In Italië wordt al jaren cocaïnethee verkocht

In Italië wordt al jaren cocaïnethee verkocht

Luister naar dit artikel

In Italië wordt al jaren een Peruaanse coca-thee verkocht. Een buschauffeur gebruikte de ‘Delisse – mate de coca‘ thee om alerter te blijven tijdens het rijden en ontdekte per toeval dat de thee cocaïne bevat. Dat kwam aan het licht toen hij positief testte voor cocaïne op een routinematige drugstest. De man bezwoer dat hij geen cocaïne had gebruikt en wees er op dat hij een voorbeeldige staat van dienst had bij de busmaatschappij waar hij al 10 jaar voor werkte.
De bedrijfsarts gunde de man het voordeel van de twijfel en vroeg hem 2 zakjes van de thee mee te nemen, die hij zelf zette en opdronk. De volgende dag voerde de arts een drugstest op zichzelf uit. Daaruit bleek dat hij een aanzienlijke hoeveelheid cocaïne in zijn bloed had.
Zijn bevindingen werden in een onderzoek van de Italiaanse voedsel- en warenautoriteit bevestigd.
Opmerkelijk is dat de thee al die jaren langs de douanecontroles kwam.
De Italiaanse politie gelast nu dat de coca-thee uit de schappen moet worden verwijderd. Ook doen ze onderzoek naar de enige Peruaanse importeur van de thee.
Bron


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Chinese Gezicht Kaart vertelt waar uw lichaam tegen vecht!
Next Wat je vooral niet moet eten als je een kater hebt

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Nieuws

De voedselindustrie wil liever niet dat we dit weten

Luister naar dit artikel Kant-en-klare lasagne, cheeseburgers en pizza’s bevatten nepkaas. In aardbeienijs zitten schildjes van de cochenilleluis. En donkerbruin supermarktbrood is zo bruin omdat er gebrande suikers in zitten. Wat weten

Onderzoek

‘Schokkend onderzoek’: Tatoeage-inkt kan kanker veroorzaken

Luister naar dit artikel Uit nieuw onderzoek is gebleken dat chemische stoffen in inkt die voor tatoeages wordt gebruikt, kanker kunnen veroorzaken. Het Europees Chemicaliënagentschap (ECHA) waarschuwt dat sommige inktsoorten

Overig

Cardioloog: “Moderne tarwe is ziekmaker”

Luister naar dit artikel Steeds meer mensen zijn intolerant voor gluten of hebben een tarweallergie of coeliakie. Glutenvrije producten zijn gemakkelijk verkrijgbaar in de winkels. Hoe ongezond tarwe werkelijk is,