Niet-invasieve huidzwabbers zijn voldoende om Covid-19 snel te detecteren, vindt nieuwe studie

Niet-invasieve huidzwabbers zijn voldoende om Covid-19 snel te detecteren, vindt nieuwe studie

Luister naar dit artikel

In een doorbraak die over de hele wereld zal worden verwelkomd, beweren onderzoekers van de Universiteit van Surrey dat ze een zeer nauwkeurige Covid-19-test hebben ontwikkeld met behulp van niet-invasieve monsters van huidzwabbers.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Een groot deel van de wereldbevolking die Covid-19-tests heeft ondergaan, heeft waarschijnlijk de nogal onaangename polymerasekettingreactie (PCR) -test meegemaakt, die, zoals veel ontvangers bevestigen, aanvoelt als het equivalent van het klutsen van je hersenen als een roerei, gegeven hoe ver terug in de keel en in de neus het wattenstaafje moet gaan. In werkelijkheid treedt echter geen penetratie van de hersenen op.

De autoriteiten in China gingen een paar stappen verder en testten meer dan een miljoen inwoners van Beijing anaal op de meer besmettelijke Britse variant van het coronavirus, waarbij ze erop aandrongen dat de zeer invasieve methode nauwkeuriger was dan PCR-tests.

In een nieuw artikel, gepubliceerd door The Lancet’s E Clinical Medicine, namen de onderzoekers talgmonsters van 67 in het ziekenhuis opgenomen patiënten, van wie er 30 positief waren getest op Covid-19 en 37 die negatief hadden getest. Talg is de vette, olieachtige, wasachtige substantie die wordt geproduceerd door de talgklieren van het lichaam in gebieden zoals het gezicht, de nek of de rug. Te weinig kan een droge, gebarsten huid veroorzaken, terwijl te veel verschillende vormen van acne kan veroorzaken.

De sebummonsters werden onderworpen aan analyse via vloeistofchromatografie-massaspectrometrie. De resultaten werden vervolgens gecombineerd met een statistische modelleringstechniek genaamd Partial Least Squares om Covid-positieve en -negatieve patiëntmonsters te onderscheiden.

De onderzoekers van de Universiteit van Surrey ontdekten al snel dat Covid-positieve patiënten lagere lipideniveaus hadden dan hun Covid-negatieve tegenhangers.

“Onze studie suggereert dat we in de toekomst mogelijk niet-invasieve middelen kunnen gebruiken om te testen op ziekten zoals Covid-19 – een ontwikkeling waarvan ik zeker weet dat deze door iedereen zal worden verwelkomd”, zegt Dr. Melanie Bailey, co-auteur van de studie, eraan toevoegend dat de grote kans op toekomstige pandemieën de ontwikkeling van snellere, nauwkeurigere maar minder invasieve testmogelijkheden vereist.

Schade aan huidlipiden kan nu worden toegevoegd aan de steeds groter wordende lijst van verwondingen die door Covid-19 zijn toegebracht aan het menselijk metabolisme, maar het nieuws biedt tenminste enige verlichting voor de neus, keel en anus van de mensheid.

Bronnen: RT

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Wat moet je weten voordat je een haartransplantatie ondergaat?
Next SCHOKKEND: Pfizer verwacht veel RECHTSZAKEN bij vaccinatieschade, eist wereldwijde schadeloosstelling

About author

redactie
redactie 4593 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Onderzoek

7 dagelijkse gewoonten die je IQ aantasten

Luister naar dit artikel In de vorige eeuw nam het gemiddelde IQ wereldwijd toe, dankzij betere leefomstandigheden, betere voeding en beter onderwijs. De laatste 50 jaar zijn onze IQ-scores echter

Nieuws

“100% effectief in het voorkomen van ziekenhuisopname en overlijden”: het hergebruikte geneesmiddel Fluvoxamine is een belofte voor de behandeling van COVID-19

Luister naar dit artikel Steve Kirsch van TrialSiteNews heeft een uitstekend nieuw overzicht geschreven van het bewijsmateriaal over drie COVID-19-behandelingen die ten onrechte over het hoofd zijn gezien of belasterd

Onderzoek

Bitterzoet: studie legt verborgen gevaren van zware metalen in chocolade bloot

Luister naar dit artikel Uit tests van Consumer Reports is gebleken dat 1 op de 3 chocoladeproducten zware metalen bevat, zoals lood en cadmium, die de neurologische ontwikkeling van kinderen