WAARSCHUWING: waarom het COVID-19-vaccin een ENORME mislukking zou kunnen worden, volgens milieugezondheidswetenschappers

WAARSCHUWING: waarom het COVID-19-vaccin een ENORME mislukking zou kunnen worden, volgens milieugezondheidswetenschappers

Luister naar dit artikel

Zal een COVID-19-vaccin ons terugbrengen naar een gevoel van “normaliteit”, de wereldwijde pandemie onderdrukken en een einde maken aan een van de ergste jaren in de menselijke geschiedenis? Of is het voorbestemd om gewoon weer een konijnenhol te worden waarin uitrol en distributie een logistieke nachtmerrie zijn, negatieve bijwerkingen vaker voorkomen dan aanvankelijk voorspeld, en waar farmaceutische reuzen enorme winsten maken met meeliften op onderzoek van de publieke sector?


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Erger nog, veel mensen bedenken dat deze “oplossing” heel goed deel zou kunnen uitmaken van een ontvolkingsagenda van de wereldwijde elite. Wat je ook denkt, er is één eenvoudig probleem dat over het hoofd wordt gezien – dat zullen we vandaag bespreken …

Volgens onderzoekers en milieugezondheidswetenschappers kan een succesvol COVID-19-vaccin worden belemmerd door de wijdverbreide besmetting van PFAS-chemicaliën die in alledaagse producten worden aangetroffen. Deze door de mens gemaakte chemicaliën, of zogenaamde “voor altijd chemicaliën”, worden sinds de jaren vijftig wereldwijd in de industrie en consumentenproducten gebruikt en komen voor in alles, van pannen met antiaanbaklaag en waterdichte kleding tot pizzadozen en fastfoodverpakkingen.

“Forever chemicaliën” bevinden zich in 99% procent van de westerlingen en kunnen de resultaten van een COVID-19-vaccin beïnvloeden
Ooit geprezen als een wonder van de moderne chemie, zijn PFAS nu een openbare plaag en een nationale gezondheidscrisis, omdat ze in verband zijn gebracht met leverschade, verminderde vruchtbaarheid en kanker. Wetenschappers waarschuwen nu dat PFAS de effectiviteit van bepaalde toegediende vaccins zou kunnen verminderen.

Momenteel is het onzeker of PFAS-besmetting het genetisch materiaal van boodschapper-RNA in het Pfizer COVID-19-vaccin zal verstoren. Onderzoek heeft echter aangetoond dat kinderen die aan PFAS waren blootgesteld, de antilichaamconcentraties aanzienlijk hadden verlaagd na vaccinaties tegen tetanus en difterie. (Waarom is dit belangrijk? Blijf lezen …)

Facebook heeft ons een schaduwban gegeven. Klik hier om ons te volgen op Telegram zodat u dagelijks onze nieuwste artikelen te zien krijgt!

Hoe zeker moeten we zijn van een vaccin? Neem dit nieuws met een korreltje zout

Tijdens een recente persconferentie zeiden het Duitse bedrijf BioNTech en de Amerikaanse farmaceutische gigant Pfizer dat hun gezamenlijk ontwikkelde COVID-19-vaccin beter presteerde dan de verwachtingen in fase 3 en 90% effectief bleek te zijn. De CEO van BioNTech ging zelfs zo ver om te zeggen dat het vaccin “het virus over het hoofd zal slaan”.

Op het eerste gezicht … lijkt dit misschien positief nieuws te zijn. Terwijl de cijfers van COVID-19 toenemen, grimmige mijlpalen worden bereikt (meer dan 250.000 doden in de VS) en nieuwe lockdowns en beperkingen worden opgelegd over de hele wereld, zijn veel mensen wanhopig op zoek naar – en geloven in – “het licht aan het einde van de tunnel. ”

Maar het idee dat chemicaliën voor altijd de effectiviteit van een COVID-19-vaccin kunnen belemmeren, werpt een (enorme) lange schaduw, en men kan niet anders dan zich afvragen of twee “wonderen van de moderne chemie” tot een vreselijke uitkomst zullen leiden.

In het boek van criticus en essayiste Elisa Gabbert over rampen, The Unreality of Memory en andere essays, schrijft ze: “Mijn onderzoek naar rampen uit het verleden – de plagen en de bijna nucleaire oorlogen – was vaak vreemd geruststellend. We zijn er tenslotte nog steeds. Maar ik kan in het verleden alleen zoveel troost putten. Dit punt in de geschiedenis voelt anders aan, alsof we een waarnemingshorizon naderen. ”

Wat als die gebeurtenishorizon niet COVID-19 is, maar het onvermogen om een volledig effectieve farmaceutische ‘oplossing’ te ontwikkelen vanwege de PFAS-chemicaliën waarmee we ons lichaam hebben vervuild? Dit is precies de reden waarom we – bij Health Bytes – het belang van het ondersteunen van een sterk immuunsysteem (zo sterk) promoten.

Het punt is simpel: een sterk immuunsysteem is uw beste verdediging tegen bacteriële en virale infecties.

Bronnen: Theguardian.com

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Hoog volume van COVID-19-vaccin "bijwerkingen" verwacht
Next Controleren Bill Gates en Big Pharma het vaccinatiebeleid van COVID in het Verenigd Koninkrijk?

About author

redactie
redactie 4590 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Nieuws

GEZONDHEIDSEXPERTS DOEN MEE AAN WERELDWIJDE BEWEGING TEGEN EEN TWEEDE LOCKDOWN

Luister naar dit artikel Zesduizend gezondheidsexperts over de hele wereld hebben zich aangesloten bij een nieuwe beweging tegen een nieuwe lockdown nu we een tweede golf van coronavirus over de

Overig

Eetbaar vaccin? Het verbouwen van voedsel dat je verandert

Luister naar dit artikel We horen veel over vaccins, maar wat als de echte bedreiging zoiets onschuldigs is als een tomaat? Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift

Vaccinaties

Wetenschappers zijn ‘geschokt’ en ‘gealarmeerd’ over wat er in de mRNA-injecties zit

Luister naar dit artikel Begin 2023 deed genomicswetenschapper Kevin McKernan een toevallige ontdekking. Terwijl hij een experiment uitvoerde in zijn laboratorium in Boston, gebruikte McKernan enkele flesjes met mRNA-Pfizer- en