Dr. Crespo, kankeronderzoeker, werd dood aangetroffen in de Upper East Side Hospital Badkamer in New York

Dr. Crespo, kankeronderzoeker, werd dood aangetroffen in de Upper East Side Hospital Badkamer in New York

Luister naar dit artikel

UPDATE – Aanvankelijk zeiden artsen niet dat Dr. Crespo een overdosis had genomen. Binnen enkele uren zeiden ze echter dat er een beker in de buurt van zijn lichaam was gevonden en nu denken ze dat het een overdosis drugs kan zijn. Er waren een paar anderen in onze serie waar een overdosis de vermeende doodsoorzaak was, maar in sommige van die gevallen geloofden de nabestaanden niet dat dit waar was.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Artikel door Erin Elizabeth

Op zondagmiddag werd de medische onderzoeker Miguel Crespo, 40, dood aangetroffen in een badkamer op de achtste verdieping van een ziekenhuis aan de oostkant, zei de politie. Onze harten gaan uit naar de familie, vrienden en geliefden van Dr. Crespo. Zijn dood markeert de 79e dood van een dokter in onze onbedoelde serie.

De politie vond Crespo bewusteloos op de vloer om ongeveer 14.50 uur. in Weill Cornell Medical Center, aan E. 68th St. en York Ave. Naast zijn lichaam vonden ze braaksel. De medische onderzoeker van de stad zal bepalen hoe hij stierf.

“Crespo kwam in 2011 bij Weill Cornell Medical College en deed postdoctoraal onderzoek naar darmkanker in een stamcellab, volgens zijn ziekenhuisbiologie en zijn LinkedIn-profiel. Hij behaalde zijn bachelor aan de Complutense Universiteit van Madrid. ”Hij sprak ook vijf talen (Engels, Frans, Spaans, Duits en Perzisch).

Dit herinnert ons aan de zaak van de beroemde onderzoeker / arts van stamcelkanker (het hoofd van een beroemde kliniek in het Verenigd Koninkrijk) die dood werd aangetroffen in een rubberen fetisjpak, met een masker op zijn gezicht, hangend aan een boom. Zijn familie zei dat hij net was gaan wandelen met de hond. (De hond heeft het overleefd.)
Crespo was bij iedereen geliefd. We vinden het zo erg voor het verlies van zijn familie.

 

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Een op de 39 kinderen gevaccineerd met door de overheid gemandateerde vaccins loopt ernstig letsel op
Next Complot theorieën over gezondheid die echt bleken te zijn: Deel 1 - Niet-gevaccineerde kinderen zijn veel gezonder dan gevaccineerde kinderen

About author

redactie
redactie 4585 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

Een virus dat je dom maakt heeft 1/2 van de mensheid besmet!

Luister naar dit artikel Hoewel nog een paar stappen verwijdert van een zombie apocalyps, en een beetje spannender dantoxoplasmose (die van 1/3 van de mens mogelijk beïnvloed), is er een

Nieuws

Zembla: Veel asbestovens in Nederlandse bakkerijen, FNV werkte mee aan doofpot

Luister naar dit artikel In januari 2014 onthulde tv-programma Zembla dat er asbest was vrijgekomen uit broodovens van Bakkersland, de huisbakker van onder meer Albert Heijn en Jumbo. Het bedrijf

Overig

Dove producten kankerverwekkend?

Luister naar dit artikel De wanhopige hang naar het perfecte lichaam doet ons dezelfde producten kopen die deze modellen aanprijzen in de hoop dat ze ons even mooi maken als