Geneeskrachtige kruiden behandelen effectief duizenden covid-19-patiënten in Chinese ziekenhuizen

Geneeskrachtige kruiden behandelen effectief duizenden covid-19-patiënten in Chinese ziekenhuizen

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

De behandelingen voor SARS-CoV-2 zijn al door moeder natuur ontworpen, voorbereid door evolutionaire processen en gesynthetiseerd door de natuur. Meer dan 85 procent van de covid-19-patiënten in China wordt met succes behandeld met medicinale planten die uitgebreid zijn bestudeerd op het gebied van traditionele Chinese geneeskunde (TCM).

Tijdens de SARS-epidemie van 2003 bestudeerde de National Health Commission van de Volksrepubliek China honderden geneeskrachtige kruiden en hun belangrijkste bestanddelen. Deze traditionele medicijnen werden ook gebruikt in de covid-19 behandelrichtlijnen voor de behandeling van gehospitaliseerde patiënten.

Op 17 februari meldden Chinese gezondheidsfunctionarissen dat alle 60.107 gevallen van covid-19 met succes waren behandeld met TCM. De natie gebruikte in die tijd uitsluitend TCM om een overgrote meerderheid van covid-gevallen te behandelen. Traditionele Chinese geneeskunde maakt gebruik van duizenden gesynthetiseerde moleculaire verbindingen die worden gewonnen uit verschillende kruiden, wortels, schors, zaden, bessen, bloemen en andere plantcomponenten. Veel van deze fytochemicaliën hebben een ontstekingsremmend effect op menselijke cellen, waardoor het aangeboren immuunsysteem pathogenen nauwkeurig kan bewaken en effectief op die pathogenen kan reageren.

Meer dan 16.500 plantaardige stoffen werden bestudeerd om een effectief behandelingsprotocol voor covid-19 te ontwikkelen

Chinese wetenschappers hebben 16.500 plantaardige stoffen op de proef gesteld door hun individuele en synergetische remmende effecten te meten tegen drie virale eiwitten, 3-chymotypsineprotease, papaïne-achtige protease en RNA-afhankelijke RNA-polymerase. De plantaardige stoffen vertoonden enorme antivirale en immuunmodulerende effecten tegen deze virale eiwitten en enzymen. Sommige kruiden zijn in staat om de cytokinestorm te moduleren, die wordt waargenomen bij ernstige covid-gevallen.

De medische onderzoekers voerden een farmacologische analyse uit op duizenden verbindingen die uit elke medicinale plant werden geïsoleerd, en ontdekten synergetische effecten voor een combinatie van deze fytochemicaliën. De planten met de meest effectieve combinatie van ontstekingsremmende, antivirale, immuunmodulerende fytochemicaliën werden geïdentificeerd en bestudeerd vanwege hun therapeutische rol bij het blokkeren van virale hechting en het verminderen van de replicatie van SARS-CoV-2.

De plantaardige verbindingen werden bestudeerd op vier kritische gebieden:

1. Voor het verhinderen van viruscelreceptorbinding of onderdrukking van zelfassemblage van virussen
2. Voor het stimuleren van de immuniteit van de gastheer door productie van virulentiefactoren
3. Voor het blokkeren van het binnendringen van virussen in gastheercellen door actie op de enzymen van de gastheer of cellulaire invoerreceptor
4. Voor het voorkomen van SARS-CoV-2 RNA-synthese en replicatie, door actie op vitale eiwitten en enzymen

De studie legde grote nadruk op de planten die helpen bij het verminderen van hyper-inflammatoire reacties tijdens covid-19-infectie. Covid-19-patiënten met het grootste risico produceren een ongecontroleerd aantal cytokines, wat een “cytokinestorm” van complicaties veroorzaakt. De cytokinestorm is de dodelijke, ongecontroleerde systemische ontstekingsreactie. De geneeskrachtige planten met de meest ontstekingsremmende eigenschappen verzachten de cytokinestorm en redden daardoor levens.

Topplanten en fytochemicaliën voor de behandeling van covid-19

De top drie van meest effectieve planten voor de behandeling van covid-19 waren onder meer zoethoutwortel, (Glycyrrhiza glabra) cichoreiwortel, (Cichorium intybus) en hibiscusbloemen (Hibiscus sabdariffa). Zoethoutwortel heeft een geschiedenis van effectiviteit tegen meerdere virussen. In gerandomiseerde, gecontroleerde onderzoeken vertoonde zoethout ook zowel een vermindering van de mortaliteit voor covid-19-patiënten als een breedspectrum antivirale activiteit tegen verschillende veroorzakers.

De afzonderlijke verbindingen met de grootste ontstekingsremmende verrijking waren quercetine, ursolinezuur, kaempferol, isorhamnetine, luteoline, glycerrhizine en apigenine.

Andere krachtige antivirale planten zijn onder meer olijfblad (Olea europaea), malrove (Marrubium vulgare), zwarte komijnzaad (Nigella sativa), tuinkers (Lepidium sativum), Judese alsem (Artemisia Judaica), guave (Psidium guajava), chrysant (Glebionis) coronaria) en Maryam’s bloem (Anastatica). Deze planten bevatten alle juiste verbindingen die zich richten op alle drie de antivirale doelwitten.

Planten die actie hadden tegen twee van de virale enzymen waren onder meer: harig wilgenroosje (Epilobium hirsutum), kikkererwten (Cicer arietinum) en Kantarioun (Centaurea incana). Planten die actie hadden tegen twee van de virale eiwitten waren onder meer: roselle (Hibiscus sabdariffa), Duitse kamille (Matricaria chamomilla), selderij (Apium graveolens) en alfalfa (Medicago sativa).

Bronnen:

GreatGameIndia.com

NaturalNews.com

OnlineLibrary.Wiley.com

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

 

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous Onderzoekers bestuderen het voorkomen van kanker en diabetes met de Chileense maquibes
Next Veroorzaken gevaccineerde mensen gevaar voor de niet gevaccineerden?

About author

redactie
redactie 4507 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Onderzoek

Onderzoekers ontdekken eiwitten die beschadigde geluidsdetecterende cellen in het oor kunnen herstellen

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Onderzoek

Het bewijs is definitief geleverd: suiker is giftig

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Onderzoek

Ben je jezelf langzaam aan het vergiftigen met … rijst?

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat