Verbijsterende VIDEO: Pfizer en FDA wisten dat de COVID-prik duizenden zou doden

Verbijsterende VIDEO: Pfizer en FDA wisten dat de COVID-prik duizenden zou doden

Luister naar dit artikel

Als je denkt aan COVID-19, verplichte injecties, lockdowns en andere draconische maatregelen, allemaal in naam van je veiligheid, denk je dan aan het woord ‘genocide’? Of denk je dat het maken van deze correlatie een enorme overdrijving van de werkelijkheid is? Ongeacht aan welke kant van het hek je staat, veel mensen die als complottheoretici worden bestempeld, waarschuwden al vroeg voor COVID-prikmandaten die nu realiteit zijn. Het is onmogelijk te ontkennen hoe waarschuwingen die ooit bestempeld werden als niets meer dan ongegronde en pseudowetenschappelijke beweringen, hebben bewezen niets minder dan waarheid te zijn.
Ondanks de niet-aflatende inspanningen van de reguliere media en Big Tech-bedrijven om waarheidsvertellers te censureren en het zwijgen op te leggen, blijven ze hun stem uitbrengen en ervoor zorgen dat hun stem wordt gehoord. Een zo’n persoon, die door velen wordt beschouwd als een waarheidsverteller – hoewel hij wordt bestempeld als een “samenzweringstheoreticus” of erger door de propaganda-aanhangers – is Dr. Vernon Coleman, een Engelse romanschrijver en de auteur van meer dan honderd boeken.
In een eye-opening video verbrijzelt Dr. Coleman het verhaal dat COVID-injecties veilig en effectief zijn. Dr. Coleman verwijst zelfs naar hard bewijs dat ondubbelzinnig bewijst dat Pfizer en de FDA wisten dat de COVID-injectie duizenden gezonde mensen zou doden. Hoe is dit mogelijk, vraag je je af?


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


BEVANGENDE realiteit: Pfizer en FDA waren zich er terdege van bewust dat COVID-prik Amerikanen en mensen wereldwijd zou schaden en doden

De vernietigende informatie – die tot voor kort geheim werd gehouden – bevat vertrouwelijke gegevens die Pfizer aan de FDA heeft verstrekt als onderdeel van zijn rapporten over ongewenste voorvallen na autorisatie. Als gevolg van een verzoek van de Freedom Of Information Act (FOIA), was de FDA genoodzaakt om de eerste 91 pagina’s van dit uitgebreide rapport te onthullen met bijwerkingen die waren gemeld door mensen na Pfizer COVID-injecties tot februari 28, 2021.
U zult geschokt zijn om te horen hoeveel ernstige bijwerkingen mensen hebben gemeld. Luister naar Dr. Coleman in de video:


Wat het rapport aan het licht bracht was niets minder dan crimineel. In feite ontving Pfizer slechts een paar weken nadat het prikken in de armen had gezet, meer dan 42.000 casusrapporten van bijwerkingen. Als dit aantal niet alarmerend genoeg was, bedenk dan dat volgens een onderzoek van Harvard “minder dan 1% van de bijwerkingen van vaccins wordt gemeld.”

FDA beweert dat COVID-prikken “veilig en effectief” zijn ondanks duizenden gemelde bijwerkingen

Dankzij de succesvolle promotiecampagne van de media, kochten in februari 2021 duizenden de leugen en stonden in de rij om de experimentele shot te nemen. Per slot van rekening bleven tv-presentatoren, sportsterren, Hollywood-beroemdheden en gezondheidsfunctionarissen van de overheid de boodschap herhalen dat de prik ‘veilig en effectief’ was. Dus wat kan er mis gaan? Het blijkt, genoeg.
Vanaf het moment dat de injecties naar het Amerikaanse volk werden uitgerold, ging de retoriek dat de COVID-injecties veilig en effectief waren, door en werd zelfs geïntensiveerd. Maar zijn ze echt veilig? Zo ja, naar wiens maatstaven? Klinkt een experimenteel medicijn dat meer dan 42.000 bijwerkingen veroorzaakt, waaronder 1.223 doden in slechts enkele weken, veilig voor u?

Dr. Coleman: “Wanneer zullen mensen beseffen wat er met hen gebeurt?

We zijn geïndoctrineerd om “de wetenschap te vertrouwen” en ons vertrouwen te stellen in het medische establishment. We zijn gehersenspoeld om te denken dat het menselijk lichaam zwak is dat constante farmaceutische interventies vereist om te functioneren. We worden gevoed met leugens na leugens, waardoor we bang zijn voor onzichtbare indringers en afhankelijk zijn van kwaadaardige bedrijven om ons te redden.
Zoals Dr. Coleman ons eraan herinnert, is Pfizer een van ‘s werelds meest beboete bedrijven, maar ze verdienen miljarden dollars aan de pandemie. In de loop der jaren heeft Pfizer forse boetes betaald voor het doen van valse claims, het betalen van smeergeld en het plegen van andere onwettige handelingen, die allemaal bewijzen dat oneerlijkheid niet vreemd is aan de zakelijke praktijken van Pfizer. Ondanks hun staat van dienst, werkten regeringen hand in hand met de bedrijfsgigant om hun gedeelde agenda door te drukken.
“Regeringen hebben opzettelijk en systematisch angst gecreëerd om mensen angst aan te jagen en te manipuleren en virtueel mensen te dwingen een prik te accepteren die niet doet wat de meeste mensen denken dat het doet,” zegt Dr. Coleman en voegt eraan toe, “het woord GENOCIDE kan niet langer als hyperbool worden beschouwd .”
Bronnen: OpenVAERS.comBrandnewtube.comPHMPT.org

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Onthullende gegevens: sterfgevallen onder kinderen zijn drastisch toegenomen sinds de uitrol van COVID-prik
Next GLOEDNIEUW ONDERZOEK vindt dat mensen met tandvleesaandoeningen een verhoogd risico hebben op psychische aandoeningen

About author

redactie
redactie 4585 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Nieuws

Historische doorbraak: Hennepolie in Brazilië goedgekeurd voor behandeling van kanker

Luister naar dit artikel Cannabis was lange tijd illegaal in Brazilië. Daar is nu verandering in gekomen dankzij twee moeders, een Amerikaanse en een Braziliaanse, en het cannabisproduct Real Scientific

Nieuws

Intraveneuze vitamine C is een kankermoordenaar en de FDA wil dat het wordt verboden

Luister naar dit artikel Vitamine C heeft een breedspectrumantioxidantfunctie met het vermogen om celstructuren en DNA te beschermen tegen schade door vrije radicalen. Vitamine C is opmerkelijk veilig, zelfs in

Overig

Huisarts: “Farmabedrijven duwen patiënten veelvuldig gevaarlijke medicijnen door de strot”

Luister naar dit artikel De 72-jarige huisarts Hans van der Linde stelt dat de farmaceutische industrie patiënten veelvuldig gevaarlijke geneesmiddelen door de strot duwt, al dan niet met hulp van