Sommige coronavirusvaccins bevatten een GGO-versie van het virus; ben je klaar om geïnjecteerd te worden met ggo’s?

Sommige coronavirusvaccins bevatten een GGO-versie van het virus; ben je klaar om geïnjecteerd te worden met ggo’s?

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

Onlangs werd bekendgemaakt dat de Britse regering bijna 200 miljoen doses experimentele vaccins heeft besteld voor het Wuhan-coronavirus (COVID-19), waarvan er ten minste één een genetisch gemanipuleerde (GGO) variant van het nieuwe virus zal bevatten.

Britse functionarissen zeggen dat binnenkort 100 miljoen doses van een COVID-19-vaccin vervaardigd door de Universiteit van Oxford naar Engeland zullen komen, vol met virale GGO-fragmenten die rechtstreeks in patiënten worden geïnjecteerd.

Twee andere varianten van het experimentele vaccin zullen andere componenten van het virus bevatten, waaronder een met een deel van de genetische code en een andere met een inactieve versie van het virus. De Oxford variant zal echter volledig GGO zijn.

“Het feit dat we zoveel veelbelovende kandidaten hebben, laat al het ongekende tempo zien waarin we bewegen”, zegt Kate Bingham, voorzitter van de zogenaamde ‘Vaccine Taskforce’ van de Britse regering. ‘

‘Maar ik dring erop aan niet zelfgenoegzaam of te optimistisch te zijn’, voegde ze eraan toe. “Het feit blijft dat we misschien nooit een vaccin krijgen en als we er een krijgen, moeten we erop voorbereid zijn dat het misschien geen vaccin is dat het virus voorkomt, maar eerder een vaccin dat de symptomen vermindert.”

Wat zeg je daar van? De kans is dus groot dat geen van deze vaccins zelfs zal werken, maar er is eerder een kleine kans dat ze mogelijk de symptomen kunnen verminderen bij het kleine handjevol mensen dat daadwerkelijk symptomen ontwikkelt.

Dit betekent dat zelfs wanneer een vaccin of een reeks vaccins uiteindelijk wordt vrijgegeven, ze weinig of geen bescherming zullen bieden tegen virale infectie. Herinner ons er nog eens aan waarom we zelfs een vaccin nodig hebben?

Hilarisch genoeg vertelde Boris Johnson over het vooruitzicht van nieuwe GGO-vaccins voor het coronavirus door te stellen dat hij “hoopvol” is en zijn “vingers gekruist houdt” over de kleine kans dat ze iets nuttigs zouden kunnen doen.

Overheidsfunctionarissen smeken mensen om in de rij te gaan staan om te experimenteren met experimentele coronavirusvaccins om te zien welke het beste werken

Het is met andere woorden niets anders dan een groot gokspel, en toch een waar sommige Britten gretig voor in de rij staan, ook tijdens de vroege testfasen die beginnen op te starten.

Uit rapporten blijkt dat menselijke proefkonijnen al met de experimentele vaccins worden geprikt om “hun steentje bij te dragen” om de plandemie te stoppen en mensen veilig te houden.

Vrijwilligers werden gezien in een recente BBC-video vrolijk geïnjecteerd met GGO-gifstoffen, terwijl ze geloofden dat het de zaak van het overwinnen van de plandemie zou helpen.

Velen van hen reageren gewoon op telefoontjes van regeringsfunctionarissen met de vraag om in de rij te staan om deze willekeurige opnamen te maken als onderdeel van een onderzoek om te zien welke, indien van toepassing, echt werken.

“Nu er verschillende veelbelovende vaccins aan de horizon zijn, moeten we opnieuw een beroep doen op de vrijgevigheid van het publiek om erachter te komen welke potentiële vaccins het meest effectief zijn”, aldus professor Chris Witty, de Chief Medical Officer van Engeland.

Het doel in het VK is om minstens 500.000 mensen te overtuigen om zich aan te melden voor deze vaccinproeven via de COVID-19-vaccinregistratiewebsite van de National Health Service (NHS). Zodra dit aantal is verzameld, is het VK van plan om ten minste acht verschillende grootschalige vaccinproeven te starten om te bepalen welk COVID-19-vaccin het beste werkt.

‘Zijn we gek? Een genetisch gemodificeerd virus veroorzaakte deze pandemie ”, schreef een BBC-commentator in reactie op het nieuws. ‘Ik zal dat vaccin niet nemen.’

“Ik riskeer niet dat ik geen kinderen kan krijgen voor een zware griep”, schreef een ander en suggereerde dat deze experimentele vaccins steriliteit zouden kunnen veroorzaken.

Via: BBC.com

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren


Bedankt voor het doneren aan Healthbytes.me

Healthbytes.me wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving voort te zetten over alles wat er wordt verzwegen door Big Pharma wereldwijd en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Healthbytes.me is al 8 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we u niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, dan kan dat via

Ideal, creditcard, Crypto Valuta of Paypal.

Previous SARS-COV-2 BEVESTIGD IN NERTSEN GEHOUDEN VOOR BONT IN NEDERLAND
Next Nieuwe CDC- en WHO-studie bewijst 'geen bewijs' dat gezichtsmaskers virus besmetting voorkomen

About author

redactie
redactie 4487 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

Waarom waarschuwden artsen patiënten niet voor het verband tussen hormonale substitutietherapie en kanker?

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Vaccinaties

Op DNA gebaseerde vaccins zijn in onze toekomst: ze zullen uw DNA letterlijk veranderen

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Nieuws

Chloorkip maakt plaats voor azijnkip: chemische stoffen in ons voedsel

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat