Veroorzaken de COVID-prikken kanker? Een arts constateert een 20-voudige toename sinds de uitrol van de prik

Veroorzaken de COVID-prikken kanker? Een arts constateert een 20-voudige toename sinds de uitrol van de prik

Luister naar dit artikel

De Amerikaanse centra voor ziektebestrijding en -preventie (CDC) hebben onlangs erkend dat de zwaarlijvigheid bij kinderen in Amerika tijdens de pandemie is gestegen. Maar sommige artsen merken ook een zorgwekkende toename van kanker op, met name bij mensen die een van de COVID-prikken hebben gekregen.
Nu meer staten en werkgevers op zoek zijn naar een vaccin mandaat, spreekt een door de raad gecertificeerde arts uit Idaho zich uit.
“Ik heb nog nooit zoveel endometriumkankers gezien”, aldus de arts, geschokt door alarmerende toename van kanker sinds de uitrol van de COVID-shots. Ryan Cole, MD, is een door het bestuur gecertificeerde dermatopatholoog die eigenaar is van een diagnostisch laboratorium in Garden City, ID. Onlangs werd Dr. Cole geïnterviewd over wat hij omschrijft als een significante “uptick” in gevallen van kanker en auto-immuunziekten bij ontvangers van COVID-injecties.
In het interview, dat u gedeeltelijk hieronder kunt zien, meldt Dr. Cole: “Sinds 1 januari zie ik in het laboratorium een 20-voudige toename van endometriumkankers vergeleken met wat ik op jaarbasis zie.”
Zou er een wetenschappelijke verklaring kunnen zijn voor het stijgende aantal kankergevallen na een COVID-injectie? Dr. Cole suggereert dat mensen na de prik een afname ervaren van belangrijke immuuncellen, killer T-cellen genaamd (ook bekend als CD8-cellen), die nodig zijn om een persoon te beschermen tegen ziekte en infectie. Dit zou kunnen verklaren waarom Dr. Cole naast endometriumkanker ook een dramatische toename ziet van de gezondheidsproblemen van andere vrouwen, zoals melanomen, herpes, gordelroos, mono en HPV (humaan papillomavirus).


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te DonerenDe stijgende kankercijfers die door Dr. Cole en andere medische zorgverleners worden waargenomen, zijn zeer zorgwekkend – en benadrukken het feit dat er nog zoveel onbekend is over de langetermijneffecten van deze COVID-injecties.
Er zijn echter enkele langetermijngegevens die we wel hebben; kinderen met overgewicht hebben aanzienlijk meer kans op overgewicht als volwassenen, waardoor hun risico op obesitasgerelateerde gezondheidsproblemen zoals hartaandoeningen, diabetes en ja – kanker toeneemt.
En we hebben geleerd dat Amerikaanse kinderen sinds de pandemie in alarmerend tempo te zwaar en zwaarlijvig worden. In hun Morbidity and Mortality Weekly Report (MMWR) van 17 september 2021 citeert de CDC “schoolsluitingen, verstoorde routines, verhoogde stress en minder mogelijkheden voor fysieke activiteit en goede voeding” als de belangrijkste drijfveren van deze enorme pandemiegerelateerde gewichtstoename onder kinderen en tieners.

Als u zich zorgen maakt over de gezondheid en taille van uw kind, raden we u aan deze strategieën in gedachten te houden:

  • Modelleer zelf gezonde eetgewoonten en lichamelijke activiteit.
  • Minimaliseer het aantal ongezonde snacks in je huis en bewaar ze waar ze moeilijk te bereiken zijn. Plaats in plaats daarvan gezondere voedselopties op gemakkelijk bereikbare plaatsen (vul bijvoorbeeld de “snacklade” in uw koelkast met biologisch fruit, groenten en noten).
  • Help uw kinderen naar hun lichaam te luisteren en te stoppen met eten als ze vol zijn door ze niet te dwingen al het voedsel op hun bord te eten.
  • Gebruik voedsel niet als beloning of straf.
  • Ga samen zitten voor familiemaaltijden. Maak ze leuk!
  • Kook vaker thuis. Laat kinderen meehelpen bij het bereiden en koken van maaltijden – zoek naar taken die bij hun leeftijd passen.
    Vind manieren om met het hele gezin actief te worden – wandelingen, spelletjes in de tuin, tuinwerk, enz.

Bronnen:
BMJ.com
Clevelandclinic.org
Independentdocsid.com
GreatgameIndia.com
CDC.gov
Medlineplus.gov

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.
Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Patiënten met 'rode vlag' kankersymptomen niet verwezen voor dringend onderzoek in 6 van de 10 gevallen
Next Dr. Bryan Ardis: Er is een goedkoop, effectief en GOEDGEKEURD medicijn voor COVID-19

About author

redactie
redactie 4585 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

Vitamine B17 verboden omdat het kanker geneest!

Luister naar dit artikel Vitamine В17 is de geconcentreerde vorm van abrikozenpitten, die veel voordelen voor de gezondheid kan bieden indien u het goed gebruikt. Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks

Overig

Dit is het meest misleidende product van 2016 om DEZE reden!

Luister naar dit artikel Ken jij het merk Healthy People? De Blauwe bosbes en framboos variant is gekozen tot het ‘Gouden Windei’, het meest misleidende product van 2016. Hoe dit

Overig

‘Frankensteak': Zo wordt vlees aan elkaar gelijmd

Luister naar dit artikel De steak die je in het restaurant bestelt, bestaat soms uit verschillende stukken vlees die aan elkaar zijn ‘gelijmd’ met vleeslijm. Het YouTube-kanaal The Balistic BBQ