NIEUWE STUDIE toont aan dat dit extract de schadelijke effecten van EMF-straling vermindert

NIEUWE STUDIE toont aan dat dit extract de schadelijke effecten van EMF-straling vermindert

Luister naar dit artikel

Hoewel de draadloze industrie beweert dat blootstelling aan draadloze straling “veilig” is, hebben talrijke onderzoeken aangetoond dat EMF-straling schadelijk is voor het menselijk lichaam. Elke dag worden we blootgesteld aan meer draadloze, cellulaire, microgolf- en elektrische velden dan ooit tevoren in de geschiedenis.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Hoe hard we ook proberen, het is onmogelijk om blootstelling aan EMV volledig te vermijden en toch deel te nemen aan onze moderne samenleving. Gelukkig onthult nieuw onderzoek een gemakkelijke manier om onszelf te beschermen tegen de schadelijke effecten van EMF-straling.

Is 5G een doorbraakinnovatie of een bedreiging voor de menselijke gezondheid?

Het gebruik van radiofrequente (RF) EMF neemt toe, ondanks het overweldigende bewijs dat het potentieel ervan om mensen te schaden. Een van de meest alarmerende manieren waarop RF-EMF het lichaam beschadigt, is door oxidatieve stress te verhogen. Schade door vrije radicalen en oxidatieve stress zijn betrokken bij het ontstaan van kanker en talrijke chronische ziekten. Hoewel de veiligheid van elektromagnetische velden zeer controversieel is, bestaat er voldoende bewijs om de beslissing van de WHO IARC om RF-EMF te classificeren als een “mogelijk carcinogeen voor de mens” te rechtvaardigen.

Velen maken zich zorgen over het potentiële gevaar dat 5G voor de mensheid in petto heeft. Overheden over de hele wereld rollen hun 5G-infrastructuur agressief uit. De technologie maakt gebruik van submillimeter- en millimetergolven en vertrouwt op EHF-bereiken (extreem hoge frequentie) tussen 6 GHz en 100 GHz – en daarbuiten.

Hoewel de fysiologische effecten van 5G-systemen onbekend zijn, toonden voorlopige waarnemingen aan dat millimetergolven een groot aantal processen in gang zetten die verwoestend kunnen zijn voor ons lichaam. Honderden leden van de internationale wetenschappelijke gemeenschap hebben er bij regelgevers op aangedrongen verdere studies uit te voeren om te onderzoeken hoe millimetergolven de menselijke gezondheid beïnvloeden.

Facebook heeft ons een schaduwban gegeven. Klik hier om ons te volgen op Telegram zodat u dagelijks onze nieuwste artikelen te zien krijgt!

WAARSCHUWING: EMV schaadt uw gezondheid op veel manieren

Een aanzienlijke hoeveelheid bewijs bevestigt dat blootstelling aan elektromagnetische velden wijdverspreide schade aan het menselijk lichaam toebrengt. EMV’s vallen ons zenuwstelsel en endocriene systemen aan en veroorzaken oxidatieve stress. De straling kan het DNA van onze cellen veranderen, geprogrammeerde celdood verhogen, de vruchtbaarheid verlagen en zelfs kanker veroorzaken.

De risico’s zijn reëel, maar de meeste gebruikers zijn zich niet bewust van de mogelijke schade. EMV’s zijn ook in verband gebracht met levensbedreigende cardiale effecten, vroeg beginnende dementie en zelfs de ziekte van Alzheimer. Zwangere vrouwen en kinderen lopen een bijzonder hoog risico. Er zijn aanwijzingen dat blootstelling aan elektromagnetische velden vóór en kort na de geboorte kan leiden tot ADHD en autisme.

“FCC-conforme” stralingsniveaus zijn niet gelijk aan “veilig”

Tragisch genoeg waren de meer dan 2.000 collegiaal getoetste onderzoeken die de biologische en gezondheidseffecten van mensen door niet-ioniserende straling documenteren, niet voldoende om de goedkeuring van federale veiligheidsnormen te rechtvaardigen.

Honderden recente onderzoeken tonen nadelige gezondheidseffecten aan van hoofdpijn tot vele soorten kanker, waaronder hersenkanker veroorzaakt door niveaus die veel lager zijn dan die welke door de FCC aanvaardbaar worden geacht. Toch hebben de bestuursorganen geen langetermijnonderzoeken uitgevoerd om de openbare veiligheid te waarborgen. In plaats daarvan heeft de Amerikaanse regering “richtlijnen” uitgevaardigd die door de industrie zijn ontwikkeld op basis van verouderd onderzoek.

Rozemarijnextract beschermt tegen de schadelijke effecten van EMV

Hoewel de gevolgen van langdurige blootstelling aan elektromagnetische velden ernstig kunnen zijn, is het goede nieuws dat u kunt helpen uw lichaam te bufferen tegen de schadelijke effecten ervan. Een populair culinair kruid kan ervoor zorgen dat uw cellen herstellen van overmatige blootstelling en een deel van de straling uit uw lichaam verwijderen.

Rozemarijn is een veelgebruikt kruid dat bekend staat om zijn krachtige antioxiderende en ontstekingsremmende eigenschappen. In een studie uit 2020 testten wetenschappers de antioxiderende eigenschap van rozemarijnextract door ratten bloot te stellen aan elektromagnetische velden. De resultaten toonden aan dat rozemarijnextract het destructieve effect van EMV’s verminderde, wat de potentiële preventieve voordelen ervan bevestigt.

In een onderzoek uit 2016 kwam een groep onderzoekers tot vergelijkbare conclusies nadat ze ratten hadden blootgesteld aan EMV’s van mobiele telefoons. Bij ratten die niet met rozemarijn werden behandeld, veroorzaakte blootstelling aan EMF structurele veranderingen in bindweefsel en verhoogde oxidatieve stress. Ratten die waren behandeld met rozemarijnextract werden veel beter gestroomlijnd en ervoeren een boost in antioxiderende activiteit.

Hoe rozemarijn te gebruiken voor EMV-bescherming

U kunt rozemarijnextract in een tinctuur of capsules nemen. Het dagelijks drinken van een kopje rozemarijnthee kan echter de gemakkelijkste manier zijn om te profiteren van de beschermende bestanddelen van het kruid.

Kook 1-2 kopjes water. Voeg 2,5 tot 5 cm fijngehakte rozemarijnblaadjes toe aan je kopje. Giet heet water over de bladeren. Laat 10 minuten trekken, zeef en geniet!

Bronnen: NIH.govNaturalHealthResearch.org 

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous FDA sluit natuurlijke pijnstillers uit
Next SCAM Blootgesteld: Uit gegevens blijkt dat "het aantal sterfgevallen door COVID-19 niet alarmerend is", aldus analist Johns Hopkins

About author

redactie
redactie 4585 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Natuurlijk

Ze dronk elke ochtend Water Met honing en citroen voor een jaar. Hier is wat er daarna is gebeurd

Luister naar dit artikel Ze dronk water met honing en citroen, elke ochtend, voor een jaar. Crystal Davis vertelt de geschiedenis van haar ongelooflijke verhaal van transformatie. Een jaar geleden

Natuurlijk

Saoedische honing blijkt een krachtig antibacterieel middel te zijn tegen resistente bacteriën

Luister naar dit artikel Honing die uit verschillende delen van de wereld wordt verzameld, heeft in meerdere onderzoeken krachtige antibacteriële eigenschappen getoond. Ze zijn ook nuttig gebleken bij het verminderen

middeltjes

Reken af met Migraine in enkele minuten met gember Water! (RECEPT)

Luister naar dit artikel Hoofdpijn kan erg zijn, zeer erg, maar als het gepaard gaat met misselijkheid, kloppen(Bij de slapen) en overgevoeligheid voor licht en geluid, is het gewoon ondraaglijk.