GEZONDHEIDSEXPERTS DOEN MEE AAN WERELDWIJDE BEWEGING TEGEN EEN TWEEDE LOCKDOWN

GEZONDHEIDSEXPERTS DOEN MEE AAN WERELDWIJDE BEWEGING TEGEN EEN TWEEDE LOCKDOWN

Luister naar dit artikel

Zesduizend gezondheidsexperts over de hele wereld hebben zich aangesloten bij een nieuwe beweging tegen een nieuwe lockdown nu we een tweede golf van coronavirus over de hele wereld zien. Veel deskundigen pleiten ervoor dat het leven van gezonde leden van de bevolking weer normaal wordt, terwijl de kwetsbaren worden beschermd.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Deskundigen zijn bezorgd over de lagere vaccinatiegraad voor kinderen sinds het begin van de lockdown, waardoor tevens de zorg voor patiënten met kanker en hartaandoeningen verslechtert, en waarschuwen dat het wachten op een vaccin onevenredig grote gevolgen kan hebben voor minder bevoorrechte mensen. Deskundigen hebben er ook op gewezen dat het coronavirus 1000 keer gevaarlijker is voor ouderen en zieken, en dat jonge kinderen meer risico lopen op griep. Hoe meer immuniteit we opbouwen, hoe minder risico er is voor de hele bevolking.

Zesenzestig huisartsen, waaronder televisiedokters Dr. Phil Hammond en Dr. Rosemary Leonard en een aantal medici die senior functies hebben bekleed bij de British Medical Association, hebben de gezondheidssecretaris geschreven en gezegd dat er onvoldoende nadruk wordt gelegd op ‘niet-Covid schade ”in de besluitvorming.

Coronavirus: gezondheidsexperts sluiten zich aan bij wereldwijde anti-lockdown-beweging

Deskundigen aan de andere kant hebben tegengas gegeven in de vorm van hun bezorgdheid dat het momenteel niet bekend is hoe lang de immuniteit duurt, en dat het waarschijnlijk maar een paar maanden duurt. Bovendien kan een gerichte aanpak van de lockdown deze minder effectief maken voor degenen die kwetsbaar zijn.

De beweging, bekend als de Great Barrington Declaration, begon in de VS en is ondertekend door 50.000 leden van het publiek en door bijna 6.000 wetenschappers en medische experts over de hele wereld.

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Denk twee keer na: 9 redenen om GEEN griepprik te nemen
Next Fukushima gaat 1 miljoen ton radioactief water in de Stille Oceaan dumpen

About author

redactie
redactie 4585 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Nieuws

Sterfte aan kanker verdubbelt door landbouwchemicaliën en genetisch gemodificeerde gewassen

Luister naar dit artikel In landbouwgebieden waar veel chemicaliën gebruikt worden en waar genetisch gemodificeerde gewassen worden verbouwd, is het aantal sterfgevallen aan kanker tweemaal zo hoog als het nationaal

Overig

“We slikken zoveel medicijnen omdat de fabrikanten ons voorliegen”

Luister naar dit artikel De Deense arts Peter Gøtzsche werkte jarenlang in de farmaceutische industrie. Onlangs onthulde hij zijn ervaringen met onthutsende praktijken, waaronder omkoping, onderzoeksvervalsing en manipulatie. De meest

Nieuws

“Super Luizen”: Chemisch-resistente hoofdluis in opkomst

Luister naar dit artikel Net zoals antibioticaresistente bacteriën in de afgelopen jaren, hebben “superbeestjes” van een ander type zich aangepast om de gebruikelijke behandelingen te overleven. Chemisch resistente hoofdluis is