Gevaar van vogelgriep H7N9 voor mensen groeit

Gevaar van vogelgriep H7N9 voor mensen groeit

Luister naar dit artikel
Sinds 2013 waart in China het vogelgriepvirus H7N9 rond. Het virus is besmettelijk voor mensen. Tijdens het griepseizoen (hoogtepunt januari en februari) raakten dit jaar in China bijna net zo veel mensen besmet als in de vier voorgaande jaren samen.
Het virus breidde zijn geografische verspreiding uit en is gemuteerd tot een agressievere, lastig te bestrijden variant. Dat melden de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC). Volgens de CDC is H7N9 “het griepvirus met het grootste potentiële risico op een pandemie”, schrijft nieuwssite Wabe. Tot op heden blijft dat risico nog beperkt omdat het virus, ondanks de toename van het aantal zieken, nog steeds niet gemakkelijk van mens tot mens overgaat.
Gedurende het griepseizoen van 2017 rapporteerde de Chinese overheid 759 mensen met H7N9-vogelgriep. In totaal overleden 281 van de patiënten. Er zijn veertien situaties bekend waarin mensen elkaar met virus lijken te hebben aangestoken.
Bron

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Drink dit Gember en Kurkuma mengsel voor het slapen gaan om je lever te zuiveren en wordt nooit meer moe wakker
Next Leven van vrouw met onbehandelbare hersentumor gered door cannabisolie. Kijk hoe artsen reageren op haar herstel

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Nieuws

Bill Gates haalt uit naar de FDA, betwijfelt of het Agentschap kan worden vertrouwd met COVID-19-vaccin

Luister naar dit artikel Bill Gates heeft zojuist zijn PR-campagne opgevoerd om twijfels te zaaien over de vermeende ‘politieke inmenging’ van president Trump met de FDA, terwijl hij hem –

Nieuws

De WHO waarschuwt dat sommige landen mogelijk lockdowns moeten herstellen

Luister naar dit artikel Sommige landen met snel verspreidende coronavirusuitbraken moeten mogelijk de blokkades en andere beperkingen herstellen om de verspreiding van het virus tegen te gaan, zei een topfunctionaris

Overig

“Fitbits en andere stappentellers zijn mogelijk slecht voor de gezondheid”

Luister naar dit artikel Stappentellers zijn niet alleen tijdverspilling, maar kunnen ook gevaarlijk zijn, zegt een belangrijke computerwetenschapper. Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de