“Massale sterilisatie”: Keniaanse artsen vinden anti-vruchtbaarheidsagent in UN Tetanus Vaccin

“Massale sterilisatie”: Keniaanse artsen vinden anti-vruchtbaarheidsagent in UN Tetanus Vaccin

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Volgens LifeSiteNews, een katholieke publicatie, klaagt de Kenya Catholic Doctors Association UNICEF en de WHO aan wegens het steriliseren van miljoenen meisjes en vrouwen onder dekking van een anti-tetanus vaccinatieprogramma gesponsord door de Keniaanse regering.

De Keniaanse regering ontkent dat er iets mis is met het vaccin en zegt dat het volkomen veilig is.

De Kenya Catholic Doctors Association zag echter bewijs van het tegendeel en liet zes verschillende monsters van het tetanusvaccin van verschillende locaties in Kenia testen in een onafhankelijk laboratorium in Zuid-Afrika.

De resultaten bevestigden hun ergste angsten: alle zes monsters testten positief voor het HCG-antigeen. Het HCG-antigeen wordt gebruikt in antivruchtbaarheidsvaccins, maar werd aangetroffen in tetanusvaccins gericht tegen jonge meisjes en vrouwen in de vruchtbare leeftijd. Dr. Ngare, woordvoerder van de Kenya Catholic Doctors Association, verklaarde dit in een bulletin uitgebracht op 4 november:

“Dit bewees onze grootste angsten; dat deze WHO-campagne niet bedoeld is om neonatale tetanus uit te roeien, maar een goed gecoördineerde, krachtige massabehandeling van populatiecontrole met behulp van een bewezen vruchtbaarheidsregulerend vaccin. Dit bewijsmateriaal werd vóór de derde immunisatie-ronde aan het ministerie van Volksgezondheid voorgelegd, maar werd genegeerd. “(Bron)

Dr. Ngare heeft verschillende punten naar voren gebracht over het massale tetanus vaccinatieprogramma in Kenia dat ervoor zorgde dat de katholieke artsen achterdochtig werden:

Dr. Ngare vertelde LifeSiteNews dat verschillende dingen artsen in het wijdvertakte medische systeem van 54 ziekenhuizen, 83 gezondheidscentra en 17 medische en verpleegkundige scholen opmerkten dat de anti-tetanuscampagne heimelijk een anti-vruchtbaarheidscampagne was.

Waarom vragen ze om een ongekende vijf shots (of ‘jabs’ zoals ze in Kenia bekend zijn) gedurende meer dan twee jaar en waarom is het alleen van toepassing op vrouwen in de vruchtbare jaren, en waarom wordt het uitgevoerd zonder de gebruikelijke fanfare van publiciteit van de overheid?

“Gewoonlijk geven we een serie van drie shots gedurende twee tot drie jaar, we geven het iedereen die met een open wond, mannen, vrouwen of kinderen de kliniek binnenkomt”, zei dr. Ngare.

Maar het is het vijfentwintigste vaccinatieregime dat het meest alarmerend is. “De enige keer dat een tetanusvaccin in vijf doses is gegeven, is wanneer het wordt gebruikt als een drager voor de regulatie van de vruchtbaarheid van vaccins met het zwangerschapshormoon, Human Chorionic Gonadotropin (HCG), ontwikkeld door de WHO in 1992.” (Bron.)

UNICEF: een geschiedenis waarin wordt geprofiteerd van rampen met massavaccinatie

Opgemerkt moet worden dat UNICEF en de WHO deze vaccins gratis verspreiden en dat er financiële prikkels zijn voor de Keniaanse overheid om aan deze programma’s deel te nemen. Wanneer fondsen van de VN niet voldoende zijn om jaarlijkse toewijzingen van vaccins aan te schaffen, biedt een organisatie die is opgericht en gefinancierd door de Bill and Melinda Gates Foundation, GAVI, extra financiering voor veel van deze vaccinatieprogramma’s in arme landen.

Ook was er geen uitbraak van tetanus in Kenia, alleen de waargenomen “bedreiging” van tetanus als gevolg van lokale overstromingsomstandigheden.

Deze lokale rampen zijn een veel voorkomende reden dat UNICEF naar armere landen gaat met gratis vaccins om massale vaccinatieprogramma’s te starten.

Health Impact News meldde vorig jaar dat UNICEF een vergelijkbaar massaal vaccinatieprogramma begon met 500.000 doses voor het leveren van orale poliovaccins in de Filippijnen nadat een Super Typhoon Tacolban en omliggende gebieden verwoestte. Dit ondanks het feit dat er sinds 1993 geen gevallen van polio op de Filippijnen werden gemeld en dat mensen die het poliovaccin in levende lijve hebben gehad, het virus in het rioleringssysteem kunnen “afwerpen”, waardoor het de werkelijke ziekte veroorzaakt die het zou moeten voorkomen .

Een zeer vergelijkbare massavaccinatie met het levende orale poliovaccin vond plaats onder Syrische vluchtelingen in 2013, toen 1,7 miljoen doses poliovaccin werden gekocht door UNICEF, ondanks het feit dat er sinds 1999 geen gevallen van polio zijn waargenomen. Na de massavaccinatie programma begonnen gevallen van polio begon terug te keren in Syrië.

Het lijkt heel duidelijk dat UNICEF en de WHO deze lokale rampen gebruiken om mensen massaal te vaccineren, voornamelijk kinderen en jonge vrouwen. Enorme educatie en propaganda-inspanningen zijn ook nodig om de lokale bevolking ervan te overtuigen dat ze deze vaccins nodig hebben. Hier is een video die Unicef heeft gemaakt voor het tetanusvaccin in Kenia. Merk op hoe zij schoolleraren en lokale artsen gebruiken om het onderwijs te verzorgen, ook al worden de vaccins geproduceerd door westerse landen.

In Kenia staan de katholieke artsen ten minste op tegen wat zij zien als een onvrijwillige massale sterilisatiecampagne die is ontworpen om de bevolking van Afrikanen onder controle te houden.


Bedankt voor het doneren aan Healthbytes.me

Healthbytes.me wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving voort te zetten over alles wat er wordt verzwegen door Big Pharma wereldwijd en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Healthbytes.me is al 8 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we u niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, dan kan dat via

Ideal, creditcard, Crypto Valuta of Paypal.

Previous Deze plant vernietigt alle virussen in het lichaam!
Next Leven met schouderpijn is niet prettig. Hier zijn enkele huismiddeltjes die je zou moeten proberen

About author

redactie
redactie 4487 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Vaccinaties

VIDEO: Arts vertelt waarheid over de griepprik

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Overig

Waarom worden mensen van deze stam meer dan 100 jaar oud en weten ze niet wat kanker is?

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Onderzoek

Grote BCG-onderzoeken aan de gang na aanwijzingen dat honderd jaar oud tbc-vaccin een immuunboost biedt tegen Covid-19

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat