Controleren Bill Gates en Big Pharma het vaccinatiebeleid van COVID in het Verenigd Koninkrijk?

Controleren Bill Gates en Big Pharma het vaccinatiebeleid van COVID in het Verenigd Koninkrijk?

Luister naar dit artikel

Zoals velen voorspelden toen de pandemie van het coronavirus bijna een jaar geleden begon, hebben farmaceutische bedrijven, waaronder Moderna en Pfizer, geen tijd verspild door de wereldwijde crisis te gebruiken als een kans om een COVID-19-vaccin te produceren en het aan te prijzen als een medicijn dat nodig zal zijn om dingen weer normaal te krijgen (vergeet gewoon ‘de curve afvlakken’). Maar de race om een vaccin te maken, baart steeds meer zorgen, vooral in het VK en de Verenigde Staten van Amerika.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Bijvoorbeeld: is het vaccin verplicht? Wat is de prevalentie en ernst van bijwerkingen van vaccins? En kunnen we er echt op vertrouwen dat “gezondheids” -instanties van de overheid – die steeds meer gecontroleerd lijken te worden door Bill Gates en andere wereldwijde belangen – waarheidsgetrouwe informatie verstrekken?

Recente ontmoetingen tussen grote farmaceutische vertegenwoordigers, Bill Gates, voorstander van vaccinaties, en de premier van het Verenigd Koninkrijk suggereren dat het beantwoorden van deze vragen veel minder belangrijk lijkt dan het lanceren van een grootschalig plan om wijdverbreide vaccinaties gemakkelijker te kunnen afdwingen – dit alles in de naam van toekomstige ‘pandemische paraatheid’. ,” natuurlijk.

Facebook heeft ons een schaduwban gegeven. Klik hier om ons te volgen op Telegram zodat u dagelijks onze nieuwste artikelen te zien krijgt!

De premier van het Verenigd Koninkrijk sluit zich aan bij Bill Gates, Big Pharma en geeft groen licht voor de massale, door militairen veroorzaakte COVID-19-vaccinatiestrategie
Boris Johnson, de Britse premier die in april 2020 in het ziekenhuis werd opgenomen nadat hij naar verluidt ziek was geworden door COVID-19, hield onlangs een virtuele ontmoeting met de tech-miljardair-vaccin-“expert” Bill Gates en 10 CEO’s van Big Pharma. Volgens de Britse regering was de bijeenkomst bedoeld om een “enorme gezamenlijke inspanning om innovatie en productie van coronavirusvaccins, behandelingen en diagnostiek te stimuleren” te promoten, na meldingen van positieve resultaten van recente COVID-vaccinproeven van het farmaceutische bedrijf Pfizer.

De grote farmagigant beweert dat vroege proeven met hun medicijn meer dan 90 procent effectief bleken te zijn tegen COVID-19. De Britse regering heeft zich al aangemeld om 40 miljoen doses van het snel geproduceerde (en nog steeds onzekere) vaccin te ontvangen.

Tijdens de bijeenkomst bespraken Johnson et al een belangrijk geglobaliseerd plan ontwikkeld door de Bill and Melinda Gates Foundation om “toekomstige pandemieën te voorkomen”. Critici beweren dat het een nauwelijks verhulde poging is om massale vaccinatieprogramma’s te promoten.

Het plan, geprezen door PM Johnson, roept op tot:

Een netwerk van “onderzoekscentra voor zoönotische ziekten” (zoönotische ziekten zijn ziekten die van dier op mens kunnen worden overgedragen)
Enorme netwerken en protocollen voor het delen van gegevens om op te treden als een ‘pandemisch vroegtijdig waarschuwingssysteem’
Verhoogde toewijzing van middelen voor de productie van vaccins en behandelingen
Dergelijke maatregelen zouden uiteindelijk verder reiken dan het VK en richting geven aan wat Johnson toejuicht als een “wereldwijde inspanning” om de toegang tot vaccins te verbeteren en de toeleveringsketens van farmaceutische bedrijven te beschermen voor voortdurende vaccinontwikkeling.

Hier is wie het COVID-19-vaccin in het Verenigd Koninkrijk krijgt, volgens de ‘adviescommissie’

In de tussentijd bereidt de premier naar verluidt zijn leger voor om de massale vaccinatie van Britten te helpen implementeren zodra een medicijn algemeen beschikbaar komt. Blijkbaar zullen er vaccinatiecentra worden opgezet in winkelcentra, sportarena’s en andere gemeenschapscentra.

Johnson en zijn administratie zijn van plan om zoveel mogelijk Britten te laten vaccineren met het toekomstige medicijn, en te beginnen in de volgende volgorde, zoals aanbevolen door een onafhankelijke adviescommissie die bekend staat als de Joint Committee on Vaccination and Immunization:

  • Bewoners van ouderenzorginstellingen en verzorgingshuismedewerkers
  • Volwassenen ouder dan 80 en alle personeelsleden van de National Health Service (NHS) van het Verenigd Koninkrijk
  • Volwassenen ouder dan 75, dan ouder dan 70, dan 65, enzovoort tot de leeftijd van 50 (prioriteit wordt gegeven aan populaties met een hoog risico binnen elke leeftijdsgroep)

Sommige Britse parlementsleden hebben zelfs voorgesteld dat Britten verplicht zouden moeten zijn om papieren of ‘certificaten’ te hebben die bewijzen dat ze een vaccin hebben gekregen om te kunnen reizen en vrij te bewegen … en het is precies dit soort achterlijk denken, het precedent van Big Brother dat veel mensen, uit Groot-Brittannië en elders, inmiddels bang zijn voor hun eigen lichamelijke autonomie.

Bronnen: RT.comRT.comGov.uk

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous WAARSCHUWING: waarom het COVID-19-vaccin een ENORME mislukking zou kunnen worden, volgens milieugezondheidswetenschappers
Next Antivirale verdediging vanuit de darmen

About author

redactie
redactie 4593 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

Huisarts: “Farmabedrijven duwen patiënten veelvuldig gevaarlijke medicijnen door de strot”

Luister naar dit artikel De 72-jarige huisarts Hans van der Linde stelt dat de farmaceutische industrie patiënten veelvuldig gevaarlijke geneesmiddelen door de strot duwt, al dan niet met hulp van

Overig

Passagiers op 3 grote Amerikaanse luchthavens worden gescreend op dodelijk Chinees virus

Luister naar dit artikel Autoriteiten op grote luchthavens in New York en Californië zullen passagiers screenen die reizen vanuit de Chinese stad Wuhan, gegrepen door het uitbreken van een nieuw

Overig

Zo wordt het spel gespeeld: Big Pharma Emperium achter opioïde-epidemie profiteert nu van geneesmiddel tegen overdosis

Luister naar dit artikel Een filiaal van het Amerikaanse farmaceutische bedrijf dat ons OxyContin bracht, de blockbuster-pijnstiller die de schuld kreeg van het opdrijven van opiaatverslaving tot epidemische proporties, probeert