Nieuwe behandeling van Alzheimer met behulp van echografie levert een slagingspercentage van 75% op, waarbij de volledige geheugenfunctie werd hersteld tijdens een proef behandeling

Nieuwe behandeling van Alzheimer met behulp van echografie levert een slagingspercentage van 75% op, waarbij de volledige geheugenfunctie werd hersteld tijdens een proef behandeling

Luister naar dit artikel

Een nieuwe behandeling voor de ziekte van Alzheimer genaamd gerichte therapeutische ultrasone golven zendt geluidsgolven in het hersenweefsel en stimuleert het afvalverwijderingssysteem van de hersenen, waardoor de plaques, klonten en klitten die herinneringen blokkeren veilig kunnen worden verwijderd. Deze niet-invasieve technologie maakt gebruik van geluidsgolven om de bloed-hersenbarrière veilig te openen waar uw ‘conciërge’ microgliale cellen het afval een paar uur kunnen wegvegen, inclusief bèta-amyloïde klonten (kleverige eiwitten) en neurofibrillaire knopen (die neuronen verstoppen) , de twee meest voorkomende laesies in de hersenen die zich in de loop van de tijd opbouwen, herinneringen blokkeren en leiden tot beroertes en dementie.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Een team van het Queensland Brain Institute in Australië was succesvol in het behandelen van 75 muizen met gerichte therapeutische echografie, met een verbluffend succespercentage van 75 procent bij het herstellen van het geheugen. Zonder schade aan het omringende hersenweefsel, maakten de ultrageluidstralen de plaque, klonten en klitten binnen een paar uur los, zodat de microgliacellen hun werk weer konden doen en het ‘afval’ uit de gangen van het geheugen verwijderden. dat voedingsstoffen naar deze delen van de hersenen kunnen stromen die verstopt waren en bezaaid waren met plaque.

Echografie blijkt succesvol in drie geheugen- en prestatietaken bij muizen

Wist je dat de eiwitcoderende regio’s van het genoom van muizen en mensen gemiddeld voor 85 procent identiek zijn? Daarom moeten mensen NAUWKEURIG aandacht besteden aan onderzoeken die wetenschappers op muizen uitvoeren.

Muizen werden getest met doolhoven, nieuwe objecten en ‘plaatsen om te vermijden’. Drie van de vier muizen die met geluidsgolven werden behandeld, konden beter door het doolhof navigeren, erkennen dat er nieuwe objecten in de paden waren, en de plaatsen onthouden die ze eerder hadden meegemaakt om te vermijden.

Het onderzoek is gepubliceerd in Science Translational Medicine en zou de manier waarop dementie wordt behandeld vanaf nu fundamenteel moeten veranderen. Daarna volgen schapenproeven, daarna mensen.

Het is ook belangrijk om te weten waardoor de ziekte van Alzheimer wordt veroorzaakt. We kunnen niet alleen vertrouwen op nieuwe technologieën om ons allemaal te redden nadat we onze hersenen en bloed jarenlang vervuild hebben met gifstoffen. Hier zijn de belangrijkste ‘evil four’ bloedvaten vernielers die de boosdoeners zijn om op te letten:

# 1. Canola-olie – zelfs organische canola stolt in het lichaam en bloed, waardoor blokkades ontstaan en er minder bloed / voedingsstoffen / zuurstof stromen. De meeste andere verwerkte oliën stollen uiteindelijk, dus vermijd ze wanneer je kunt.

# 2. Zware metalen gifstoffen – denk aan alle zware metalen gifstoffen die we binnenkrijgen, via kwik en aluminium in vaccins, aluminium in de meeste maagzuurremmers en aluminium potten en pannen (en folie) die mensen gebruiken om te koken. Ooit gehoord van “Mad Hatter Syndrome” door overbelasting van kwik?

# 3. Verzadigd dierlijk vet – Ja, vlees, eieren, kaas en zo ongeveer alles zuivel – dat is de ondergang van de gezondheid van meer dan 250 miljoen Amerikanen die ze bij elke maaltijd eten en ontstekingen, verstopping van bloedvaten en uiteindelijk hartaanvallen, beroertes en dementie veroorzaken . Het is hetzelfde vet dat de aderen en haarvaten in je hersenen verstopt. Hetzelfde vet veroorzaakt beroertes. Het zijn dezelfde verzadigde vetophopingen op de wanden van uw bloedvaten. Plantaardige diëten helpen dit te voorkomen, en volgens nieuw onderzoek uit Australië kan niet-invasieve, niet-farmaceutische echografiebehandeling helpen om dit allemaal op te lossen.

# 4. Margarine – Oh, dodelijke margarine. Het is geen vervanging voor boter. Het is een vervanging voor gezond verstand, omdat het slagaders verstopt met zijn ongezonde combinatie van transvetten en verzadigde vetten. Je vindt het in miljoenen Amerikaanse producten, zoals gebak, muffins, cakes, gebak en donuts (vaak ook wel plantaardig bakvet genoemd). Het is super goedkoop omdat het Big Pharma een fortuin oplevert als je het eet. Het is langer houdbaar dan boter, omdat het het menselijk leven verkort door dementie en beroertes te veroorzaken.

Het is nu bewezen dat Covid-19-mRNA-vaccins ervoor zorgen dat uw lichaam de plaques, eiwitten en prionen aanmaakt die dementie veroorzaken
We moeten voorkomen dat al deze plaquettes worden opgebouwd. Maar integendeel, de Covid-vaccins zijn zo ontworpen dat het menselijk lichaam nu miljoenen eiwitten (plaques en prionen) aanmaakt die binnenkort dementie kunnen VEROORZAKEN voor die slachtoffers die de hele reeks vuile prikken krijgen voor het in het laboratorium gemaakte China-virus.

Bronnen:

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Het drinken van dit nitraatrijke sap biedt KRACHTIGE voordelen voor mensen met hartfalen
Next Natuurlijke behandelingen voor keelkanker

About author

redactie
redactie 4593 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Onderzoek

Multinationaal onderzoek vindt een alarmerend verband tussen CT-scans bij jongeren en het risico op kanker

Luister naar dit artikel Het wordt algemeen erkend dat herhaaldelijke röntgenfoto’s het menselijk lichaam blootstellen aan potentieel schadelijke stralingsniveaus. Een minder bekend feit is echter dat CT-scans (computertomografie) ook een

Onderzoek

Vijf redenen waarom je niet afvalt

Luister naar dit artikel Je sport drie keer per week, je eet braaf je blaadje sla, maar toch: je valt maar niet af. Hoe komt dat? De Australische voedingswetenschapper Libby

Onderzoek

Uit onderzoek blijkt dat meer dan 80% van de COVID-19-patiënten een vitamine D-tekort heeft

Luister naar dit artikel Volgens een nieuwe studie die is gepubliceerd in het Journal of Clinical Endocrinology & Metabolism van de Endocrine Society, heeft meer dan 80 procent van de