FDA laat geïnformeerde toestemming vallen na goedkeuring voor gebruik in noodgevallen van het J&J coronavirusvaccin, dat grootschalige veiligheidstests heeft overgeslagen

FDA laat geïnformeerde toestemming vallen na goedkeuring voor gebruik in noodgevallen van het J&J coronavirusvaccin, dat grootschalige veiligheidstests heeft overgeslagen

Luister naar dit artikel

Het coronavirusvaccin met enkelvoudige dosis van Johnson en Johnson kreeg onlangs goedkeuring voor gebruik in noodgevallen door de Food and Drug Administration (FDA). Dit betekent dat J&J grootschalige veiligheidstests voor hun experimentele biologische geneesmiddelen heeft overgeslagen. Tot overmaat van ramp zijn alle eerdere pogingen om een veilig en effectief coronavirusvaccin (SARS en MERS) te creëren mislukt en hebben ze pathogene priming veroorzaakt. Wat maakt deze versnelde biologische stof anders? De korte- en langetermijneffecten van het vaccin zijn niet waargenomen of geëvalueerd. De werkzaamheid van het vaccin is slechts tot 28 dagen na vaccinatie onderzocht. In die korte tijd ontdekten onderzoekers dat het vaccin 85 procent effectief was om ernstige ziekten te voorkomen. De werkzaamheid zou nog verder dalen als er meer tijd zou worden gebruikt om te evalueren of de ontvangers ernstig ziek werden. Het vaccin werd niet buiten 28 dagen onderzocht, hoogstwaarschijnlijk omdat de kwestie van pathogene priming zou leiden tot ernstigere ziekte, ziekenhuisopname en overlijden.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Geïnformeerde toestemming opgeschort, omdat medische autoriteiten een niet-getest vaccin pushen

Omdat het vaccin is goedgekeurd voor gebruik in noodgevallen, wordt geïnformeerde toestemming officieel opgeschort voor deze biologische stof, omdat medische autoriteiten de medische principes verlaten en het in de armen van mensen duwen. Niemand zal patiënten adequaat waarschuwen voor de inherente risico’s van deze experimentele biologische stof. In plaats daarvan worden de vaccins van tevoren op de markt gebracht als behandeling van een “noodgeval” – alsof gezonde ontvangers van vaccins in een of ander onmiddellijk gevaar verkeren. Dit is een brutale leugen voor de meeste leeftijdsgroepen, omdat er effectieve behandelingen zijn en er een laag sterftecijfer is voor mensen jonger dan 65 jaar. Bovendien, als er meer nadruk zou worden gelegd op wat er kan worden gedaan om het immuunsysteem van individuen te versterken, dan zou de theorie dat een volmaakte redder van een vaccin nodig is, betwistbaar zijn. En voor alle duidelijkheid: het concept van een perfect vaccin zal nooit bestaan voor coronavirussen, vanwege de steeds evoluerende aard van dit virustype.

Janet Woodcock, waarnemend FDA-commissaris, zei dat de goedkeuring van het J & J-vaccin cruciaal is in de strijd tegen een pandemie, ook al is het virus het afgelopen jaar aanzienlijk veranderd en bezweken aan het natuurlijke fenomeen van virusmutatie en gastheeraanpassing. Desalniettemin promootte Woodcock het vaccin als “de beste medische preventiemethode voor covid-19”, hoewel er betrouwbare behandelingen beschikbaar zijn, waaronder herstellend plasma, een aloude benadering om opkomende infectieziekten het hoofd te bieden. Plasmadonaties maken gebruik van antilichamen van de overlevenden van een infectieziekte om kwetsbare mensen te helpen herstellen en immuniteit te verwerven.

FDA dwingt artsen om hun eed van Hippocrates op te geven

Het J & J-vaccin zal snel de meer populaire optie worden voor covid-vaccinatie, omdat het wordt aanbevolen als een vaccin met één dosis, in tegenstelling tot de Moderna- en Pfizer-inentingen, die een minimaal twee-shot-protocol vereisen. Het J & J-vaccin is ontworpen als een traditionele biologische, met behulp van een verzwakt virus, gekweekt in dierlijke en afgebroken foetale cellijnen. De experimenten van Moderna en Pfizer zijn gebaseerd op een nieuwe typetechnologie die instructies in cellen invoegt, waardoor het lichaam wordt gedwongen spike-eiwitten te maken van het coronavirus. De nanodeeltjes in deze vaccins moeten bij extreem lage temperaturen worden bewaard, anders worden ze afgebroken. Het J & J-vaccin daarentegen introduceert een vreemd coronavirusantigeen in het lichaam, samen met een adjuvans en andere chemicaliën die bedoeld zijn om een immuunrespons te versterken. Deze biologische geneesmiddelen hebben doorgaans 10-15 jaar nodig om zich te ontwikkelen, en slechts 23 procent van de vaccins komt ooit door dit vervelende en tijdrovende wetenschappelijke proces. Het J & J-vaccin werd door de grootschalige veiligheidsstudies geduwd en ging voorbij aan jaren van wetenschappelijk onderzoek en evaluatie.

Door deze biologische stof vrij te geven zonder de juiste veiligheidstests, verspeelt de FDA geïnformeerde toestemming en dwingt de medische autoriteit, artsen en verpleegkundigen om tegen hun eed van Hippocrates in te gaan.

Bronnen: PJMedia.comInformedChoiceIowa.orgMayoClinic.orgHistoryofVaccines.org

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous RAPPORT: Pfizers coronavirusvaccin heeft 40 keer meer oude mensen gedood dan het virus zelf zou hebben gedaan
Next Fauci wil wanhopig vaccinpaspoorten uitrollen en vaccinbedrijven absolute controle over uw leven geven

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Nieuws

HOE ‘BIG PHARMA’ VIA TTIP DE EUROPESE ZORG KAN ONDERMIJNEN

Luister naar dit artikel EELKE VAN ARK: De farmaceutische industrie pleit voor een aantal dubieuze maatregelen in transatlantisch handelsverdrag TTIP. Waarom moet Edith Schippers sceptisch zijn over TTIP? CDA-kamerlid Hanke Bruins

Vaccinaties

BELGIE: PEUTER (1,5) STERFT AAN HARTAANVAL ENKELE DAGEN NA VACCINATIES

Luister naar dit artikel Amper anderhalf jaar oud was de kleine Xandro uit Ronse, toen hij afgelopen zondag in zijn bedje stierf aan een hartaanval. Kind en Gezin heeft een

Vaccinaties

Huisarts Slaat alarm over "extreme bijwerkingen" van het Moderna-vaccin, legt uit hoe het "vaccin duidelijk gevaarlijker is dan COVID-19"

Luister naar dit artikel Het hele uitgangspunt van het krijgen van een vaccin is gebaseerd op de veronderstelde wetenschap die aantoont dat de ziekte een grotere bedreiging vormt dan het