Een op de 39 kinderen gevaccineerd met door de overheid gemandateerde vaccins loopt ernstig letsel op

Een op de 39 kinderen gevaccineerd met door de overheid gemandateerde vaccins loopt ernstig letsel op

Luister naar dit artikel

Als vaccins echt zo veilig en effectief zijn dat iedereen gedwongen moet worden om ze in wezen ingespoten te krijgen, waarom lijdt dan bijna drie procent van alle gevaccineerde kinderen aan ernstig letsel of de dood door het krijgen van een prik?


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Volgens een pilotstudie uitgevoerd door het Federaal Agentschap voor Gezondheidszorgonderzoek (AHCR) via het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services (HHS) in 2010, ondervindt ten minste één op de 39 gevaccineerde kinderen een vorm van ernstig nadelig effect, met als gevolg dat de gemiddelde arts meer dan één vaccinletsel moet zien – 1.3 om precies te zijn – per maand.

Wat dit betekent is dat de bewering van de overheid dat de bijwerkingen van het vaccin ‘extreem zeldzaam’ zijn, overduidelijk onjuist is. Veel meer kinderen dan de meeste mensen denken worden elke dag beschadigd door de chemicaliën, virale materialen en afgebroken menselijk foetaal weefsel in kindervaccins, waarvan de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC) nog steeds beweren dat ze een modern medisch “wonder” zijn.

Maar er is niets ‘wonderbaarlijks’ aan het ontwikkelen van bijvoorbeeld een auto-immuunziekte of aan ernstig hersenletsel, een van de vele levensveranderende gezondheidsproblemen die de tienduizenden gevaccineerde kinderen in het onderzoek hebben ondervonden als gevolg van een prik .

De overgrote meerderheid van vaccinverwondingen wordt zelfs nooit gerapporteerd, wat betekent dat deze cijfers in werkelijkheid veel hoger zijn
Ditzelfde artikel, gepubliceerd in het Journal of the American Medical Association (JAMA), vond ook een schokkende 19,5 procent – bijna een op de vijf! – kinderen jonger dan vijf jaar die worden opgenomen op de eerste hulp voor “medicijn reacties” lijden feitelijk aan vaccinverwondingen.

Je zult hier nooit iets van horen bij de “sceptici”, maar verwondingen door vaccinaties zijn een vrij veel voorkomende oorzaak van bezoeken aan de eerste hulp van kinderen – geen dingen zoals vapen, zoals de reguliere media en gezondheidsautoriteiten ons allemaal willen doen geloven.

Het aantal opnames in kinderziekenhuizen, waar de meest ernstige drugsgerelateerde verwondingen worden behandeld, is zelfs nog hoger, constateert Children’s Health Defense (CHD). Hoewel in het onderzoek geen rekening is gehouden met deze faciliteiten, is het aantal vaccingerelateerde verwondingen bij kinderen nog groter als u dezelfde gegevens toepast op kinderziekenhuizen.

En het aantal is nog steeds hoger dan wanneer u rekening houdt met het feit dat de meeste conventionele artsen niet eens weten hoe ze vaccinverwondingen goed kunnen identificeren en ze dus nooit melden, omdat de overgrote meerderheid van de medische scholen opzettelijk vermijden om hen te leren hoe ze dat moeten  doen.

“Medische scholen – grotendeels gefinancierd door Pharma, leren artsen geen vaccinverwondingen te herkennen, en houden zich liever bezig met kinderartsen indoctrineren om te geloven dat dergelijke verwondingen niet bestaan. CDC vertelt artsen dat vaccinatieschade van nature zeldzaam is, ”legt CHD uit.

“Daarom zullen kinderartsen zoals Dr. Riewerts wiens patiënten vaccinatieschade oplopen, zoals epilepsie, allergieën, auto-immuun- en neurologische verwondingen of wiegendood, deze incidenten waarschijnlijk afwijzen als ‘trieste toevalligheden’ die geen verband houden met vaccins en ze nooit aan VAERS melden.”

Zoals we in het verleden ook hebben opgemerkt, worden de meeste vaccinverwondingen niet eens in de officiële overheidsdatabases gerapporteerd vanwege wijdverbreide onwetendheid of weigering onder artsen om te erkennen dat vaccins iets anders zijn dan “perfect”.

De HHS en AHCR zijn het erover eens dat er enkele ernstige gegevensafwijkingen zijn die hieruit voortvloeien, en verklaren in hun onderzoek dat bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins “vaak voorkomen maar niet worden gerapporteerd” en voegen eraan toe dat “minder dan 1% van de vaccinletsels werd gemeld. ”

“Vandaag blijft CDC doelbewust een bewakingssysteem gebruiken dat is ontworpen om vaccinletsels met meer dan 99% te onderrekenen!” Gaat CHD verder met onthullen.

Bronnen:

ChildrensHealthDefense.org

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous "Nooit is er een veilig vaccin geweest - Nooit zal er een veilig vaccin zijn" - Dr. Suzanne Humphries
Next Dr. Crespo, kankeronderzoeker, werd dood aangetroffen in de Upper East Side Hospital Badkamer in New York

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

In Italië wordt al jaren cocaïnethee verkocht

Luister naar dit artikel In Italië wordt al jaren een Peruaanse coca-thee verkocht. Een buschauffeur gebruikte de ‘Delisse – mate de coca‘ thee om alerter te blijven tijdens het rijden

Nieuws

GMO-soja vergiftigt nieren, lever en nog veel meer

Luister naar dit artikel In Noord-Amerika wordt ongeveer 75 tot 89% van de teelt van sojabonen gedaan met genetisch gemanipuleerde zaden (GMO). Misschien wordt het niet gerealiseerd, maar dit is

Vaccinaties

Huisarts Slaat alarm over "extreme bijwerkingen" van het Moderna-vaccin, legt uit hoe het "vaccin duidelijk gevaarlijker is dan COVID-19"

Luister naar dit artikel Het hele uitgangspunt van het krijgen van een vaccin is gebaseerd op de veronderstelde wetenschap die aantoont dat de ziekte een grotere bedreiging vormt dan het