Hoog volume van COVID-19-vaccin “bijwerkingen” verwacht

Hoog volume van COVID-19-vaccin “bijwerkingen” verwacht

Luister naar dit artikel

Een verrassend document dat online is gepubliceerd, heeft onthuld dat een uitvoerende overheidsinstantie in Groot-Brittannië zich voorbereidt om kunstmatige intelligentie (AI) te gebruiken om de gevolgen te volgen na een toekomstige massale COVID-19-vaccinatie. Ongetwijfeld zijn er veel mensen, die zich afvragen of Nederland de volgende is ?!


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Het document, genaamd “Supplies – 506291-2020”, is een bod op een contract ter waarde van £ 1,5 miljoen (bijna $ 2 miljoen USD). Britse functionarissen hopen dat de aanschaf van geavanceerde software hen zal helpen om iedereen in de gaten te houden die gewond raakt of overlijdt als gevolg van het coronavirusvaccin … maar we moeten geloven dat er niets is om ons zorgen over te maken?

Facebook heeft ons een schaduwban gegeven. Klik hier om ons te volgen op Telegram zodat u dagelijks onze nieuwste artikelen te zien krijgt!

Op het eerste gezicht wordt ons verteld dat vroege onderzoeken suggereren dat deze vaccins veilig en “95% effectief” zijn. Toch bereiden deze zogenaamde experts zich tegelijkertijd (achter de schermen) voor om met AI het enorme aantal gewonden en doden bij te houden.

“Directe bedreiging voor het leven van de patiënt en de volksgezondheid:” Het huiveringwekkende bod van de Britse overheidsinstantie bereidt zich voor op het ergste na de introductie van een COVID-19-vaccin door gebruik te maken van … AI?
Benodigdheden – 506291-2020 werd half oktober officieel teruggestuurd door de Medicines and Healthcare Products Regulatory Agency. MHRA is een uitvoerend agentschap in het VK en wordt gedeeltelijk gesponsord door het Department of Health and Social Care dat “medicijnen, medische hulpmiddelen en bloedbestanddelen voor transfusie reguleert”.

In het contract stelt MHRA duidelijk dat ze een “hoog aantal” bijwerkingen verwachten als reactie op het aanstaande COVID-19-vaccin. Als u het contract leest, zult u merken dat deze Britse overheidsfunctionarissen dezelfde bezorgde taal gebruiken die miljoenen bezorgde consumenten hebben gebruikt met betrekking tot de wijdverbreide verspreiding van deze snel geproduceerde drug.

Ze noemen “redenen van extreme urgentie” voor hun wens om een vaccin-specifieke AI-tool te verkrijgen, en dat de software “strikt noodzakelijk” zal zijn, vooral gezien de waarschijnlijkheid van “onvoorzienbare gebeurtenissen”.

“Het is niet mogelijk”, zegt MHRA over hun huidige systeem, “om de hoeveelheid bijwerkingen aan te pakken die door een Covid-19-vaccin worden gegenereerd. Als de MHRA de AI-tool niet implementeert, kan het deze bijwerkingen daarom niet effectief verwerken. Dit belemmert het vermogen om snel mogelijke veiligheidsproblemen met het Covid-19-vaccin te identificeren en vormt een directe bedreiging voor het leven van de patiënt en de volksgezondheid. ”

Als het coronavirusvaccin zo “effectief” is … waarom proberen volksgezondheidsdeskundigen ons ervan te overtuigen dat we twee injecties nodig hebben om het te laten werken?

Het duurt minder dan een jaar voordat ambtenaren van ‘laten we de curve afvlakken’ naar ‘laten we de economie stilleggen’ naar ‘we hebben een vaccin nodig’ en ‘we zullen nog steeds sociaal afstand moeten nemen en maskers moeten dragen, zelfs na het vaccin’ gaan. En de media verspillen geen tijd om het publiek gunstig te stemmen en ons te laten geloven dat deze snel geproduceerde drug de redder van de wereld is.

Het is “95% effectief”, beweert Big Pharma bigwig Moderna. Vergeet niet dat er geen bewijs is dat het vaccin daadwerkelijk immuniteit op lange termijn zal bieden. Vergeet niet dat, volgens een functionaris van het Yale Institute for Global Health, veel mensen waarschijnlijk meer dan één dosis nodig zullen hebben.

Meerdere doses, meerdere ronden met bekende en verwachte bijwerkingen: vermoeidheid, koorts, spierpijn en griepachtige symptomen die dagen kunnen aanhouden – en dat omvat niet eens de mogelijkheid van ernstige effecten die al in onderzoeken zijn opgetreden, waaronder een levensveranderende aandoening die transversale myelitis wordt genoemd.

Laten we niet toestaan dat de reguliere media de wol over onze ogen trekken. Er zijn tenslotte tal van andere vaccins die tot op de dag van vandaag de dood en vernietiging van onschuldige slachtoffers veroorzaken.

Kijk maar naar Zuid-Korea:

Volgens de CDC zijn sinds oktober 2020 bijna 60 Zuid-Koreanen overleden na het ontvangen van de jaarlijkse griepprik in hun land. Natuurlijk beweert het Korea Disease Control and Prevention Agency (KDCPA) dat er geen bewezen verband is tussen het griepvaccin en deze sterfgevallen bij autopsieonderzoek … ondertussen heeft de KDCPA zijn griepvaccinatieprogramma niet opgeschort.

U zult hierover waarschijnlijk niets horen over correlaties in de media. Blijf ons volgen en blijf waakzaam voor meer nieuws over COVID-19-vaccins naarmate het zich verder uitbreidt. En doe er natuurlijk alles aan om uw immuunsysteem op natuurlijke wijze gezond en sterk te houden.

Bronnen:

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Deskundigen kunnen geen enkel kind onder de 10 vinden dat het coronavirus heeft doorgegeven aan een volwassene wat de hoop wekt dat ze geen risico vormen
Next WAARSCHUWING: waarom het COVID-19-vaccin een ENORME mislukking zou kunnen worden, volgens milieugezondheidswetenschappers

About author

redactie
redactie 4590 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

Nestle voert tests uit na het vinden van hoge niveaus van gevaarlijke onkruidverdelger in koffiebonen

Luister naar dit artikel Blijkbaar zijn bier en wijn niet de enige dranken met verrassend hoge niveaus van glyfosaat, een vermeende kankerverwekkende stof en een van de meest gebruikte herbiciden

Nieuws

GEBRUIK VAN MONDKAPJES OP LANGE TERMIJN KAN BIJDRAGEN AAN GEAVANCEERDE STADIA VAN LONGKANKER, ALDUS STUDIE

Luister naar dit artikel Een recente studie in het tijdschrift Cancer Discovery wees uit dat inademing van schadelijke microben kan bijdragen aan longkanker in een vergevorderd stadium bij volwassenen. Langdurig

Overig

Gezondheidsnieuws over borstkanker: Stevia is de veiligste zoete keuze

Luister naar dit artikel Is er een verband tussen suiker (plus kunstmatige zoetstoffen) en kanker? Laten we dat van dichterbij bekijken. Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift