Giftige sojaolie die absoluut het menselijk brein vernietigt; nieuw onderzoek brengt het in verband met autisme en de ziekte van Alzheimer

Giftige sojaolie die absoluut het menselijk brein vernietigt; nieuw onderzoek brengt het in verband met autisme en de ziekte van Alzheimer

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Een recent onderzoek naar Roundup Ready-sojabonen en niet-GMO-sojabonen onthult schokkende nieuwe verbanden met hersenschade in het hypothalamusgedeelte van de hersenen, die stemmings- en gedragsschommelingen, angst, depressie, schizofrenie, autisme en dementie in de vorm van de ziekte van Alzheimer veroorzaken. en Parkinson. Hoewel het onderzoek is uitgevoerd op muizen en niet op mannen, houden mensen er acht op, want zoals de wetenschappers in hun waarschuwing aan de consument versterkten: ‘Muizen worden niet voor niets gebruikt als modelorganisme voor de menselijke gezondheid, als zoogdiersoort hebben ze vergelijkbare weefsels genetica voor ons, en het is redelijk om voorlopig enkele gezondheidswaarschuwingen van de auteurs op mensen te projecteren. ”

De sojaolie-studie werd gepubliceerd in het wetenschappelijke tijdschrift Endocrinology, en draagt bij aan de chronische schade die we al weten die sojaolie, of het nu biologisch, GMO of niet-GMO is, aan het lichaam toebrengt, waaronder het verhogen van de diabetespercentages (schaadt de insulinesecretie) en de zwaarlijvigheidsfactor.

De wetenschappers concludeerden dat de meest zorgwekkende eindconclusie van de studie komt doordat meer dan 100 van de genen van de muizen werden aangetast, wat te maken had met hormonen, metabole routes en zelfs de opwaartse regulatie van genen die verband houden met schizofrenie, depressie en angst. Lijdt u aan hoge angst en depressie? Verliest u uw geheugen en wordt u dik? Het is waarschijnlijk de giftige sojaolie die de voedselindustrie iedereen (decennia lang) als gezond heeft aangedrongen. Leugens. Leugens. En meer leugens.

Net als koolzaadolie voedt sojaolie chronische ellende door de hersenen en het lichaam te beschadigen, ongeacht of het biologisch of GMO is
Biotech-gozers scheppen graag op dat genetisch gemodificeerde sojaolie, of de ‘Roundup Ready’-sojaolie van Monsanto / Bayer, een lager linolzuurprofiel heeft, en beweert daarom dat het gezond is voor het hart. Sinds wanneer is het eten van onkruidverdelgers goed voor je hart? Het onderzoek van het team van de University of California, Riverside, voerde dezelfde tests uit met Roundup Ready sojaolie en de schade aan het lichaam en de hersenen is net zo schadelijk, dus dat wordt op basis van wetenschappelijk onderzoek ontkracht. Dus je zei? De stilte binnen de biotech industrie is oorverdovend.

Voor het geval je het nog niet wist, als je koolzaadolie in een kom giet en het 2 maanden buiten laat staan, zal er geen enkel insect of dier in de buurt komen, en het stolt als lijm, zoals in het menselijk lichaam en bloed, verstopping van slagaders, aders en haarvaten, wat leidt tot dementie, gewichtstoename en geheugenverlies. Bijna elk restaurant (denk aan fastfood en bedrijfsfranchises) en hun eet- / saladebars  gebruiken sojaolie of koolzaadolie om te bakken, braden en in salades te mengen, zodat ze niet bederven.

Van kipsalade tot pastasalade, tot aardappelsalade en macaronisalade, canola-olie wordt aangekoekt om de levensduur van het product te behouden en het menselijk leven te verkorten. Geen wonder dat die voedingsmiddelen niet bederven, ze zijn zo verwerkt dat ze niet eens meer voedsel zijn, maar een spervuur van chemicaliën in oliën met kunstmatige smaakstoffen die allemaal neurologische schade veroorzaken.

Gevoelloos: sojabonen veroorzaken neurologische veranderingen in je hersenen, waardoor autisme stijgt en dementie stijgt
Sojaolie kan op de lange termijn dodelijk zijn voor mensen, maar voor pasgeborenen, zuigelingen en peuters is het nog erger en veroorzaakt het op korte en lange termijn schade. Bijna ELK babyvoedingproduct dat waar dan ook wordt verkocht, zit vol met genetisch gemodificeerde oliën, waaronder soja en koolzaad. Ga je gang, kijk. We wachten. Veel succes met het vinden van een babyvoeding overal waar geen giftige soja- en / of koolzaadolie zit. Dit is schadelijk voor de hersenen van een baby, aangezien we de eerste twee levensjaren sneller groeien dan enig ander moment in het leven, zelfs sneller dan tijdens de puberteit.

Laten we het een paar decennia terugdraaien tot het moment waarop de soja ongeschikt werd geacht om te eten. Onthouden? We hebben het hier niet over gefermenteerde soja, maar over het soort soja en sojaolie dat je in de meeste conventionele voedingsmiddelen en saladedressings aantreft. Dat was halverwege de jaren negentig, en dankzij een media-blitz van valse advertenties, sloegen alle ‘gevoelloze en domme’ consumenten het op!

In de afgelopen 20 jaar hebben voedselproducenten meer dan 3.000 voedingsmiddelen op basis van soja op de markt gebracht en verkocht, terwijl de FDA nog steeds beweert dat soja het risico op hartaandoeningen vermindert. Wetenschappelijk onderzoek bewijst dat dat een leugen is. Volgens onafhankelijk onderzoek zou je op dit moment chronische tekorten in de opname van aminozuren kunnen hebben dankzij je biologische soja-gewoonte van slechts twee eetlepels per dag. Uw alvleesklier kan vergroot zijn, net als bij de proefdieren ’. Bent u een laboratoriumrat of cavia voor giftige producten van Big Food? Vraag het maar aan iemand.

Bronnen: Academic.oup.comFoodSupply.news

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren


Bedankt voor het doneren aan Healthbytes.me

Healthbytes.me wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving voort te zetten over alles wat er wordt verzwegen door Big Pharma wereldwijd en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Healthbytes.me is al 8 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we u niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, dan kan dat via

Ideal, creditcard, Crypto Valuta of Paypal.

Previous Fauci wil wanhopig vaccinpaspoorten uitrollen en vaccinbedrijven absolute controle over uw leven geven
Next Mondmasker veroorzaakt tandvleesaandoeningen, waardoor het risico op overlijden door het coronavirus met 900% toeneemt

About author

redactie
redactie 4487 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

Indiase voedselveiligheidsautoriteit waarschuwt tegen voedsel dat MSG (E621) bevat

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Overig

Australische wet opent de deur naar gedwongen vaccinaties

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Onderzoek

Ritalin verandert kinderhersenen blijvend

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat