 15 dagen. De studie concludeert dat een “behandelingsprotocol van HCQ, AZM en zink met of zonder vitamine C veilig en effectief is bij de behandeling van COVID-19, waarbij een hoge dosis IV vitamine C leidt tot een aanzienlijk sneller herstel.”


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


De onderdrukking van effectieve behandelingen heeft ziekenhuizen veranderd in moderne gaskamers

Nadat de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) in februari 2020 een “wereldwijde pandemie” had uitgeroepen, waren alle ogen gericht op de ziekenhuiscapaciteit. Hoewel de meeste ziekenhuizen in het hele land nooit getuige waren van een langverwachte toename van infecties, waren er ziekenhuissystemen in de binnenstad die het sterftecijfer snel zagen stijgen. Ziekenhuizen in New York City behoorden tot de eersten die melding maakten voor hun falen bij de behandeling van covid-19-patiënten.
Deze binnenstedelijke ziekenhuizen zijn normaal gesproken overvol met griep, longontsteking, RSV en verschillende nosocomiaal geïnfecteerde patiënten, maar in 2020, tijdens het ontwaken van covid-19, kreeg de wereld de problemen binnen het medische systeem te zien. Hopeloze beademingsprotocollen waren vanaf het begin de standaard van zorg. De federale reactie op het coronavirus, onder leiding van Dr. Anthony Fauci, dwong de wijdverbreide productie van deze machines.
Uit angst voor de verspreiding van een onbekende stam van het ernstige acute respiratoire syndroom, werden ziekenhuizen gestimuleerd om covid-19 vroeg en vaak te diagnosticeren, zelfs als het slechts vermoed werd. Frauduleuze PCR-testen werden massaal uitgerold, hoewel het nooit was ontworpen om een enkele infectieziekte te identificeren en correct te diagnosticeren. Massa’s ziekenhuispatiënten werden met spoed naar een gesloten lussysteem, ook wel ventilatoren genoemd, gebracht om te voorkomen dat ze zich “verspreiden” of in de omringende lucht ademden. Deze apparaten van de dood vernietigden de longen, veroorzaakten oxidatieve schade, veroorzaakten ziekenhuisinfecties en cytokinestormen, wat leidde tot afschuwelijke sterftecijfers. Onder dit systeem van terreur en iatrogene fouten werden ziekenhuissystemen ontmaskerd als moderne gaskamers.
Onder Fauci werden patiënten gedwongen te lijden, om meer lijden tot stand te brengen via experimenten met biowapenvaccins
Onder leiding van Fauci negeerden ziekenhuissystemen alle doeltreffende behandelingsprotocollen die over de hele wereld met succes werden gebruikt. Effectieve behandelprotocollen van onafhankelijke Amerikaanse klinieken werden ook genegeerd en gecensureerd. Het Zelenko-protocol gebruikte al vroeg hydroxychloroquine (HCQ), zink en azithromycine om duizenden patiënten met succes te behandelen. Maar verzekeringsmaatschappijen en de farmaceutische industrie domineren het medische beroep en gebruiken regelgevende instanties zoals de FDA om hun zogenaamde wetenschap op te leggen aan medische professionals. Fauci sloot snel het Zelenko-protocol in de VS af, maar drong aan op het wijdverbreide gebruik van zeer winstgevend remdesivir, dat alleen bijdraagt aan nierfalen, iatrogene fouten en toenemende sterftecijfers.
Om een “vaccin” wettelijk goed te keuren met de FDA-autorisatie voor noodgebruik, kunnen er geen effectieve behandelingsprotocollen bestaan. Het mRNA-vaccinexperiment dat heeft bijgedragen aan verdere medische fouten en vroege dood, werd aan de VS en de rest van de wereld opgedrongen door simpelweg waardevolle informatie achter te houden over levensvatbare behandelingen en door het gebruik van nutraceuticals, antivirale middelen, kruidengeneesmiddelen, luchtwegverwijders, immuunmodulatoren en ontstekingsremmende medicijnen te onderdrukken. Na twee jaar deze misdaden tegen de menselijkheid te hebben gevolgd, zien veel medische professionals er nu duidelijk uit als marionetten van Mengele, die propaganda pushen en behandelingen achterhouden die werken.
Dr. Fauci, de CDC en de FDA hoeven niet te worden onderzocht omdat hun misdaden openlijk bekend zijn. Fauci en de dictators van de CDC gebruiken het duizelingwekkende aantal covid-19-doden om de niet-gevaccineerden de schuld te geven, maar deze propagandisten voor de volksgezondheid gebruiken in feite onschuldige mensen als zondebokken om de uitgebreide lijst van misdaden van de regering te verdoezelen. Ondertussen worden de “niet-gevaccineerden” nog steeds slecht behandeld in Amerikaanse ziekenhuizen en moeten ze vechten voor hun recht om elementaire antivirale protocollen te gebruiken, terwijl ze ten onrechte worden geïsoleerd, gediscrimineerd en mishandeld in de doodskamers van het ziekenhuis.
Als ziekenhuizen hydroxychloroquine (HCQ), zink en azithromycine (het Zelenko-protocol), samen met intraveneuze vitamine C, vitamine D, voedzame sappen, ivermectine en plantaardige antivirale middelen zouden gebruiken, dan zouden covid-19-gerelateerde sterfgevallen vrijwel onbestaand zijn. Deze behandelprotocollen waren al lang voor 2020 algemeen bekend, maar ziekenhuizen worden niet financieel gestimuleerd om infectieziekten goed te behandelen. Deze instellingen van de dood zijn opgericht om te profiteren van het lijden van mensen. Nog droeviger: vriendelijke zorgprofessionals worden gedwongen te werken in deze dwingende omgeving van wanhoop, wegkwijnend in een verdeeldheid zaaiende, beledigende cultuur waar ze niet eens meer gezag hebben over hun eigen geweten of lichaamsautonomie.

Bronnen:
NCBI.NLM.NIH.gov
NaturalNews.com
CNBC.com
NCBI.NLM.NIH.gov
LifesiteNews.com

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous Canadese gegevens tonen aan dat volledig gevaccineerden superverspreiders zijn van COVID
Next Nieuw onderzoek toont aan dat een veelvoorkomend tekort een rol kan spelen bij het verslechteren van de gezondheid van het hart

About author

redactie
redactie 4563 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Natuurlijk

De 10 gezondheidsvoordelen van de okra

Luister naar dit artikel De okra (Abelmoschus esculentus), in het Engels ook wel Lady Finger genoemd,  is een eenjarige plant die in de meeste tropische en subtropische klimaten groeit. In Nederland

Natuurlijk

Hij kweekte zijn eigen kurkuma in de tuin om deze geweldige reden!

Luister naar dit artikel Kurkuma is in Nederland nog niet heel bekend, maar daarin zal vast verandering in komen als we weten welke voordelen deze kruiden heeft. Het is namelijk

Natuurlijk

Slimme pleister meet aan hoeveel UV-straling je bent blootgesteld

Luister naar dit artikel Op dit moment ben je blij met elke UV-straal die je op je bleke huidje krijgt, maar dat is komende zomer weer heel anders. Dan moet