Nieuwe CDC- en WHO-studie bewijst ‘geen bewijs’ dat gezichtsmaskers virus besmetting voorkomen

Nieuwe CDC- en WHO-studie bewijst ‘geen bewijs’ dat gezichtsmaskers virus besmetting voorkomen

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

De zogenaamde ‘factcheckers’ van Facebook hebben opnieuw toegeslagen en beweren dat mijn rapport over de wetenschap dat bewijst dat het dragen van gezichtsmaskers, vooral in niet-medische omgevingen, bijna niets doet om de verspreiding van een virus te voorkomen, vals is … was gebaseerd op oude informatie.

Nu rapporteer ik over een nieuwe studie die in samenwerking met de Wereldgezondheidsorganisatie is gemaakt en door de CDC is gepubliceerd van minder dan 60 dagen geleden, wat eens te meer bewijst dat er geen bewijs is dat het dragen van gezichtsmaskers in het openbaar de verspreiding van griep voorkomt. zoals virussen. Ik zal je ook laten zien waarom het Facebook-feitencontrolesysteem niet te vertrouwen is.

Link naar de gepubliceerde CDC-studie. Deze studie werd uitgevoerd ter voorbereiding van de ontwikkeling van richtlijnen door de Wereldgezondheidsorganisatie over het gebruik van niet-farmaceutische interventies voor pandemische influenza in niet-medische omgevingen. Deze studie werd ondersteund door de Wereldgezondheidsorganisatie.

https://youtu.be/jy_7a8GNN4Q

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren


Bedankt voor het doneren aan Healthbytes.me

Healthbytes.me wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving voort te zetten over alles wat er wordt verzwegen door Big Pharma wereldwijd en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Healthbytes.me is al 8 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we u niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, dan kan dat via

Ideal, creditcard, Crypto Valuta of Paypal.

Previous Sommige coronavirusvaccins bevatten een GGO-versie van het virus; ben je klaar om geïnjecteerd te worden met ggo's?
Next Nep eten naar een ander niveau tillen: nieuwe startup onthult in het laboratorium gekweekte buikspek en spekreepjes

About author

redactie
redactie 4487 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

Ziekte van Pfeiffer? Dit zijn de 10 belangerijkste symptomen die je MOET weten

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Nieuws

VS bannen transvetzuren in voeding

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Overig

Afzetten borst bij kanker vaak onnodig

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat