De wereldwijde elite wil de manier waarop je leeft voor altijd veranderen met de “The Great Reset” -agenda

De wereldwijde elite wil de manier waarop je leeft voor altijd veranderen met de “The Great Reset” -agenda

Luister naar dit artikel

Het is moeilijk om niet op je hoede te zijn voor economische initiatieven die grote bedrijven waarderen boven menselijk welzijn en autonomie. Maar met zoveel invloed op de samenleving onder de bedrijfsleiders van de wereld, kunnen critici gemakkelijk worden overweldigd. Denk maar aan het nieuwste initiatief van een samenwerking van bedrijfsleiders genaamd The Great Reset.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Deze reset, aangevoerd door het World Economic Forum, belooft wijdverspreide economische veranderingen te bevorderen ten voordele van de wereldbevolking. Maar als je tussen de regels door leest, vragen velen zich af wie er precies het meeste baat bij heeft.

World Economic Forum stelt nieuw initiatief voor dat belooft voedselschaarste en honger terug te dringen, maar velen twijfelen aan de globalistische, branchegerichte aanpak

Het World Economic Forum (WEF) is een internationale niet-gouvernementele organisatie. WEF werd opgericht in het begin van de jaren zeventig en “betrekt de belangrijkste politieke, zakelijke, culturele en andere leiders van de samenleving bij het vormgeven van mondiale, regionale en industriële agenda’s”, aldus hun website.

Onlangs greep het WEF de “kans” (zoals ze het noemen) van de COVID-19-pandemie aan om een economisch initiatief te lanceren, genaamd The Great Reset. WEF verkondigt stoutmoedig dat de Reset “de toestand van de wereld zal verbeteren” door mondiale belanghebbenden (met betrekking tot boegbeelden van grote bedrijven) in staat te stellen “de directe gevolgen van de COVID-19-crisis te beheren.”

Als initiatief maakt deze “Reset” zeker veel aannames – niet de minste daarvan is dat mondiale bedrijven moeten functioneren als de “beheerders van de samenleving” om economische en sociale veranderingen te stimuleren. Een van de belangrijkste voorgestelde strategieën van de Reset is het bevorderen van de productie, regulering en wijdverbreide acceptatie van in het laboratorium gemaakte eiwitten en genetisch gemodificeerde organismen als oplossingen voor voedselschaarste en wereldwijde gezondheidsproblemen.

Merk op dat onder deze globalistische benadering, door de wetenschap gesteunde praktijken zoals regeneratieve landbouw en geografische biodiversiteit buiten de boot vallen. In plaats van lokaal geproduceerde en regionale voedselproductie te promoten, zou WEF het de machtigste bedrijven ter wereld alleen maar gemakkelijker maken om te monopoliseren en de controle te houden over voedselpraktijken en -productie.

Onder deze nieuwe reset promoot WEF ook industrie-experimenten zoals Impossible Foods-imitatie-vlees, waarvan bij testen is aangetoond dat het 11 keer meer van de kankerverwekkende verbinding glyfosaat bevat dan concurrenten.

Facebook heeft ons een schaduwban gegeven. Klik hier om ons te volgen op Telegram zodat u dagelijks onze nieuwste artikelen te zien krijgt!

Volg het papieren spoor: hier zijn enkele van de grote namen en bedrijven die verband houden met The Great Reset
Klaus Scwhab, oprichter en voorzitter van WEF, schreef in juli dat bedrijfsleiders “goed gebruik moeten maken van de pandemie door de crisis niet te laten verspillen”. In het licht van deze Reset lijken leiders uit een reeks krachtige industrieën – landbouw, voedsel, biotechnologie, farmaceutica, financiën, wapenproductie en gegevensverzameling – zeker geen tijd te verspillen.

Bekende WEF-medewerkers zijn onder meer:

Mediakanalen waaronder TIME Magazine (eigenaar Marc Benioff is een WEF-bestuurslid)
Farmaceutische bedrijven, waaronder GlaxoSmithKline en Bayer
Landbouw- en voedingsbedrijven, waaronder Cargill en Syngenta
Impossible Foods, dat mede werd opgericht door Jeff Bezos, Bill Gates en Google

Deze reset, zeggen critici, is gewoon een manier om het voor ‘s werelds machtigste bedrijven gemakkelijker te maken om te beslissen wat de wereldbevolking zou moeten eten – en deze bedrijven in de tussentijd te laten profiteren.

In een interview met Children’s Health Defense noemt de in Delhi gevestigde geleerde, milieuactivist en voorvechter van voedselsoevereiniteit dit op schrijnende wijze ‘voedselimperialisme’, of de gedwongen adoptie van een ‘uniform wereldwijd dieet’ gemaakt met landbouwchemicaliën en verwesterde technologie.

Bronnen:

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous COVID-19 en geestelijke gezondheid: de "impopulaire" waarheid
Next Verbindingen in selderij bleken cholesterol te verlagen en tumorgroei te voorkomen in dierstudie

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

Japanse wetenschappers plaveien weg naar eeuwige leven

Luister naar dit artikel Wetenschappers uit Japan, een land dat de lijst van landen naar levensverwachting aanvoert, hebben naar eigen zeggen een eiwit ontdekt dat verantwoordelijk is voor veroudering van

Overig

Neanderthalers gebruikten 50.000 jaar geleden al plantaardige penicilline en aspirine als medicijn

Luister naar dit artikel Neanderthalers kenden al primitieve pijnmedicatie, zo is gebleken. Ze kenden een vorm van penicilline, duizenden jaren voordat de moderne wetenschap het ontdekte. Steun Health Bytes: alleen via

Overig

Uitbarsting van ebola in Congo explodeert, precies volgens schema … ziekenhuispersoneel vlucht weg

Luister naar dit artikel Ebola neemt de Democratische Republiek Congo over, een land dat momenteel ook geteisterd wordt door oorlog en onrust. Ongeveer 100 milities beheersen het gebied rond Butembo,