Geneesmiddelenfabrikanten wisten dat populaire medicijnen tegen maagzuur kankerverwekkende ingrediënten bevatten en verkochten het toch

Geneesmiddelenfabrikanten wisten dat populaire medicijnen tegen maagzuur kankerverwekkende ingrediënten bevatten en verkochten het toch

Luister naar dit artikel

Bijna precies twee jaar geleden meldde Health Bytes samen met andere kanalen dat de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA), een onmiddellijke terugroepactie uitgaf van het medicijn ranitidine, vooral bekend onder de merknaam Zantac omdat het besmet bleek te zijn met een chemische stof. die kanker veroorzaakt.
Maar hoewel Zantac van de markt is gehaald, wordt Big Pharma nu geconfronteerd met verschillende rechtszaken in verband met de grote kankerverwekkende blunder – een blunder waarvan minstens één advocaat zegt dat farmaceutische bedrijven al tientallen jaren op de hoogte waren.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Pfizer en andere makers van het populaire medicijn tegen brandend maagzuur wisten al 40 jaar dat het besmet was met kankerverwekkende chemicaliën, en verkochten het nog steeds aan de massa

Brent Wisner is een bekroonde advocaat die onlangs plaats nam voor een interview met Robert F. Kennedy, Jr. van de Children’s Health Defense. In het interview beschrijft Wisner hoe Pfizer, GlaxoSmithKline en andere farmaceutische bedrijven nu worden aangevallen met class action-rechtszaken van individuen die kanker ontwikkelden na het innemen van Zantac.
Zoals Wisner uitlegt, hoewel de FDA-terugroeping van Zantac pas in 2020 plaatsvond, blijkt uit bewijs dat deze farmaceutische bedrijven al tientallen jaren wisten dat het winstgevende middel tegen maagzuur besmet was met een kankerverwekkend middel genaamd N-nitrosodimethylamine (NDMA) … Ze bleven het medicijn toch verkopen.
Wisner beschrijft NDMA als “een zeer, zeer krachtig carcinogeen voor de mens.” NDMA, ontdekt in de jaren dertig tijdens de ontwikkeling van raketbrandstof, heeft “letterlijk geen doel in onze wereld, behalve het feit dat het kanker veroorzaakt”, zegt hij. “Het wordt eigenlijk gebruikt in laboratoriumexperimenten om kanker bij dieren te veroorzaken.”
Hij voegt eraan toe: “NDMA is waarschijnlijk iets dat een ontelbaar aantal kankers bij mensen heeft veroorzaakt, omdat het zo’n veelgebruikt product was.” Kankers die tot nu toe aan het gebruik van Zantac zijn gekoppeld, omvatten blaas-, lever-, maag-, darm-, prostaat- en borstkanker.

Last van brandend maagzuur? Hier zijn zes manieren om op natuurlijke wijze verlichting te vinden

Maagzuur, ook wel zure reflux of gastro-oesofageale refluxziekte (GERD) genoemd, is een aandoening waarbij de maaginhoud van een persoon onjuist terugstroomt in de slokdarm, waardoor gasvorming, een brandend gevoel in de borstkas en andere symptomen ontstaan. De ongemakkelijke toestand treft naar schatting 60 miljoen Amerikanen per maand, volgens de Amerikaanse National Library of Medicine.
Het is geen verrassende statistiek, aangezien 1 op de 3 volwassenen in de VS overgewicht heeft en het standaard Amerikaanse dieet volgt (vol met cafeïne, suikerhoudende frisdrank en gefrituurd voedsel), beide belangrijke risicofactoren voor brandend maagzuur.
Gelukkig zijn er dingen die u kunt doen om de frequentie van brandend maagzuur te verminderen.

Hier zijn zes suggesties van de Harvard Medical School:

  • Vermijd het eten van grote maaltijden en eet niet binnen drie uur voor het slapengaan.
  • Vermijd sporten direct na een maaltijd. Geef je maag de tijd om te legen.
  • Minimaliseer de consumptie van voedsel waarvan bekend is dat het brandend maagzuur bevordert, inclusief gekruid voedsel, vet voedsel, koolzuurhoudende dranken, koffie, thee, cola, chocolade en melk. Tomaten, uien, knoflook en pepermunt zijn ook problematisch voor sommige mensen.
  • Slaap met je bovenlichaam op een helling door een wigvormig kussen te gebruiken (een stapel kussens onder je hoofd en schouders stapelen kan de zaken zelfs erger maken door je te dwingen in de taille te buigen).
  • Kauw je eten heel goed. Je zult versteld staan hoeveel dat je kan helpen bij de spijsvertering.
  • Ga door met of start met een duurzaam afslankprogramma – obesitas is een risicofactor voor brandend maagzuur, deels omdat het meer druk uitoefent op de maag en maaginhoud.

Als uw problemen met brandend maagzuur nog steeds aanhouden, zoek dan de hulp van een integratieve zorgverlener en/of gezondheidscoach.
Bronnen:

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Artsen waarschuwen dat veel patiënten in ziekenhuizen door COVID-prik veroorzaakte aids hebben
Next Hoe handig! Pfizer profiteert van door COVID-prik veroorzaakte hartproblemen

About author

redactie
redactie 4585 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

ID2020 en partners lanceren programma om digitale ID middels vaccins te leveren

Luister naar dit artikel De ID2020 Alliantie heeft een nieuw digitaal identiteitsprogramma gelanceerd op haar jaarlijkse top in New York, in samenwerking met de regering van Bangladesh, vaccinalliantie Gavi en

Overig

Wil je ook dat het altijd lekker ruikt in je huis? Dit zal je huis altijd heerlijk laten ruiken!

Luister naar dit artikel Vieze geuren in je huis zijn niet alleen storend, ze kunnen ook voor gênante situaties zorgen als je mensen over de vloer hebt. Soms blijkt het

Overig

ARTS: ‘DOOR SUIKER STERFT MENSHEID UIT’

Luister naar dit artikel (Katholiek nieuwsblad) Suiker is voor de gezondheid gevaarlijker dan wijn en sigaretten,zegt reumatoloog Richard Verheesen deze week in Katholiek Nieuwsblad. Toch proppen mensen, van kinds af aan, zich