Interview met Dr. Sam White – Artsen worden onderdrukt, gecensureerd en aangevallen omdat ze de waarheid vertellen

Interview met Dr. Sam White – Artsen worden onderdrukt, gecensureerd en aangevallen omdat ze de waarheid vertellen

Luister naar dit artikel

Dr. Sam White voegt zich vandaag bij Ryan Cristián, hier om te bespreken hoe hij is aangevallen en gecensureerd omdat hij zich uitsprak tegen de COVID-19-beperkingen – met name maskermandaten – en om te laten zien hoe de wetenschap het standpunt dat de regering inneemt eenvoudigweg niet ondersteunt , zelfs als ze anderen dwingen het te adopteren.
 

 


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Magnesium is essentieel voor het immuunsysteem, ook in de strijd tegen kanker
Next Microklonters: de sleutel tot long Covid?

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

LET OP: Gevaarlijke zonnebrandcrème! Deze veroorzaakt brandwonden!

Luister naar dit artikel Van de week heeft een vrouw zonnebrandcrème gekocht. Dit heeft ze gebruikt voor haar 3 kinderen en haar man. Later zag ze iets erg verontrustend. Er

Overig

12 jaar niet gedoucht: “Zeep en water zijn slecht voor de huid”

Luister naar dit artikel Chemicus David Whitlock douchte 12 jaar geleden voor het laatst. Hij kwam toen tot de conclusie dat al dat water en zeep niet goed zijn voor

Overig

De opkomst van medische technocratie en de onderdrukte waarheid van virale behandelingen – Interview met Dr. Lee Merritt

Luister naar dit artikel In deze aflevering van Objective: Health praten we met dr. Lee Merritt over de opkomst van medische technocratie en hoe Covid een heimelijke oorlogvoering tegen ons