GEZONDHEIDSEXPERTS DOEN MEE AAN WERELDWIJDE BEWEGING TEGEN EEN TWEEDE LOCKDOWN

GEZONDHEIDSEXPERTS DOEN MEE AAN WERELDWIJDE BEWEGING TEGEN EEN TWEEDE LOCKDOWN

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Zesduizend gezondheidsexperts over de hele wereld hebben zich aangesloten bij een nieuwe beweging tegen een nieuwe lockdown nu we een tweede golf van coronavirus over de hele wereld zien. Veel deskundigen pleiten ervoor dat het leven van gezonde leden van de bevolking weer normaal wordt, terwijl de kwetsbaren worden beschermd.

Deskundigen zijn bezorgd over de lagere vaccinatiegraad voor kinderen sinds het begin van de lockdown, waardoor tevens de zorg voor patiënten met kanker en hartaandoeningen verslechtert, en waarschuwen dat het wachten op een vaccin onevenredig grote gevolgen kan hebben voor minder bevoorrechte mensen. Deskundigen hebben er ook op gewezen dat het coronavirus 1000 keer gevaarlijker is voor ouderen en zieken, en dat jonge kinderen meer risico lopen op griep. Hoe meer immuniteit we opbouwen, hoe minder risico er is voor de hele bevolking.

Zesenzestig huisartsen, waaronder televisiedokters Dr. Phil Hammond en Dr. Rosemary Leonard en een aantal medici die senior functies hebben bekleed bij de British Medical Association, hebben de gezondheidssecretaris geschreven en gezegd dat er onvoldoende nadruk wordt gelegd op ‘niet-Covid schade ”in de besluitvorming.

Coronavirus: gezondheidsexperts sluiten zich aan bij wereldwijde anti-lockdown-beweging

Deskundigen aan de andere kant hebben tegengas gegeven in de vorm van hun bezorgdheid dat het momenteel niet bekend is hoe lang de immuniteit duurt, en dat het waarschijnlijk maar een paar maanden duurt. Bovendien kan een gerichte aanpak van de lockdown deze minder effectief maken voor degenen die kwetsbaar zijn.

De beweging, bekend als de Great Barrington Declaration, begon in de VS en is ondertekend door 50.000 leden van het publiek en door bijna 6.000 wetenschappers en medische experts over de hele wereld.

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren


Bedankt voor het doneren aan Healthbytes.me

Healthbytes.me wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving voort te zetten over alles wat er wordt verzwegen door Big Pharma wereldwijd en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Healthbytes.me is al 8 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we u niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, dan kan dat via

Ideal, creditcard, Crypto Valuta of Paypal.

Previous Denk twee keer na: 9 redenen om GEEN griepprik te nemen
Next Fukushima gaat 1 miljoen ton radioactief water in de Stille Oceaan dumpen

About author

redactie
redactie 4499 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Nieuws

”Veel hartaanvallen en beroertes zijn te voorkomen”

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Overig

‘Onderzoekers medicijnen houden bewust bijwerkingen achter’

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Overig

Alles wat je liever niet wilde weten over de zalm op je bord

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat