COVID-sneltesten bevatten giftige, kankerverwekkende chemicaliën

COVID-sneltesten bevatten giftige, kankerverwekkende chemicaliën

Luister naar dit artikel

Een van de belangrijkste bepalingen van het federale COVID-mandaat van het Witte Huis – een ingrijpende en ongrondwettelijke eis waarvan de president formeel beweerde dat hij ze nooit aan Amerikanen zou opleggen, en een eis die hij bij bedrijven opdringt, ook al heeft een federale rechtbank onlangs het mandaat tot nader order geblokkeerd – is dat werknemers die de COVID-injectie niet nemen, wekelijks getest moeten worden.
Maar terwijl velen zeggen dat routinetesten een redelijke aanpassing is voor mensen die de mRNA-injectie weigeren, maken anderen zich zorgen over de veiligheid van deze tests.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


COVID-sneltesten bevatten een kankerverwekkende chemische stof

Eind oktober riep een in Cyprus gevestigde vakbondsgroep genaamd Isotita (Equality) op tot de opschorting van een COVID-sneltest nadat was vastgesteld dat zowel de PCR- als de snelle neusuitstrijkjes sporen bevatten van een “giftige en gevaarlijke” stof genaamd ethyleenoxide .
Ethyleenoxide is een vloeibaar gemaakt gas dat al tientallen jaren in de medische industrie wordt gebruikt als sterilisatiemiddel, vooral bij warmte- of vochtintolerante benodigdheden. Ethyleenoxide is door de Europese Unie verboden in de voedselproductie – hoewel het wel toelaat in sommige buitenlandse producten die de verbinding bevatten – terwijl andere landen het gebruiken om bacteriën, schimmels en andere micro-organismen te bestrijden.
In feite heeft de Europese Commissie afgelopen zomer een verklaring uitgegeven waarin zij herhaalde dat de wet (General Food Law COM 178/2002) bepaalt dat ethyleenoxide “geen veilig niveau van blootstelling voor consumenten” heeft en dat “elk niveau waar consumenten aan kunnen worden blootgesteld, een potentieel risico vormt.”
Volgens EU-verordening nr. 215/868 is het maximale residugehalte van ethyleenoxide 0,05 mg/kg, maar de Cypriotische vakbond beweert dat de snelle uitstrijkjes zijn verontreinigd met 0,36 mg/kg ethyleenoxide, meer dan zeven keer de maximale hoeveelheid toegestaan door de EU.
Op het veiligheidsinformatieblad – dat u kunt vinden met een snelle Google-zoekopdracht of op de website van de Occupational Health and Safety Administration – wordt ethyleenoxide geclassificeerd als een “toxische en gevaarlijke stof” die in verband wordt gebracht met een breed scala aan gezondheidsproblemen in zowel dieren en mensen, waaronder:
Kanker
reproductieve effecten
Mutagene veranderingen (genetische defecten)
Neurotoxiciteit

Nog meer problemen: miljoenen thuistests zijn onlangs teruggeroepen om deze waanzinnige reden

Afgezien van de zorgen om iemand herhaaldelijk aan ethyleenoxide bloot te stellen – en wie weet hoe lang deze verplichte COVID-tests van kracht blijven – zitten veel van deze COVID-tests vol met andere problemen.
Bijvoorbeeld:
Op 5 oktober heeft de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) een klasse I-terugroeping uitgegeven van meer dan 2 miljoen COVID-19-thuistests – vervaardigd tussen 24 februari en 11 augustus en verspreid van 13 april tot 26 augustus – door een bedrijf genaamd Ellume , vanwege de alarmerende percentages van fout-positieve testresultaten van de tests.
Een vals-positief betekent dat een test suggereert dat een persoon besmet is met het virus dat COVID-19 veroorzaakt, ook al hebben ze het niet echt.
De FDA definieert een terugroepactie van klasse I als “een situatie waarin er een redelijke kans is dat het gebruik van of blootstelling aan een product dat inbreuk maakt op de gezondheid ernstige nadelige gevolgen voor de gezondheid of de dood tot gevolg zal hebben.”
We herinneren ons natuurlijk dat COVID-tests worden gebruikt om te bepalen wie kan blijven werken, wie toegang heeft tot openbare en privéruimtes, wie mag reizen, wanneer en of lockdowns kunnen worden uitgevaardigd, en meer. De gedachte dat een onbekend aantal individuen lijdt onder de gevolgen van valse positieven, draagt alleen maar bij aan de schadelijke effecten van deze pandemie.
Bronnen:

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.
Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous 3 manieren waarop Mullein uw immuunsysteem versterkt tegen luchtweginfecties, allergieën en astma en oorinfecties
Next Nieuwe studie toont aan dat gember de ziekte van Alzheimer en cognitieve stoornissen bestrijdt

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Nieuws

Van Nutella krijg je geen kanker, zegt Nutella

Luister naar dit artikel Ferrero, het bedrijf dat Nutella op de markt brengt, is volgens Reuters een campagne begonnen om duidelijk te maken dat je van Nutella géén kanker kunt

Overig

Google verbiedt apps met “misleidende gezondheidsclaims die in tegenspraak zijn met bestaande medische consensus”

Luister naar dit artikel De Android App Store, Google Play, heeft ingrijpende nieuwe regels geïntroduceerd die apps verbieden die bevatten wat de techgigant beschouwt als “misleidende gezondheidsclaims die in tegenspraak

Nieuws

Gevaar van vogelgriep H7N9 voor mensen groeit

Luister naar dit artikel Sinds 2013 waart in China het vogelgriepvirus H7N9 rond. Het virus is besmettelijk voor mensen. Tijdens het griepseizoen (hoogtepunt januari en februari) raakten dit jaar in