Hij versloeg kanker twee keer en Steve wil zijn geheimen delen met jou!

Hij versloeg kanker twee keer en Steve wil zijn geheimen delen met jou!

Luister naar dit artikel

Vandaag ben ik verheugd om Steve Fillmore aan je voor te stellen. Steve is een 42-jarige steward uit Minneapolis, Minnesota. Hij heeft kanker niet alleen één keer verslagen, maar twee keer! Zeven maanden geleden was Steve kaal en overwon hij nauwelijks zijn tweede aanval van kanker. Kijk hem nu eens aan! We hebben het geluk hem hier bij ons te hebben om zijn verhaal over hoop te delen en ons enkele tips te geven voor het behoud van een levendige gezondheid.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Een paar jaar geleden werd Steve gediagnosticeerd met zaadbalkanker. Hij besloot tot een operatie om de kanker uit zijn lichaam te verwijderen. De operatie was succesvol.

Precies een jaar later kwam de kanker terug in de vorm van een tumor in de buurt van zijn ruggengraat. Steve besloot om chemotherapie te gebruiken om de kanker te doden en de tumor kwijt te raken.

Steve leerde veel technieken die hem hielpen om moeilijke tijden door te maken, waaronder een goede mindset en positieve affirmaties. Steve versloeg succesvol zijn kanker en leeft nu een leven vol lekker eten om hem sterk te houden.

Nu gezond en met een volle haardos, deelt Steve zijn verhaal over hoop met iedereen die wat licht nodig heeft en heeft ook veel tips over hoe een goede gezondheid en vitaliteit te behouden.

Organifi Green Juice
Essentiële oliën
Sap maken
Smoothies
Biologisch voedsel

Het verhaal van Steve is er een van hoop. Ik weet dat er veel van jullie zijn die je eigen veldslagen strijden en je de donkerste dagen laten meemaken. Ik weet dat je op zoek bent naar een licht. Ik wil dat je weet dat we er voor je zijn. Er zijn mensen zoals Steve over de hele wereld die de moeilijkste ziektes en ziekten hebben overwonnen. Het is mogelijk om gezondheid en vitaliteit terug te winnen.

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous De waarheid over uw schildklier en essentiële oliën: wat geen enkele Endocrinoloog u zal vertellen
Next Mijn man stopte met snurken toen een vriend van mij mij deze wonderbaarlijke remedie gaf!

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

Kinderen worden gewaarschuwd om rijstwafels niet te eten!

Luister naar dit artikel Kinderen zouden geen rijstwafels moeten eten volgens de Zweedse autoriteiten.Er is aangetoond dat er in rijstwafels hoge niveaus van de stof arsenicum is gevonden. Steun Health

Overig

Voedselverwarring schuld van professoren, niet van goeroes

Luister naar dit artikel De officiële voedingskunde werkt zich in de nesten door vast te houden aan waarheden die meer en meer genuanceerd worden. Bij professoren van de oude garde

Onderzoek

Deodorants bevatten gevaarlijke aluminiumzouten die de groei van kanker kunnen versnellen

Luister naar dit artikel Miljoenen vrouwen gebruiken merk deodorants rechtstreeks uit een drogisterij of supermarkt zonder na te denken over de giftige chemicaliën die op de loer liggen. Om het