Maskerletsel bij kinderen: 68% van de ouders meldt alarmerende psychische en fysieke problemen in een eerste onderzoek in zijn soort

Maskerletsel bij kinderen: 68% van de ouders meldt alarmerende psychische en fysieke problemen in een eerste onderzoek in zijn soort

Luister naar dit artikel

Een Duits onderzoek onder meer dan 25.000 kinderen laat zien dat grote negatieve effecten op de fysieke, psychologische en gedragsmatige gezondheid van kinderen veel wijdverspreider kunnen zijn dan gerapporteerd in de media en door overheidsfunctionarissen – ongeveer 68% treft en bijdraagt aan 24 verschillende gezondheidsklachten , aldus door de ouders ingediende opmerkingen.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Een in Duitsland uitgevoerde studie is online gepubliceerd als een voordruk (nog niet door vakgenoten beoordeeld) met de titel “Corona-kinderstudies” Co-Ki “: eerste resultaten van een Duitsland-brede registratie van mond- en neusbedekking (masker) bij kinderen , “waarin de resultaten worden beschreven van 17.854 door ouders ingediende rapporten over gezondheidsklachten of beperkingen die zijn ondervonden als gevolg van het dragen van maskers door hun 25.930 kinderen.

De studie was bedoeld om zowel de opeenstapelende verhalen te onderzoeken die door ouders, opvoeders en artsen zijn gerapporteerd over toenemende problemen en gezondheidsklachten bij kinderen en adolescenten die maskers dragen, als om het eerste bekende online register te bieden waar ouders, artsen, leraren en anderen hun waarnemingen uit de eerste hand kunnen invoeren. Het register en de vragenlijst zijn online te vinden op www.co-ki-masken.de

De auteurs van het onderzoek verklaarden:

Er zijn geen fabrikantonafhankelijke onderzoeken naar het gebruik van maskers voor kinderen en adolescenten die zijn gecertificeerd als medische producten voor arbeidsveiligheid bij professionele toepassingen. Bovendien zijn er, vanwege de onbekende materialen die zijn gebruikt, geen bevindingen over de mogelijke beschermende effecten of bijwerkingen van de vaak zelfgemaakte “alledaagse maskers” die door de meeste kinderen worden gedragen. Gezien de lopende maatregelen om de COVID-19-pandemie in te dammen, en met name de wisselende verplichtingen voor kinderen en adolescenten om gedurende langere tijd maskers te dragen op school, is er dringend behoefte aan onderzoek.
Op 20 oktober 2020 werd aan 363 artsen gevraagd om gegevens in te voeren en ouders en leerkrachten te informeren over het bestaan van de registratie.

De gegevens die in het register zijn opgenomen omvatten informatie over de rol van de registrant, demografische gegevens, eerdere ziektes, situatie en duur van het dragen van een masker, type masker, bestaan van klachten van het kind over een beperking via het masker, symptomen, gedragsproblemen, en de persoonlijke houding van de respondent ten aanzien van coronabeschermingsmaatregelen van de overheid.

Gemiddeld droegen kinderen 270 minuten per dag maskers, waarbij de stoornissen door de kinderen (67,7%) bijna evenveel werden gemeld als de ouders (66,1%).

De studieresultaten werden als volgt samengevat:

Op 26.10.2020 was het register gebruikt door 20.353 mensen. In deze publicatie rapporteren we de resultaten van de ouders, die gegevens van in totaal 25.930 kinderen hebben ingevoerd. De gemiddelde draagtijd van het masker was 270 minuten per dag. Stoornissen veroorzaakt door het dragen van het masker werden gemeld door 68% van de ouders. Deze omvatten prikkelbaarheid (60%), hoofdpijn (53%), concentratiestoornissen (50%), minder geluk (49%), onwil om naar school / kleuterschool te gaan (44%), malaise (42%) leerstoornissen (38%) ) en slaperigheid of vermoeidheid (37%).
De klachten van de kinderen werden als volgt gerapporteerd over 24 verschillende symptomen:

me3
me2
me1

De onderstaande tabel geeft de mening van de ouders weer over gedragsveranderingen bij hun kinderen als gevolg van het dragen van maskers:

me5
me4

De auteurs van het rapport sloten af met de volgende slotopmerkingen:

Veel kinderen staan voor grote uitdagingen en gezinnen proberen deze zo goed mogelijk onder de knie te krijgen. Hoewel het percentage mensen dat positief testte op SARS-CoV-2 en ook het aantal intensive care-patiënten in Duitsland op veel plaatsen hoog is, rapporteren we hier over een relatief klein, niet-representatief probleem: enkele duizenden kinderen die lijken te lijden aan het dragen van de masker of die gezondheidsproblemen kunnen ervaren door het masker. Onze studie vormt de basis voor een representatieve enquête waarop een nauwkeurige risico-batenanalyse van het dragen van maskers bij kinderen kan worden gebouwd.

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous De WHO waarschuwt voor het toedienen van Moderna-coronavirusvaccin aan zwangere vrouwen
Next Twintig redenen waarom verplichte gezichtsmaskers onveilig, ineffectief en immoreel zijn

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Onderzoek

7 bewezen manieren om de kans op kanker te verkleinen

Luister naar dit artikel Een derde van alle kankergevallen is te wijten aan onze leefstijl. Om de kans op kanker te verkleinen hoef je echt niet radicaal je eetgewoonten aan

Onderzoek

Uw darmmicrobioom kan verband houden met dementie, de ziekte van Parkinson en MS

Luister naar dit artikel In ons lichaam en op onze huid bestaan miljarden bacteriën en virussen als onderdeel van complexe ecosystemen die microbiomen worden genoemd. Microbiomen spelen een belangrijke rol

Onderzoek

(Studie) Vasten zou kunnen helpen tegen symptomen MS

Luister naar dit artikel Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze