Dr. Bryan Ardis: Er is een goedkoop, effectief en GOEDGEKEURD medicijn voor COVID-19

Dr. Bryan Ardis: Er is een goedkoop, effectief en GOEDGEKEURD medicijn voor COVID-19

Luister naar dit artikel

Dr. Bryan Ardis vertelt zijn kijkers dat er een goedkoop en effectief medicijn is dat is goedgekeurd door de National Institutes of Health (NIH) en dat een infectie met het Wuhan-coronavirus (COVID-19) kan behandelen: ivermectine.
Ardis deelt een document van de NIH-website waarin ivermectine wordt weergegeven als een van de drie geneesmiddelen in een grafiek met de titel “Kenmerken van antivirale middelen die zijn goedgekeurd of worden geëvalueerd voor de behandeling van COVID-19.” De andere geneesmiddelen in de tabel zijn remdesivir en nitazoxanide.
“Het is een uiterst belangrijke kaart. Iedereen moet het hebben”, zegt Ardis in The Dr. Ardis Show op Brighteon.TV.
Als je een geliefde hebt die in een ziekenhuis tegen COVID-19 vecht, zegt Ardis dat je een kopie van die kaart kunt nemen en de artsen kunt laten zien dat ivermectine een goedgekeurd medicijn is om de ziekte te behandelen. “Je redt het leven van je dierbaren en kunt de ziekenhuizen verantwoordelijk houden voor de doses – de artsen kunnen je niet vertellen dat ze niet weten hoe je dat medicijn moet gebruiken, de NIH vertelt je hoe je dat medicijn moet gebruiken,” aldus Ardis.
Die kaart had het leven kunnen redden van Veronica Wolski, een bekende patriot uit Chicago die stierf aan COVID-19 in het AMITA Health Resurrection Medical Center. Volgens haar vriendin Nancy Ross had Wolski het ziekenhuis om ivermectine gevraagd, maar haar verzoeken waren herhaaldelijk afgewezen.
Remdesivir is een antiviraal medicijn dat zich richt op een reeks virussen. Coronavirussen hebben genomen die bestaan uit ribonucleïnezuur (RNA). Remdesivir interfereert met een van de belangrijkste enzymen die het virus nodig heeft om RNA te repliceren, waardoor het virus zich niet kan vermenigvuldigen.
Veel patiënten die remdesivir kregen, ontwikkelden echter meervoudig orgaanfalen en/of acuut nierfalen. Die ernstige bijwerkingen worden eigenlijk vermeld in de NIH-kaart.
Ardis deelt nog een document dat kan helpen verklaren waarom ziekenhuizen COVID-19-patiënten liever behandelen met remdesivir. Deze grafiek, getiteld New COVID-19 Treatments Add-On Payment (NCTAP), is afkomstig van de website van Centers for Medicare & Medicaid Services (CMS).
Via de NCTAP biedt het Medicare-programma een verhoogde betaling voor in aanmerking komende klinische gevallen die bepaalde nieuwe producten gebruiken met de huidige goedkeuring van de Food and Drug Administration (FDA) of toestemming voor noodgebruik om COVID-19 te behandelen. Het enige medicijn dat onder die categorie valt, is remdesivir.
Die verhoogde betaling verwijst naar een bonus van 20 procent die aan ziekenhuizen wordt uitgekeerd voor alle COVID-19-patiënten die ze selecteren om te behandelen met remdesivir boven een ander medicijn.
“Ze kopen in feite de ziekenhuizen en artsen om om remdesivir te selecteren”, zegt Ardis, en hij merkt op dat het CMS momenteel $ 2.400 uitbetaalt voor een vijfdaagse behandeling met remdesivir. Dit betekent dat ziekenhuizen $ 480 extra krijgen voor elke patiënt die ze onder het remdesivir-protocol plaatsen.
Ter vergelijking: ivermectine kost minder dan $ 2 per tablet.
Voor niet-ingewijden is remdesivir de enige behandeling voor de ziekte die door de FDA is goedgekeurd. Het is goedgekeurd voor gebruik bij volwassenen en kinderen van ten minste 12 jaar oud die ten minste 40 kilo wegen.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Ivermectine bewezen veilig en effectief

Afgezien van ernstige bijwerkingen, omkoping en een enorm prijsverschil, zegt Ardis dat remdesivir gewoon niet zo effectief is als ivermectine bij de behandeling van COVID-19-patiënten. “Ivermectine is bewezen veilig en effectief. Het heeft nog nooit iemand gedood of acuut nierfalen veroorzaakt. Dit is een zeer goedgekeurd medicijn.”
Op 1 juni meldde de Desert Review dat ivermectine de COVID-19-infecties in Delhi, India, met meer dan 30 miljoen inwoners, aanzienlijk verminderde.
De gezondheidsautoriteiten van Delhi begonnen op 20 april met de behandeling van patiënten met ivermectine. Destijds behandelde het dagelijks bijna 30.000 nieuwe gevallen. Eind mei daalden de gevallen van COVID-19 in het grootstedelijk gebied tot minder dan 1.000 nieuwe gevallen per dag.

WIE heeft remdesivir niet verkocht

Ondertussen heeft de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) een voorwaardelijke aanbeveling uitgebracht tegen het gebruik van remdesivir bij gehospitaliseerde patiënten, ongeacht de ernst van de ziekte, aangezien er geen bewijs is dat remdesivir de overleving en andere resultaten bij patiënten verbetert.
De aanbeveling maakt deel uit van een levende richtlijn over klinische zorg voor COVID-19. Het is ontwikkeld door een internationale richtlijnontwikkelingsgroep, die bestaat uit 28 klinische zorgexperts, vier patiënt-partners en één ethicus.

Budesonide effectiever dan remdesivir

Budesonide is een andere effectievere en minder risicovolle behandeling voor COVID-19 in vergelijking met remdesivir.
Onderzoekers van de Universiteit van Oxford hebben ontdekt dat vroege behandeling van budesonide voor inhalatie de behoefte aan spoedeisende zorg en ziekenhuisopname bij mensen met COVID-19 met maar liefst 90 procent verminderde. Uit de studie is ook gebleken dat budesonide voor inhalatie die binnen zeven dagen na symptomen aan patiënten met COVID-19 wordt gegeven, de hersteltijd verkort.
Deelnemers die aan de budesonide-inhalator waren toegewezen, hadden na 28 dagen een snellere oplossing van koorts, symptomen en minder aanhoudende symptomen. De studie heeft ook aangetoond dat er een vermindering is van aanhoudende symptomen bij degenen die budesonide kregen.
Artsen schrijven al meer dan 20 jaar budesonide voor als preventief medicijn voor astmapatiënten. Dr. Richard Bartlett, een groot voorstander van het medicijn, heeft een paper geschreven met casusrapporten waarin gunstige resultaten worden beschreven voor twee van zijn patiënten met het regime. Een laboratoriumonderzoek in de VS heeft ook aangetoond dat budesonide het vermogen van een coronavirus om zich te repliceren en de luchtwegen te doen ontsteken, remde.
Bekijk hier de aflevering van The Dr. Ardis Show van 29 september:

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.
Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Veroorzaken de COVID-prikken kanker? Een arts constateert een 20-voudige toename sinds de uitrol van de prik
Next Oefening kan de symptomen van reumatoïde artritis helpen verbeteren - hier is waarom:

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

Alles over kamelenmelk: het nieuwe superfood

Luister naar dit artikel Veel mensen associëren kamelen met de toeristische attracties in Egypte. Deze dieren hebben nog meer te bieden: kamelenmelk is in opkomst als nieuwe superfood. Frank King

Overig

Hij versloeg kanker twee keer en Steve wil zijn geheimen delen met jou!

Luister naar dit artikel Vandaag ben ik verheugd om Steve Fillmore aan je voor te stellen. Steve is een 42-jarige steward uit Minneapolis, Minnesota. Hij heeft kanker niet alleen één

Overig

Wattenstaafjes richten vooral schade aan

Luister naar dit artikel Er gaat niets boven het heerlijke gevoel van schone oren dat je krijgt nadat je je oren onder handen hebt genomen met een wattenstaafje. Maar volgens