Artsen en wetenschappers schrijven aan het Europees Geneesmiddelenbureau om te waarschuwen voor de gevaren van covid-19-vaccins

Artsen en wetenschappers schrijven aan het Europees Geneesmiddelenbureau om te waarschuwen voor de gevaren van covid-19-vaccins

Luister naar dit artikel

Een groep wetenschappers en artsen heeft vandaag een open brief uitgegeven waarin het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) wordt opgeroepen om dringende veiligheidsvragen met betrekking tot COVID-19-vaccins te beantwoorden of de vergunning voor vaccins in te trekken.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


De brief beschrijft ernstige mogelijke gevolgen van de COVID-19-vaccintechnologie, waarbij wordt gewaarschuwd voor mogelijke auto-immuunreacties, afwijkingen in de bloedstolling, beroerte en inwendige bloedingen “ook in de hersenen, het ruggenmerg en het hart”.

De auteurs vragen om bewijs dat elk geschetst medisch gevaar “werd uitgesloten in preklinische diermodellen met alle drie de vaccins voordat ze door de EMA voor gebruik bij mensen werden goedgekeurd”.

“Mocht al dit bewijsmateriaal niet beschikbaar zijn”, schrijven de auteurs, “dan eisen we dat de goedkeuring voor het gebruik van de gen-gebaseerde vaccins wordt ingetrokken totdat alle bovenstaande kwesties naar behoren zijn aangepakt door het uitoefenen van due diligence door de EMA.”

De brief is gericht aan Emer Cooke, uitvoerend directeur van de EMA, en is verzonden op maandag 1 maart 2021. De brief is gekopieerd naar de voorzitter van de Raad van Europa en de voorzitter van de Europese Commissie.

Er staat:

We steunen in principe het gebruik van nieuwe medische interventies. ” Er zijn echter ernstige zorgen, inclusief maar niet beperkt tot de hierboven beschreven, dat de goedkeuring van de COVID-19-vaccins door de EMA voorbarig en roekeloos was, en dat de toediening van de vaccins ‘menselijke experimenten’ vormde en vormt nog steeds, wat in strijd was en is met de Code van Neurenberg. ”
U kunt de volledige brief hier lezen en de videoverklaring bekijken van professor Sucharit Bhakdi, emeritus hoogleraar medische microbiologie en immunologie en voormalig voorzitter van het Instituut voor medische microbiologie en hygiëne, hieronder:

In een openbare verklaring zei de groep:

Zodra we onze brief hadden bezorgd, waarschuwde het Noorse Geneesmiddelenbureau dat COVID-19-vaccins mogelijk te riskant zijn voor gebruik bij kwetsbare ouderen, precies de groep die deze vaccins moeten beschermen. We zouden hieraan willen toevoegen dat er, vanwege de werkingsmechanismen van de vaccins, om de productie van spike-eiwit te stimuleren, dat ongunstige pathofysiologische eigenschappen heeft, er ook kwetsbare mensen kunnen zijn die niet oud en al ziek zijn.

Nieuwe gegevens tonen aan dat de bijwerkingen van vaccins driemaal zo vaak voorkomen bij mensen die eerder zijn besmet met het coronavirus, bijvoorbeeld. Geen van de vaccins is gedurende meer dan een paar maanden klinisch getest, wat simpelweg te kort is om de veiligheid en werkzaamheid vast te stellen.

Daarom vinden wij het om te beginnen belangrijk om alle sterfgevallen die zich binnen 28 dagen na vaccinatie hebben voorgedaan op te sommen en te evalueren, en om de klinische beelden te vergelijken met degenen die niet zijn gevaccineerd.

Meer in het algemeen, met betrekking tot de ontwikkeling van COVID-19-vaccins, heeft de Parlementaire Vergadering van de Raad van Europa in hun Resolutie 2361 van 27 januari 2021 verklaard dat de lidstaten ervoor moeten zorgen dat alle COVID-19-vaccins worden ondersteund door hoogwaardige proeven. die deugdelijk zijn en op een ethische manier worden uitgevoerd.

Ambtenaren van het EMA en andere regelgevende instanties in EU-landen zijn aan deze criteria gebonden. Ze moeten erop worden gewezen dat ze resolutie 2361 mogelijk schenden door medische producten toe te passen die zich nog in fase 3-onderzoeken bevinden.

Krachtens Resolutie 2361 moeten de lidstaten de burgers ook informeren dat vaccinatie NIET verplicht is en ervoor zorgen dat niemand politiek, sociaal of anderszins onder druk wordt gezet om zich te laten vaccineren. Staten zijn verder verplicht ervoor te zorgen dat niemand wordt gediscrimineerd omdat hij het vaccin niet heeft gekregen.
De brief komt als een petitie tegen de plannen van de Britse regering voor vaccinpaspoorten die 270.000 handtekeningen al is gepasseerd, meer dan het dubbele van wat nodig is om overweging voor debat door parlementsleden af te dwingen. De petitie zal op 15 maart 2021 in het Britse parlement worden besproken.

Neem voor commentaar contact op met professor Sucharit Bhakdi MD, of universitair hoofddocent Michael Palmer MD Artsen en wetenschappers kunnen de open brief ondertekenen door hun naam, kwalificaties, expertisegebieden en land van praktijk te sturen naar: [email protected].

Bronnen: OffGuardian

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous Ernstige allergie toegevoegd aan de bijwerkingen van AstraZeneca Covid: EU-regulator
Next Italië start onderzoek naar doodslag terwijl leerkracht overlijdt, uren nadat hij AstraZeneca Prik heeft gekregen

About author

redactie
redactie 4559 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Vaccinaties

GIFTIGE KOEIEN: Big Meat injecteert vee, wat de weg vrijmaakt voor enorme winsten van Big Pharma

Luister naar dit artikel Als het dwingen van miljoenen hardwerkende burgers om de COVID-19-prik te nemen om in dienst te blijven geen teken is van de naderende apocalyps, is dit

Vaccinaties

Experts zeggen dat Omicron een "natuurlijk vaccin" is – geen boosters meer nodig

Luister naar dit artikel Terwijl regeringen over de hele wereld een derde, vierde of zelfs vijfde “booster” -shot voor het Wuhan-coronavirus (Covid-19) pushen, waarschuwen wetenschappers zoals prof. Ian Jones, een

Natuurlijk

Indiase arts wijdt carrière aan het genezen van ziektes met specerijen

Luister naar dit artikel In verschillende delen van de wereld worden specerijen niet alleen als voedsel, maar ook als medicijn gebruikt. De Indiase arts Bharat B. Aggarwal legt in een