Nieuwe CDC- en WHO-studie bewijst ‘geen bewijs’ dat gezichtsmaskers virus besmetting voorkomen

Nieuwe CDC- en WHO-studie bewijst ‘geen bewijs’ dat gezichtsmaskers virus besmetting voorkomen

Luister naar dit artikel

De zogenaamde ‘factcheckers’ van Facebook hebben opnieuw toegeslagen en beweren dat mijn rapport over de wetenschap dat bewijst dat het dragen van gezichtsmaskers, vooral in niet-medische omgevingen, bijna niets doet om de verspreiding van een virus te voorkomen, vals is … was gebaseerd op oude informatie.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Nu rapporteer ik over een nieuwe studie die in samenwerking met de Wereldgezondheidsorganisatie is gemaakt en door de CDC is gepubliceerd van minder dan 60 dagen geleden, wat eens te meer bewijst dat er geen bewijs is dat het dragen van gezichtsmaskers in het openbaar de verspreiding van griep voorkomt. zoals virussen. Ik zal je ook laten zien waarom het Facebook-feitencontrolesysteem niet te vertrouwen is.

Link naar de gepubliceerde CDC-studie. Deze studie werd uitgevoerd ter voorbereiding van de ontwikkeling van richtlijnen door de Wereldgezondheidsorganisatie over het gebruik van niet-farmaceutische interventies voor pandemische influenza in niet-medische omgevingen. Deze studie werd ondersteund door de Wereldgezondheidsorganisatie.

https://youtu.be/jy_7a8GNN4Q

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Sommige coronavirusvaccins bevatten een GGO-versie van het virus; ben je klaar om geïnjecteerd te worden met ggo's?
Next Nep eten naar een ander niveau tillen: nieuwe startup onthult in het laboratorium gekweekte buikspek en spekreepjes

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

De wereldwijde elite wil de manier waarop je leeft voor altijd veranderen met de “The Great Reset” -agenda

Luister naar dit artikel Het is moeilijk om niet op je hoede te zijn voor economische initiatieven die grote bedrijven waarderen boven menselijk welzijn en autonomie. Maar met zoveel invloed

Onderzoek

Baanbrekende nieuwe studie vindt op vlees gebaseerde antioxidanten in rundvlees, kip en varkensvlees: imidazooldipeptide-oxidatiederivaten

Luister naar dit artikel Imidazole-dipeptiden (IDP’s), die overvloedig aanwezig zijn in vlees en vis, zijn stoffen die worden geproduceerd in de lichamen van verschillende dieren, waaronder mensen, en waarvan is

Onderzoek

Niet-invasieve huidzwabbers zijn voldoende om Covid-19 snel te detecteren, vindt nieuwe studie

Luister naar dit artikel In een doorbraak die over de hele wereld zal worden verwelkomd, beweren onderzoekers van de Universiteit van Surrey dat ze een zeer nauwkeurige Covid-19-test hebben ontwikkeld