Deskundigen kunnen geen enkel kind onder de 10 vinden dat het coronavirus heeft doorgegeven aan een volwassene wat de hoop wekt dat ze geen risico vormen

Deskundigen kunnen geen enkel kind onder de 10 vinden dat het coronavirus heeft doorgegeven aan een volwassene wat de hoop wekt dat ze geen risico vormen

Luister naar dit artikel

Van geen enkel kind is bekend dat het Covid-19 heeft doorgegeven aan een volwassene, zo blijkt uit een medische beoordeling, aangezien er aanwijzingen zijn dat jongeren ‘geen significante rol spelen’ bij de overdracht.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Een beoordeling van het bewijs van pediatrisch coronavirus onthulde ‘de gezamenlijke commissie van China en de WHO kon zich tijdens het opsporen van contacten geen episodes herinneren waarbij overdracht plaatsvond van een kind op een volwassene.’ Onderzoekers hebben ook geen gevallen ontdekt van kinderen onder de 10 jaar die het virus overdragen, dat in het VK meer dan 26.000 mensen heeft gedood.

Studies naar de impact van coronavirus op kinderen hebben ook uitgewezen dat het waarschijnlijk is dat jongeren ‘geen significante rol spelen’ bij de overdracht van het virus, hoewel experts toegaven dat de feiten nog ‘onduidelijk’ zijn.

Facebook heeft ons een schaduwban gegeven. Klik hier om ons te volgen op Telegram zodat u dagelijks onze nieuwste artikelen te zien krijgt!

Professor Russell Viner, van het Royal College of Paediatrics and Child Health, zei tegen de Telegraph: ‘Van over de hele wereld zien we geen bewijs dat kinderen betrokken zijn bij de verspreiding of overdracht van het virus, maar we hebben nog niet genoeg bewijs.’

Het overzicht van ‘relevante pediatrische literatuur’ over coronavirus, geleid door dr. Alasdair Munro en gepubliceerd in samenwerking met de RCPCH, vond actueel bewijs dat ‘consequent een verminderde infectie en besmettelijkheid van kinderen in de transmissieketen aantoont’.

Onder de onderzochte onderzoeken bevond zich een besmette negenjarige jongen in Frankrijk die het vicieuze virus aan niemand heeft doorgegeven – ondanks dat hij in contact was met 172 mensen terwijl hij besmettelijk was. De niet bij naam genoemde jongen stond centraal in een cluster van zaken die in februari internationale krantenkoppen haalde. Hij en 10 anderen werden neergehaald tijdens een verblijf in een skichalet in de Franse Alpen als Steve Walsh, een van de eerste Britten waarvan bekend was dat hij het virus had.

Het kind ging naar drie verschillende skischolen in Oost-Frankrijk terwijl het onbewust besmet was, en vermengde zich met andere mensen.

‘Hoewel het een enkele casestudy is, suggereert dit bewijs een andere transmissiedynamiek van kinderen, ter ondersteuning van andere gegevens die consequent een verminderde infectie en besmettelijkheid van kinderen in de transmissieketen aantonen’, aldus de onderzoekers van Don’t Forget the Bubbles over de zaak.

Onderzoekers voegden eraan toe dat studies van ‘meerdere familieclusters’ in Guanzhou, China, ook suggereerden dat kinderen waarschijnlijk niet ‘het indexgeval’ zouden zijn.

De review concludeerde:

‘Covid-19 lijkt kinderen minder vaak en minder ernstig te treffen, inclusief frequente asymptomatische of subklinische infectie.

‘Er zijn aanwijzingen voor een ernstige ziekte, maar het is zeldzaam. De rol van kinderen bij overdracht is onduidelijk, maar het lijkt waarschijnlijk dat ze geen rol van betekenis spelen.

‘Er is geen direct bewijs van verticale overdracht, en vroege aanwijzingen suggereren dat zowel besmette moeders als baby’s niet ernstiger worden getroffen dan andere groepen.’

Bronnen: Daily Mail

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Maskers zijn niet effectief en ook niet veilig: een samenvatting van de wetenschap
Next Hoog volume van COVID-19-vaccin "bijwerkingen" verwacht

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Onderzoek

Onderzoek wijst uit: zelfs vóór de zwangerschap is stress al schadelijk voor de baby

Luister naar dit artikel Al langer is bekend dat chronische stress tijdens de zwangerschap slecht is voor de ongeboren vrucht. Nu hebben wetenschappers ontdekt dat stress zelfs voordat een vrouw

Onderzoek

Is appelazijn echt zo gezond?

Luister naar dit artikel Het is een middeltje uit grootmoeders tijd, maar er zijn nog steeds veel mensen die geloven dat appelazijn (of appelciderazijn) helpt tegen diverse kwalen. Het zou

Onderzoek

Nieuwe studie toont aan dat het drinken van zuivelmelk het risico op borstkanker zou kunnen verhogen

Luister naar dit artikel Het drinken van zuivelmelk kan een bijdragende factor zijn bij het hebben van een verhoogd risico op het ontwikkelen van borstkanker, volgens een nieuwe studie uitgevoerd