De opkomst van medische technocratie en de onderdrukte waarheid van virale behandelingen – Interview met Dr. Lee Merritt

De opkomst van medische technocratie en de onderdrukte waarheid van virale behandelingen – Interview met Dr. Lee Merritt

Luister naar dit artikel

In deze aflevering van Objective: Health praten we met dr. Lee Merritt over de opkomst van medische technocratie en hoe Covid een heimelijke oorlogvoering tegen ons land is. De corruptie van de medische beroepsgroep en waarom de coronavirusvaccins gevaarlijke biowapens zijn die tegen de mensen worden ingezet. Dr. Merritt heeft twee eden afgelegd: de eed van Hippocrates en de eed aan de grondwet als marineofficier. Ze is in deze strijd om die twee eden te ondersteunen.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Dr. Merritt studeerde biowapens terwijl zij 9 jaar als orthopedisch chirurg bij de Amerikaanse marine diende. En is sinds 1995 werkzaam in de privépraktijk van orthopedische en spinale chirurgie, was lid van de raad van bestuur van de Arizona Medical Association en is voormalig voorzitter van de Association of American Physicians and Surgeons. Ze is de auteur van Surviving the Medical Meltdown: Your Guide to Living Through The Disaster of Obamacare en schreef ook een informatief artikel voor de Journal of American Physicians & Surgeons The treatment of viral disease: Is de waarheid al decennia lang onderdrukt?

Doe met ons mee terwijl we diepgaand praten over de geschiedenis van maskers, mRNA-technologie en effectieve behandelingen voor virale ziekten, zoals Hydroxychloroquine, Ivermectine en vitamine D.

 

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Fauci eist dat Amerika kinderen gebruikt als menselijke proefkonijnen voor experimenten met covid-vaccins
Next Hoe de nicotine kauwgom en patches SCAMS zijn, gemaakt en op de markt gebracht door Big Pharma om u verslaafd te houden aan een dodelijk medicijn

About author

redactie
redactie 4585 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

Kanker is honderd procent te genezen binnen in 1 a 2 Maanden. Artsen wordt het zwijgen opgelegd!

Luister naar dit artikel Dit is zeer belangrijk voor iedereen om te weten. KANKER is te genezen. Oncologische zorg is een biljoen dollar industrie. Denk je echt dat ze dat

Overig

De link tussen kwik tandvullingen en chronische ziekte

Luister naar dit artikel Blootstelling aan kwik is lang beschouwd als schadelijk voor de mens. Meerdere studies hebben de toxiciteit van kwik en de vaak onomkeerbare effecten op het menselijk

Overig

3 bedrijven die GGO’s in babyvoeding gebruiken

Luister naar dit artikel Het lijkt erop dat met de vele meldingen van aangeboren afwijkingen, orgaanfalen, kanker en andere ongunstige gezondheidsproblemen die verband houden met GGO-consumptie, we het gebruik van