Fauci wil wanhopig vaccinpaspoorten uitrollen en vaccinbedrijven absolute controle over uw leven geven

Fauci wil wanhopig vaccinpaspoorten uitrollen en vaccinbedrijven absolute controle over uw leven geven

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Dr. Anthony Fauci verscheen in een recent interview met George Stephanopoulos van ABC. Zoals gewoonlijk stelde Stephanopoulos geen serieuze vragen en ging hij akkoord met elke controlerende suggestie die Fauci deed, terwijl hij de kijkers aanspoorde de expert te gehoorzamen en zijn informatie te volgen.

Fauci nam zijn gebruikelijke autoritaire benadering en adviseerde Amerikanen om de covid-vaccins te nemen zodra ze beschikbaar kwamen. Fauci waarschuwde echter ook dat de vaccins de verspreiding van het virus niet “stoppen”, en gevaccineerde mensen moeten een masker blijven dragen en anderen vermijden, zelfs na meerdere vaccinaties. De controle houdt nooit op. Onderwerping aan angst leidt tot naleving van misbruik, maar de ultieme macht over de Amerikaanse samenleving moet nog worden gegrepen.

Fauci probeert het verhaal vast te stellen dat de vaccins niet werken tenzij iedereen zich eraan houdt

Vaccinatie was ooit een belofte van individuele immuniteit; nu gebruiken de autoriteiten vaccinatie als een bedreiging om de vrijheid van mensen weg te nemen, een manier om het gedrag van mensen te beheersen, zelfs nadat ze zich keer op keer aan de vaccins hebben onderworpen. Fauci en de rest van de vaccinindustrie proberen wanhopig een verhaal te vertellen dat de vaccins alleen zullen werken als iedereen eraan voldoet. Vanaf het begin van de plandemie loog Fauci over asymptomatische verspreiding, waardoor Amerikanen voor onbepaalde tijd in een staat van vechten of vluchten, paranoia en isolement moesten leven.

Fauci gebruikt de leugen van “asymptomatische verspreiding” opnieuw in zijn voordeel, maar deze keer heeft hij de angstige, gevaccineerde geesten onder zijn betovering, onder zijn controle. Hij vertelt de gevaccineerde geesten om in maskers, isolatie en angst te blijven leven, totdat iedereen zich aan de vaccins houdt. Fauci zal pas tevreden zijn als de vaccinindustrie de volledige controle heeft over elk individu, hun mentaliteit, hun gedrag, hun naleving, hun stem en hun vrijheid.

Fauci is de man achter de shutdowns, de man die de bedrijven van mensen vernietigde en de mensenrechten bedreigde. Fauci weigert te praten over de feilbaarheid van covid-19-testen en hoe de testen werden gebruikt om het aantal gevallen en sterfgevallen kunstmatig op te blazen en om de vaccins effectief te laten lijken in klinische onderzoeken. Fauci bagatelliseerde levensvatbare behandelingen en immuunversterkende strategieën om ervoor te zorgen dat experimentele vaccins een spoedvergunning kregen van de FDA. De vaccins konden alleen een spoedvergunning krijgen als er geen officiële behandeling voor covid-19 was. Omdat Fauci behandelingsopties en gezonde oplossingen voor het bestrijden van infecties bagatelliseerde, bracht hij tienduizenden levens in gevaar.

Uit Fauci’s opmerkingen blijkt dat hij uiteindelijk een systeem wil om de naleving van vaccins af te dwingen

Fauci gaf een idee van wat komen gaat: “Als je twee mensen krijgt die samen worden gevaccineerd en beschermd, zoals in een thuissituatie, zou je twee mensen kunnen hebben die dat niet hoeven te doen (maskeren en isoleren).”

Degenen die “hun steentje bijdragen” en zich aan alle vaccins houden, zullen uiteindelijk alleen hun vrijheid krijgen als er een systeem wordt opgezet om ervoor te zorgen dat iedereen door de vaccins wordt “beschermd”. Vaccinpaspoorten zullen in de Amerikaanse samenleving worden geïntroduceerd, waarmee een nieuw tijdperk van medisch geweld en medische discriminatie wordt ingeluid. Zodra de vaccins beschikbaar zijn voor alle Amerikanen, zullen Fauci en de rest van de vaccinindustrie de niet-gevaccineerden de schuld geven van de verspreiding van het virus in de gemeenschap en de “gegevens” prijzen die laten zien hoe de gevaccineerden worden beschermd.

De gevaccineerden zullen worden geprezen als “beschermd” en de niet-gevaccineerde zullen worden beschaamd als een “bedreiging voor de volksgezondheid”. De gevaccineerden zullen het opnemen tegen de niet-gevaccineerden en de discriminatie zal beginnen. Het vaccinpaspoort wordt al geïmplementeerd in Israël om een van de belangrijkste doelstellingen van de plandemie te vervullen. Mensenrechten, geïnformeerde toestemming en medische privacy worden plotseling vervangen door medische tirannie, discriminatie en bedrog op satanisch niveau. Anthony Fauci zal uiteindelijk verantwoording moeten afleggen voor zijn rol in het creëren van deze hel.

En voor wie nu zegt ach, dat is Amerika, weet dat de geschiedenis leert dat wat daar wordt uitgerold enkele maanden later in Europa gaat gebeuren…

Bronnen: Breitbart.com

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Previous FDA laat geïnformeerde toestemming vallen na goedkeuring voor gebruik in noodgevallen van het J&J coronavirusvaccin, dat grootschalige veiligheidstests heeft overgeslagen
Next Giftige sojaolie die absoluut het menselijk brein vernietigt; nieuw onderzoek brengt het in verband met autisme en de ziekte van Alzheimer

About author

redactie
redactie 4445 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Nieuws

Waarom ​willen zorgverzekeraars medicinale cannabis niet meer vergoeden?

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Natuurlijk

Primeur: medicijn met cannabis te koop

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Overig

Wassen zonder water

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat