Interview met Dr. Sam White – Artsen worden onderdrukt, gecensureerd en aangevallen omdat ze de waarheid vertellen

Interview met Dr. Sam White – Artsen worden onderdrukt, gecensureerd en aangevallen omdat ze de waarheid vertellen

Luister naar dit artikel

Dr. Sam White voegt zich vandaag bij Ryan Cristián, hier om te bespreken hoe hij is aangevallen en gecensureerd omdat hij zich uitsprak tegen de COVID-19-beperkingen – met name maskermandaten – en om te laten zien hoe de wetenschap het standpunt dat de regering inneemt eenvoudigweg niet ondersteunt , zelfs als ze anderen dwingen het te adopteren.
 

 


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous Magnesium is essentieel voor het immuunsysteem, ook in de strijd tegen kanker
Next Microklonters: de sleutel tot long Covid?

About author

redactie
redactie 4559 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

Metformine nieuwste medicijn dat moet worden onderzocht op mogelijke kankerverwekkende chemicaliën

Luister naar dit artikel Leven met diabetes betekent veel zorgen over de gezondheid, en als u een zeer populair diabetesgeneesmiddel gebruikt, kunt u kanker toevoegen aan uw lijst met zorgen.

Natuurlijk

Word je van cannabis altijd high?

Luister naar dit artikel Cannabis, wiet, hasj: allemaal namen die je associeert met drugs. Met high worden, of stoned. Met iets dat eigenlijk verboden is, maar in Nederland wordt gedoogd.

Overig

Waarom waarschuwden artsen patiënten niet voor het verband tussen hormonale substitutietherapie en kanker?

Luister naar dit artikel Jarenlang werd oestrogeentherapie voorgeschreven als een behandeling voor vrouwen met symptomen van de menopauze. Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de