12 jaar niet gedoucht: “Zeep en water zijn slecht voor de huid”

12 jaar niet gedoucht: “Zeep en water zijn slecht voor de huid”

Luister naar dit artikel

Chemicus David Whitlock douchte 12 jaar geleden voor het laatst. Hij kwam toen tot de conclusie dat al dat water en zeep niet goed zijn voor een mens. Hij werd op het idee gebracht toen hij opmerkte dat paarden regelmatig door stof en zand rollen. “Zouden ze dat mogelijk doen om bacteriën op hun huid te krijgen”, dacht hij.
Volgens Whitlock blijven we schoon, gezond en goed ruikend door stoffen en bacteriën die ons beschermen en verfrissen. Die de huid nodig heeft om goed te functioneren. Lees hier de namen van alle beestjes die daaraan te pas komen.
Inmiddels verdient Whitlock ook geld aan zijn overtuiging. Hij denkt dat veel stedelingen niet meer met alle heilzame bacteriën in aanraking komen om – net als hij – zonder douche te kunnen. En dus verkoopt hij een spray – AO Mist te koop in de Mother Dirt-shop – die voor toevoer van die diertjes zorgen.
Het schijnt dat Whitlock niet stinkt. Hij wast wel regelmatig zijn handen om geen ziektekiemen over te brengen
Bron


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Beha dragen is ongezond
Next Top 10 ontstekingsremmende voedingsmiddelen

About author

redactie
redactie 4594 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Nieuws

De WHO waarschuwt dat sommige landen mogelijk lockdowns moeten herstellen

Luister naar dit artikel Sommige landen met snel verspreidende coronavirusuitbraken moeten mogelijk de blokkades en andere beperkingen herstellen om de verspreiding van het virus tegen te gaan, zei een topfunctionaris

Overig

Dit is hoe Chinese kleding je vergiftigt. Als je een rare geur opmerkt, kom dan uit die winkel!

Luister naar dit artikel Tegenwoordig, in de 21ste eeuw, krijgt de kledingindustrie jaarlijks ongeveer 7000 miljard dollar en tijdens de productie, distributie en verkoop van kleding worden meer dan 8000

Overig

De werking van het giftige suiker uitgelegd.

Luister naar dit artikel In 1957 heeft Dr. William Coda Martin geprobeerd om deze vraag te beantwoorden: Wanneer is voedsel een voedsel en wanneer is het een gif? Definitie van giftig.