Twintig redenen waarom verplichte gezichtsmaskers onveilig, ineffectief en immoreel zijn

Twintig redenen waarom verplichte gezichtsmaskers onveilig, ineffectief en immoreel zijn

Luister naar dit artikel

Negen potentiële en bewezen gevaren voor jezelf

1. Gaatjes: New Yorkse tandartsen melden dat de helft van hun patiënten last heeft van rottende tanden, terugtrekkende tandvleeslijnen en ernstig zure adem door het dragen van maskers. “We zien ontstekingen in het tandvlees van mensen dat voorheen altijd gezond is geweest, en gaatjes bij mensen die het nooit eerder hebben gehad”, vertelde Dr. Rob Ramondi aan FOX News.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


2. Gezichtsmisvormingen: het maskeren van kinderen veroorzaakt mondademhaling die, zoals is aangetoond, “lange, smalle gezichten, smalle monden, hoge palatale gewelven, afwijkingen aan het gebit, gomachtige glimlachen en vele andere onaantrekkelijke gelaatstrekken” veroorzaakt, aldus het Journal of General Dentistry .

3. Acne Vulgaris: Vocht en ziektekiemen die zich in het masker verzamelen, veroorzaken “huidletsels in het gezicht, irriterende dermatitis … of verergerende acne” (volgens Public Health Ontario), wat het immuunsysteem onder druk zet, kan leiden tot permanente littekens en in verband is gebracht met depressie en zelfmoordgedachten (volgens de Journal of Dermatologic Clinics). Kinderen ontwikkelen ook impetigo, een bacteriële infectie die rode zweren veroorzaakt en kan leiden tot nierbeschadiging (volgens de Mayo Clinic).

4. Verhoogd risico op COVID-19: “Het gebruik van maskers door het grote publiek kan in verband worden gebracht met een theoretisch verhoogd risico op COVID-19 door … zelfbesmetting”, stelt Public Health Ontario in Wearing Masks in Public en COVID-19 . “Door een masker te dragen, zullen de uitgeademde virussen niet kunnen ontsnappen en zullen ze zich concentreren in de neusholtes, de reukzenuwen binnendringen en de hersenen binnendringen”, theoretiseert de nationaal erkende, door de raad gecertificeerde neurochirurg, Dr. Russell Blaylock, MD (in een artikel in The Center for Research on Globalization).

5. Bacteriële longontsteking: op een persconferentie in Oklahoma getuigde Dr. James Meehan, MD: “Rapporten van mijn collega’s over de hele wereld suggereren dat de bacteriële longontsteking toeneemt” als gevolg van vochtophoping in gezichtsmaskers.

6. Immuunsysteemonderdrukking: Maskers worden vaak gedragen door criminelen die proberen hun identiteit te verbergen terwijl ze een misdrijf plegen (diefstal, geweld, verkrachting, moord, enz.). Ze veroorzaken onderbewuste angst. Angst en onrust activeren het vecht-of-vlucht zenuwstelsel dat het immuunsysteem naar beneden reguleert, zoals blijkt uit een studie van de American Psychological Association.

7. Germofobie: maskers creëren een irrationele angst voor ziektekiemen en een vals gevoel van bescherming tegen ziekten, wat leidt tot asociaal (of zelfs vijandig) gedrag jegens degenen die geen masker dragen. (Zie het artikel in de Journal of Obsessive-Compulsive and Related Disorders getiteld “COVID-19, obsessief-compulsieve stoornis en onzichtbare levensvormen die het zelf bedreigen”).

8. Giftig: veel (zo niet de meeste) maskers en gezichtsbedekkingen (inclusief stoffen) zijn gemaakt met giftige en kankerverwekkende chemicaliën, waaronder brandvertragers, glasvezel, lood, NFE, ftalaten, polyfluorchemicaliën en formaldehyde die afgeven en door de drager worden ingeademd . (Zie “5 belangrijke gevaarlijke chemicaliën in kleding uit China genaamd” door Fashion United).

9. Psychologisch schadelijk: “Ik geloof dat de echte dreiging op dit moment is wat we doen om de mentale, emotionele en fysieke gezondheid van … onze kinderen te saboteren, wier ontwikkeling afhankelijk is van sociale interacties, fysiek contact en gezichtsuitdrukkingen”, schrijft Dr. Joseph Mercola van Mercola.com. “Tussen het dragen van een masker en sociale afstand nemen, vrees ik dat de impact op met name kinderen langdurig, zo niet permanent kan zijn.”

Zes keer Bewijs – maskers verminderen infecties niet:

1. Onbelangrijk: een door de CDC gefinancierde review over maskering in mei 2020 kwam tot de conclusie: “ Hoewel mechanistische onderzoeken het potentiële effect van handhygiëne of gezichtsmaskers ondersteunen, ondersteunde het bewijs uit 14 gerandomiseerde gecontroleerde onderzoeken van deze maatregelen geen substantieel effect op overdracht van door laboratoriumonderzoek bevestigde influenza … Geen van de huishoudelijke onderzoeken meldde een significante vermindering van secundaire laboratoriumbevestigde influenzavirusinfecties in de groep met gezichtsmaskers. ” Als maskers de gewone griep niet kunnen stoppen, hoe kunnen ze dan SAR-CoV-2 stoppen?

2. Onredelijk: “Het bewijs dat maskering als bron van controle resulteert in enige materiële vermindering van de overdracht was karig, anekdotisch, en ontbrak over het algemeen … en verplichte maskering is precies het tegenovergestelde van redelijk zijn, oordeelde een arbiter in een ziekenhuis in een geschil tussen The Ontario Nurses ‘Association en het Toronto Academic Health Science Network.

3. Ineffectief: “Orale maskers bij gezonde personen zijn niet effectief tegen de verspreiding van virale infecties”, schrijven Belgische artsen in een open brief gepubliceerd in The American Institute of Stress, 24 september 2020.

4. Onhygiënisch: “Het is nooit aangetoond dat het dragen van chirurgische gezichtsmaskers postoperatieve wondinfecties vermindert”, schrijft Göran Tunevall, M.D. in het World Journal of Surgery. “Integendeel, er is een afname van 50% in bacteriële infectie gemeld na het weglaten van gezichtsmaskers.”

5. Geen bescherming: “Er waren 17 in aanmerking komende onderzoeken … Geen van de onderzoeken legde een overtuigende relatie vast tussen het gebruik van masker / ademhalingstoestel en bescherming tegen influenza-infectie”, concludeert een onderzoeksrecensie in het tijdschrift Influenza and Other Respiratory Viruses.

6. Onbewezen: de Nederlandse minister van Medische Zorg, Tamara van Ark, beweerde dat “vanuit medisch oogpunt geen bewezen effectiviteit van maskers is” na een evaluatie door het Rijksinstituut voor Gezondheid op 29 juli 2020 (volgens Reuters).

Vijf manieren waarop gedwongen maskerplicht immoreel is

1. Roekeloos: “Door aanbevelingen en beleid voor het dragen van maskers te doen voor het grote publiek, of door de praktijk uitdrukkelijk goed te keuren/af te dwingen, hebben regeringen zowel het wetenschappelijke bewijs genegeerd en het tegenovergestelde gedaan van het volgen van het voorzorgsprincipe”, schrijft Denis Rancourt, PhD in zijn 2020 papieren maskers werken niet.

2. Manipulatief: Dr. Andreas Voss, lid van het expertteam van de Wereldgezondheidsorganisatie en hoofd microbiologie in een Nederlands ziekenhuis in Nijmegen, vertelde I Am Expat op 24 juli 2020, dat maskers verplicht werden gemaakt “niet vanwege wetenschappelijk bewijs, maar vanwege politieke druk en de publieke opinie. ”

3. Angst-zaaierij: “In feite is er geen studie die zelfs maar suggereert dat het zinvol is voor gezonde mensen om in het openbaar maskers te dragen”, schrijven Drs. Karina Reiss, Phd en Dr. Sucharit Bakdi, MD in Corona, Vals alarm? “Je zou kunnen vermoeden dat de enige politieke reden om de maatregel af te dwingen, is om angst bij de bevolking te kweken.”

4. Totalitair: “Als je kijkt naar de geschiedenis van totalitaire regimes … ze doen allemaal hetzelfde, namelijk: ze proberen de cultuur te verpletteren en elk bewijs van zelfexpressie te vernietigen …” legt Robert F. Kennedy Jr. uit in een interview over gezichtsmaskers. “En wat is de ultieme vector voor zelfexpressie? Het zijn je gezichtsuitdrukkingen … maar ons is allemaal verteld om de boerka aan te doen en gehoorzaam te zijn.”

5. Deugdsignalering: “Maskers zijn volkomen nutteloos”, getuigde Dr. Roger Hodkinson, een patholoog, gecertificeerd bij het Royal College of Physicians and Surgeons of Canada, tijdens een gemeenteraadsvergadering. “… maskers zijn gewoon deugdsignalering … Het is volkomen belachelijk om deze ongelukkige, ongeschoolde mensen – ik zeg dat niet in een ongunstige zin – rond te zien lopen als lemmingen, gehoorzamen zonder enige kennisbasis, om het masker op hun gezicht te zetten. ”

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Maskerletsel bij kinderen: 68% van de ouders meldt alarmerende psychische en fysieke problemen in een eerste onderzoek in zijn soort
Next Echt voedsel bestrijdt ziekte met Sayer Ji en Dr. Berg

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Nieuws

Huisartsen schrijven te veel antibiotica voor bij luchtweginfecties

Luister naar dit artikel Nederlandse huisartsen schrijven bij luchtweginfecties regelmatig antibiotica voor, ook wanneer richtlijnen dit niet aanbevelen. Het risico op antibioticaresistentie neemt hierdoor toe. Dit blijkt uit onderzoek door

Overig

Dit is het aantal keer dat je moet plassen om gezond te blijven!!

Luister naar dit artikel Je urine frequentie is een belangrijke indicator van hoe gehydrateerd je lichaam is. Of je nu vaker dan een ander moet plassen of dat je meerdere

Overig

Deze jongen at een maand lang geen suiker, dit gebeurde er met zijn lichaam

Luister naar dit artikel De westerse mens krijgt te veel suiker binnen. Op de lange termijn leidt een teveel aan suiker tot gezondheidsproblemen. Wat gebeurt er met je lichaam als