Echt voedsel bestrijdt ziekte met Sayer Ji en Dr. Berg

Echt voedsel bestrijdt ziekte met Sayer Ji en Dr. Berg

Luister naar dit artikel

Mis dit eye-opening interview met de beroemde Sayer Ji van greenmedinfo niet.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


In deze video gaan we praten met een speciale gast, Sayer Ji. Sayer heeft een website (https://www.greenmedinfo.com/) die als een ongelooflijke bron dient voor informatie over gezondheid en natuurlijke remedies. In dit interview behandelt Sayer Ji enkele belangrijke onderwerpen, waaronder:

• Het gebruik van knoflook voor meer dan 500 aandoeningen, waaronder kanker

• Het belang van specerijen en kruiden om gezondheidsproblemen te voorkomen

• Waarom knoflook en kruisbloemige groenten essentieel zijn voor fase 1 en fase 2 ontgifting

• Hoe voedsel de expressie van uw genen beïnvloedt (nutrigenomics)

• Hoe onnodige problemen kunnen worden voorkomen tijdens het ontgiften met galzouten

• De kracht van kurkuma

• Hoe planten en mensen synergetisch hebben samengewerkt

• De antivirale eigenschappen van knoflook

• De beste voedingsmiddelen en kruiden voor uw gezondheid

• Wat zijn meristeemcellen?

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Twintig redenen waarom verplichte gezichtsmaskers onveilig, ineffectief en immoreel zijn
Next Rapport vindt gevaarlijke niveaus van arseen, lood, cadmium en kwik in veel populaire babyvoeding

About author

redactie
redactie 4585 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Natuurlijk

Dit moet u gelezen hebben voordat u met Kurkuma begint

Luister naar dit artikel Kurkuma wordt steeds populairder en voor goede redenen! Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens

Natuurlijk

EEN VROUW LOOPT EEN TIJDJE ZONDER BH ROND. ENKELE WEKEN LATER KAN ZE NIET GELOVEN HOE HAAR BORSTEN VERANDERD ZIJN!

Luister naar dit artikel Bijna enkele vrouw draagt dagelijks een beha en sommigen zelfs ook ’s nachts. Beha’s zijn er in verschillende vormen, kleuren en maten. Maar wist je dat

Natuurlijk

Het ontkrachten van gemeenschappelijke mythen over astma

Luister naar dit artikel Als u een van de miljoenen mensen bent die aan astma lijden, denkt u misschien dat u al alles weet over de aandoening. Helaas zijn er