De COVID-injecties van Pfizer veroorzaken ‘mysterieuze’ bijwerkingen

De COVID-injecties van Pfizer veroorzaken ‘mysterieuze’ bijwerkingen

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Volgens de laatste statistieken heeft iets minder dan 30 procent van de Amerikaanse bevolking (of ongeveer 94,8 miljoen mensen) nu hun volledige doses van de experimentele COVID-injecties ontvangen, inclusief de Pfizer COVID-injectie. Maar terwijl de reguliere media, sociale media-beïnvloeders en zelfs privébedrijven blijven proberen mensen in de rij te krijgen voor de prik, blijven berichten over verlamming na de injectie en andere gezondheidsproblemen in de krantenkoppen sijpelen.

Deze gezondheidsproblemen (in ieder geval degene die worden gemeld) moeten grondig worden onderzocht voordat we zeker weten waardoor ze worden veroorzaakt. Maar ze inspireren enkele belangrijke vragen. Bijvoorbeeld: miljoenen Amerikanen slaan hun tweede Pfizer- of Moderna-shots over – zou dit iets te maken kunnen hebben met de begrijpelijke bezorgdheid over dit experimentele medicijn, in plaats van alleen “verkeerde informatie” of geplande conflicten, zoals sommige media beweren? Zou het feit dat er meer aanbod dan ‘vraag’ is naar deze medicijnen iets te maken kunnen hebben met de alarmerende meldingen van ongewenste voorvallen? En is de zogenaamde “aarzeling” over deze experimentele medicijnen echt zo moeilijk te geloven, gezien wat we horen over deze injecties?

Nieuwsuitzendingen haasten zich om schade te beperken als reactie op meldingen van verlamming, beroerte, en gordelroos die binnen enkele uren na COVID-opname optreden

Op dit moment zijn al miljoenen doses Pfizer- en Moderna-injecties aan mensen over de hele wereld toegediend. In de Verenigde Staten zou het COVID-vaccin van Johnson en Johnson ook snel weer in spuiten moeten zitten, nadat de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) een kortstondige pauze op het medicijn had opgeheven. Maar tot ergernis van farmaceutische bedrijven en volksgezondheidsfunctionarissen is de uitrol van deze experimentele medicijnen ontsierd door berichten over ernstige en in sommige gevallen dodelijke gezondheidsproblemen die zich voordeden bij voorheen gezonde, pas geïnjecteerde mensen.

Volgens rapporten gedeeld door Children’s Health Defense, werd een 33-jarige vrouw in Pennsylvania naar verluidt ‘s ochtends verlamd wakker vanaf haar nek nadat ze met Pfizer was geprikt. Een andere 43-jarige man uit Mississippi kreeg slechts enkele uren nadat hij zijn J & J-injectie had gekregen een beroerte. En in wat critici zeggen dat het een gewaagd voorbeeld is van gaslighting, concludeerden de medische onderzoekers die de tragische dood van een dokter in Florida onderzochten dat de gezonde man een “natuurlijke dood” stierf na zijn shot met Pfizer en dat een verband met het vaccin onbekend is.

In januari werd de gezonde 56-jarige arts van Miami Beach, Dr. Gregory Michael, beroemd ziek met immuuntrombocytopenie (ITP) nadat hij zijn eerste Pfizer-injectie had gekregen; hij stierf twee weken later. ITP is een bloedziekte waarbij het immuunsysteem iemands eigen bloedplaatjes aanvalt. Trombocytopenie werd ook ervaren door de jonge vrouwen die een J & J-injectie kregen (naast bloedstolsels), wat leidde tot het tijdelijke verbod van het experimentele medicijn.

Een andere recente studie gepubliceerd in Reumatology ontdekte dat een uitbraak van gordelroos (herpes zoster-infectie) optrad bij 1,2% van de patiënten binnen 14 dagen na hun eerste of tweede Pfizer-injectie. Het risico op gordelroos bleek groter bij mensen met auto-immuun inflammatoire reumatische aandoeningen.

Gordelroos is een pijnlijke en soms gevaarlijke huiduitslag die optreedt wanneer het virus dat waterpokken veroorzaakt opnieuw wordt geactiveerd nadat het jarenlang in de hersenen en de spinale zenuwen heeft geslapen. Volgens de Centers for Disease Control and Prevention komt gordelroos ongelooflijk vaak voor en treft ongeveer een derde van de Amerikaanse bevolking. Het feit dat deze uitbraken zich zo snel na de COVID-shots voordeden, bracht de auteurs van het onderzoek ertoe op te merken dat “studies naar de veiligheid van de op mRNA gebaseerde COVID-19 injecties bij patiënten met auto-immuun inflammatoire reumatische aandoeningen nodig zijn. “En dat de veiligheid van dergelijke medicijnen momenteel” onbekend “is.

Voor het geval u het zich afvroeg: hier zijn bekende gezondheidsproblemen die verband houden met reeds bestaande, door de FDA goedgekeurde shots

De meeste mediaberichten over deze bijwerkingen na de opname bagatelliseren ze ERG snel en zeggen dat er geen bewezen verband is tussen de gezondheidsproblemen en de prikken. Maar hoewel we verder onderzoek van al deze rapporten nodig hebben, denken we dat het de moeite waard is om te onthouden dat van veel andere shots – die allemaal feitelijk door de FDA zijn goedgekeurd – bekend is dat ze bij sommige mensen enorm schadelijke effecten veroorzaken.

Hier zijn bijvoorbeeld slechts enkele van de bijwerkingen die verband houden met de seizoensgebonden griepprik, Fluzone Quadrivalent, volgens de bijsluiter van het medicijn:

Trombocytopenie
Guillain-Barré-syndroom
Encefalomyelitis en transversale myelitis
Koortsstuipen (toevallen)
Anafylaxie
Bell’s verlamming
Braken
Pijn op de borst
Flauwvallen en duizeligheid na het nemen van de injectie

Nu lijkt de FDA, zelfs in de bijsluiter zelf, deze reacties te bagatelliseren door te stellen: “Het is niet altijd mogelijk om een betrouwbare schatting te maken van hun frequentie of om een oorzakelijk verband te leggen met de blootstelling aan vaccins.” Maar later, in exact dezelfde paragraaf, zegt de FDA dat ze deze nadelige effecten in de bijsluiter hebben opgenomen “op basis van een of meer van de volgende factoren: ernst, frequentie van rapportage of sterkte van bewijs voor een oorzakelijk verband.”

Waar het op neerkomt: het is niet onredelijk om vragen te stellen over bijwerkingen die zich voordoen na COVID-opnamen. We zien tenslotte ook bijwerkingen van andere prikken. Dus waarom worden slachtoffers van COVID, medische professionals en anderen zo snel het zwijgen opgelegd?

Bronnen:

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren


Bedankt voor het doneren aan Healthbytes.me

Healthbytes.me wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving voort te zetten over alles wat er wordt verzwegen door Big Pharma wereldwijd en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Healthbytes.me is al 8 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we u niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, dan kan dat via

Ideal, creditcard, Crypto Valuta of Paypal.

Previous Alles over olijven: vijf redenen om ze te eten
Next Jongvolwassenen die eerder het Corona virus hebben opgelopen, zijn onbeschermd tegen herinfectie - onderzoek

About author

redactie
redactie 4487 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Vaccinaties

Vaccinfabrikant Pfizer begint alvast met de ‘anti-vaxxers’ te beschuldigen waarom hun vaccin het coronavirus niet stopt

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Vaccinaties

NOOIT MEER DANSEN NA JANSEN – J&J COVID-VACCIN IN VERBAND GEBRACHT MET NEUROLOGISCHE AANDOENING

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Vaccinaties

Denemarken verbiedt COVID-vaccin voor jongeren onder de 18

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat