12 Feiten over vaccins die uw arts u niet vertelt

12 Feiten over vaccins die uw arts u niet vertelt

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Er wordt momenteel veel verkeerde informatie verspreid over vaccins. Zelfs gediplomeerde gezondheidswerkers, naar wie mensen zouden moeten opkijken als experts op het gebied van deze gevaarlijke medicijnen, zullen soms onwetend zijn over de waarheid of ronduit liegen over vaccins. Hier zijn 12 feiten over vaccins die artsen hoogstwaarschijnlijk niet aan hun patiënten vertellen.

Vaccins doden al eeuwenlang mensen

In het begin van de 18e eeuw, toen Frankrijk nog door een koning werd geregeerd, liep een jonge Lodewijk XV de pokken op. Deze ziekte had zijn vader gedood en leidde tot de dood van een van zijn broers. Een van de verpleegsters van Lodewijk XV verborg hem voor de artsen die hem wilden ‘inenten’ met een primitieve versie van de huidige vaccins. Dit redde zijn leven en hij werd 64 jaar.

De vader van moderne vaccins doodde zijn eigen kind nadat hij hem had gevaccineerd

In 1796 gaf Dr. Edward Jenner, de maker van ‘s werelds eerste moderne vaccin, het experimentele medicijn aan zijn eigen jonge zoon. Deze jongen liep door het vaccin al snel hersenschade op, waardoor hij verstandelijk gehandicapt was. Hij stierf later op 21-jarige leeftijd als gevolg van tuberculose.
Vanwege zijn ervaringen weigerde Jenner zijn andere kinderen te laten vaccineren. Later creëerde hij een nieuwe formule voor het pokkenvaccin dat hij verkocht ondanks dat het “geen beschermende waarde” had.

Griepvaccins zijn gemaakt van giftige ingrediënten

Het griepvaccin is een van de meest wijdverbreide vaccins die tegenwoordig worden gebruikt. Veel artsen die tegenwoordig hun patiënten elk jaar het griepvaccin injecteren, weigeren vaak de giftige ingrediënten in deze vaccins bekend te maken.
Het griepvaccin bevat formaldehyde, een zeer giftige stof die vaak als conserveermiddel wordt gebruikt. Contact met de blote huid kan ernstige brandwonden veroorzaken en het inademen van de damp kan een ernstige reactie op de luchtwegen veroorzaken.
Het griepvaccin bevat ook thimerosal, een kwikverbinding die alle symptomen van kwikvergiftiging kan veroorzaken, waaronder gehoor- en spraakproblemen, spierzwakte, veranderingen in het gezichtsvermogen en zenuwverlies in de handen en het gezicht.

De tuberculose-, polio- en difterievaccins veroorzaakten meer gevallen van deze ziekten

Toen de vaccins tegen tuberculose, polio en difterie voor het eerst werden geïntroduceerd, kwamen mensen over de hele wereld er al snel achter dat geen van die vaccins de verspreiding van de ziekten verhinderde. Integendeel, de vaccins resulteerden in meer gevallen van difterie, polio en tuberculose, en er waren aanwijzingen dat de vaccins sterk bijdroegen aan de verspreiding.
In veel Amerikaanse staten was het aantal mensen dat polio kreeg vóór de introductie van het vaccin veel minder dan het aantal mensen dat werd aangetroffen nadat het dodelijke vaccin wijdverbreid was. In veel delen van de wereld vertrouwen regeringen niet langer op het tuberculosevaccin om de verspreiding van de ziekte onder controle te houden.

Het hepatitis B-vaccin veroorzaakt hersenbeschadiging

De regering van Frankrijk had vroeger een massavaccinatieprogramma voor kinderen voor het hepatitis B-vaccin. Het land beëindigde dit programma bijna net zo snel als het begon nadat de regering meer dan 15.000 rechtszaken had ontvangen. Het bleek dat het hepatitis B-vaccin kinderen hersenschade en andere ernstige gezondheidsproblemen opleverde.

Artsen negeren routinematig legitieme redenen om patiënten niet te vaccineren

Veel Big Pharma-bedrijven publiceren nu lange lijsten met redenen waarom artsen geen vaccinaties aan patiënten zouden moeten aanbevelen. Ondanks al deze informatie voorzien artsen hun patiënten zelden van deze kennis.

Vaccins worden gegeven aan zuigelingen zo jong als acht weken oud

Vaccins worden gegeven aan baby’s die niet ouder zijn dan acht weken, hoewel er geen wetenschappelijk bewijs is dat dit veilig is om te doen.

De Amerikaanse regering heeft vaccinatieschade vergoed aan ouders van autistische kinderen

Talloze kinderen in de wereld zijn autistisch gemaakt omdat ze tijdens hun kindertijd vaccins kregen. In de Verenigde Staten heeft de federale overheid miljoenen dollars betaald aan de families van deze kinderen.

Het kinkhoestvaccin veroorzaakt veel meer schade aan kinderen dan de ziekte zelf

De introductie van het kinkhoestvaccin kwam op een moment dat het aantal mensen dat stierf aan deze ziekte al ver van het hoogtepunt was gedaald. De introductie ervan verminderde de incidentie van deze ziekte niet.
Bovendien lopen kinderen die het kinkhoestvaccin krijgen significant meer kans op hersenbeschadiging door het gevaarlijke vaccin. Hun risico op het ontwikkelen van hersenbeschadiging is maar liefst één op 6.000.

Huisartsen in het Verenigd Koninkrijk ontvangen enorme vergoedingen van de overheid voor het geven van vaccinaties

De regering van het Verenigd Koninkrijk geeft bonussen aan huisartsen, afhankelijk van het aantal vaccins dat ze toedienen. Dit bonusprogramma strekt zich uit tot het toedienen van coronavirus (COVID-19) vaccins.
Volgens de chief executive van de National Health Service krijgen gezondheidswerkers tot eind januari 15 pond ($ 20) extra voor elke COVID-19-vaccininjectie die ze toedienen. Ze ontvangen 20 pond ($ 27) per dosis als ze ze op zondag geven.
Gezondheidswerkers die huishoudens bezoeken om COVID-19-vaccindoses te verstrekken, verdienen ook een “premie” van 30 pond ($ 40) voor het bezoek.

Maar liefst 3.000 kinderen worden elk jaar gedood of gewond door vaccins in de VS

Volgens het National Vaccine Injury Compensation Program van het Department of Health and Human Services worden elk jaar tussen de 2.500 en 3.000 kinderen gedood of gewond door vaccins.

Vaccins werken niet

De enige belangrijke waarheid die artsen hun patiënten niet vertellen over vaccins, is dat ze niet werken. In feite ontwikkelt een overgrote meerderheid van de mensen die vaccins krijgen geen enkele vorm van resistentie tegen de ziekten waartegen ze zouden moeten worden beschermd.
Bronnen:
GlobalResearch.ca
AHRP.org
CDC.gov
Healthline.com
LBC.co.uk


Bedankt voor het doneren aan Healthbytes.me

Healthbytes.me wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving voort te zetten over alles wat er wordt verzwegen door Big Pharma wereldwijd en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Healthbytes.me is al 8 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we u niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, dan kan dat via

Ideal, creditcard, Crypto Valuta of Paypal.

Previous Gebruikt u nog steeds magnetrons? Hier zijn 5 redenen waarom u onmiddellijk zou moeten stoppen
Next Groot Brits onderzoek vindt dat het risico op myocarditis verdubbelt na elke mRNA-prik

About author

redactie
redactie 4487 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Onderzoek

ONweerlegbaar bewijs: mRNA COVID-prik veroorzaakt vaat- en orgaanschade

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Vaccinaties

Mazelen herleven dankzij Lockdowns

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Vaccinaties

“Nieuw bewijs bevestigt link tussen autisme en kwik”

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat