Gebruikt u nog steeds magnetrons? Hier zijn 5 redenen waarom u onmiddellijk zou moeten stoppen

Gebruikt u nog steeds magnetrons? Hier zijn 5 redenen waarom u onmiddellijk zou moeten stoppen

Luister naar dit artikel

Magnetrons zijn gemaakt om het u gemakkelijker te maken een snelle warme maaltijd te nuttigen. Het is misschien geweldig om je eten op te warmen, maar de negatieve effecten van het gebruik van dit apparaat kunnen ervoor zorgen dat je wilt stoppen met het gebruik van de magnetron. Studies hebben aangetoond dat magnetrons schade kunnen toebrengen aan uw gezondheid, samen met het voedsel dat u hebt geconsumeerd nadat u het in de magnetron heeft gedaan.
Laten we eens kijken naar alle redenen waarom u het gebruik van uw magnetron moet verminderen of zelfs helemaal moet weggooien.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


De 5 redenen waarom u moet stoppen met het gebruik van uw magnetron

1: Het eten zelf

De smaak van het eten is veranderd. Je kunt een paar minuten extra de tijd nemen om het zelf te koken en ervoor te zorgen dat het eten een beetje leuker wordt. Magnetrons verwarmen voedsel niet gelijkmatig en kunnen ook stoomexplosies veroorzaken.
Studies suggereren dat het opwarmen van uw voedsel met een magnetron u kan blootstellen aan kankerverwekkende gifstoffen die vrijkomen uit plastic of papieren verpakkingen die uw maaltijd bevatten. Wanneer plastic wordt verwarmd, kunnen giftige chemicaliën zoals BPA en ftalaten vrijkomen uit de containers of deksels, waardoor uw voedsel wordt verontreinigd.

2: Magnetronstraling:

Veiligheidsnormen hebben geleid tot een vermindering van de microgolven die door de apparaten worden afgegeven. Er wordt gezegd dat hoe dichter u bij dit apparaat bent, hoe riskanter het is. Deze golven reizen door de muren, dus veiligheid is vrij moeilijk om te bereiken.
Magnetronovens produceren elektromagnetische straling die enorme biologische schade kan veroorzaken als de afdichtingsdeur defect is. Wanneer een magnetron in werking is, ontstaan er zeer destructieve vrije radicalen. Deze vrije radicalen decimeren nucleair DNA, membranen en eiwitten die tot chronische ziekten kunnen leiden.

3: Waardevolle voedingsstoffen verliezen

Wanneer u het voedsel in een magnetronoven kookt, verandert het chemisch de enzymen en vitamines en worden de voedingsstoffen uit het voedsel verwijderd. Het voedsel kan ook de neiging hebben om giftig te worden.
Het verwarmen van voedsel, of het nu bevroren of vers is, schaadt de voedingswaarde. The Journal of the Science of Food and Agriculture, 2003, bijvoorbeeld, ontdekte dat “… broccoli in de magnetron met een beetje water, tot 97 procent van zijn heilzame antioxidanten verloor.

4: Niet genoeg onderzoek

Er is onvoldoende onderzoek gedaan naar de risico’s van de straling van microgolven en de impact van dit apparaat op onze gezondheid. Het wordt als veilig beschouwd omdat het niet is bewezen dat het schadelijk is. Het hebben van een dergelijke houding is behoorlijk gevaarlijk voor de gezondheid van iedereen.

5: Gezondheidsproblemen

Er is een direct verband gevonden tussen microgolven en ziekten zoals hartproblemen, staar en verschillende soorten kanker.
Dr. Magda Havas stelt: “Ons hart is NIET afgeschermd en onze blootstelling aan radiofrequente straling omvat niet alleen magnetrons, maar ook mobiele telefoons, antennes voor mobiele telefoons, draadloze routers, slimme meters, draadloze computerspelletjes, Bluetooth en draadloze babyfoons.”
U moet het gebruik van uw magnetronovens vermijden en hun alternatieven bekijken. Er zijn verschillende veiligere opties om uw voedsel te koken of op te warmen. Je kunt een oven, broodrooster of zelfs een fornuis gebruiken om je eten op te warmen.
Het eten van rauw voedsel is ook een geweldige manier om de maximale voedingsstoffen binnen te krijgen. Door rauw voedsel te eten, blijven ook de enzymen behouden die uw lichaam helpen de essentiële voedingsstoffen op te nemen.

Tips om de magnetron veilig te gebruiken

We maken ons geen illusies, het is bekend dat de meesten van jullie hun magnetrons er niet uit zullen trappen; daarom geven we kleine tips zodat je ze veilig kunt gebruiken.
Vermijd magnetronpapier, piepschuim of plastic. Blijf bij glazen containers. Blijf uit de buurt van de magnetron wanneer u uw eten kookt. Gebruik nooit flesvoeding of moedermelk in de magnetron, plaats de fles in plaats daarvan in warm water.
Oefen deze kleine stapjes en leid een gezonder leven op deze planeet.
Bronnen: Truth Theory

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Cannabinoïden uit hennep voorkomen dat covid-19 coronavirus menselijke cellen binnendringt
Next 12 Feiten over vaccins die uw arts u niet vertelt

About author

redactie
redactie 4585 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Straling

EXPLOSIEF NIEUW Onderzoek: mobiele telefoons bedreigen de hersenen, maar de ‘experts’ blijven het een complottheorie noemen

Luister naar dit artikel De telecommunicatie-industrie zou graag zien dat we geloven dat het verband tussen mobiele telefoons en kanker niet doorslaggevend is. Maar de wetenschap geeft ons zeker een

Straling

NIEUWE STUDIE toont aan dat dit extract de schadelijke effecten van EMF-straling vermindert

Luister naar dit artikel Hoewel de draadloze industrie beweert dat blootstelling aan draadloze straling “veilig” is, hebben talrijke onderzoeken aangetoond dat EMF-straling schadelijk is voor het menselijk lichaam. Elke dag

Straling

13 gezondheidsgevaren van straling van mobiele telefoons en andere draadloze apparaten

Luister naar dit artikel Met het aantal gebruikers van mobiele telefoons op dit moment op meer dan 2,7 miljard, wordt de mensheid (en het milieu) gebombardeerd door ongekende hoeveelheden straling