Dr. Crespo, kankeronderzoeker, werd dood aangetroffen in de Upper East Side Hospital Badkamer in New York

Dr. Crespo, kankeronderzoeker, werd dood aangetroffen in de Upper East Side Hospital Badkamer in New York

Luister naar dit artikel

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!

UPDATE – Aanvankelijk zeiden artsen niet dat Dr. Crespo een overdosis had genomen. Binnen enkele uren zeiden ze echter dat er een beker in de buurt van zijn lichaam was gevonden en nu denken ze dat het een overdosis drugs kan zijn. Er waren een paar anderen in onze serie waar een overdosis de vermeende doodsoorzaak was, maar in sommige van die gevallen geloofden de nabestaanden niet dat dit waar was.

Artikel door Erin Elizabeth

Op zondagmiddag werd de medische onderzoeker Miguel Crespo, 40, dood aangetroffen in een badkamer op de achtste verdieping van een ziekenhuis aan de oostkant, zei de politie. Onze harten gaan uit naar de familie, vrienden en geliefden van Dr. Crespo. Zijn dood markeert de 79e dood van een dokter in onze onbedoelde serie.

De politie vond Crespo bewusteloos op de vloer om ongeveer 14.50 uur. in Weill Cornell Medical Center, aan E. 68th St. en York Ave. Naast zijn lichaam vonden ze braaksel. De medische onderzoeker van de stad zal bepalen hoe hij stierf.

“Crespo kwam in 2011 bij Weill Cornell Medical College en deed postdoctoraal onderzoek naar darmkanker in een stamcellab, volgens zijn ziekenhuisbiologie en zijn LinkedIn-profiel. Hij behaalde zijn bachelor aan de Complutense Universiteit van Madrid. ”Hij sprak ook vijf talen (Engels, Frans, Spaans, Duits en Perzisch).

Dit herinnert ons aan de zaak van de beroemde onderzoeker / arts van stamcelkanker (het hoofd van een beroemde kliniek in het Verenigd Koninkrijk) die dood werd aangetroffen in een rubberen fetisjpak, met een masker op zijn gezicht, hangend aan een boom. Zijn familie zei dat hij net was gaan wandelen met de hond. (De hond heeft het overleefd.)
Crespo was bij iedereen geliefd. We vinden het zo erg voor het verlies van zijn familie.

 


Bedankt voor het doneren aan Healthbytes.me

Healthbytes.me wil alle gulle lezers bedanken die de afgelopen weken een donatie hebben gedaan. Uw financiële steun heeft ons geholpen om onze berichtgeving voort te zetten over alles wat er wordt verzwegen door Big Pharma wereldwijd en ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Healthbytes.me is al 8 jaar gratis, maar zonder de financiële steun van onze lezers zouden we u niet kunnen voorzien van eerlijk en accuraat nieuws en features over alles. Uw bijdragen maken dit mogelijk.

Heeft u nog geen donatie gedaan, maar wilt u dit wel doen, dan kan dat via

Ideal, creditcard, Crypto Valuta of Paypal.

Previous Een op de 39 kinderen gevaccineerd met door de overheid gemandateerde vaccins loopt ernstig letsel op
Next Complot theorieën over gezondheid die echt bleken te zijn: Deel 1 - Niet-gevaccineerde kinderen zijn veel gezonder dan gevaccineerde kinderen

About author

redactie
redactie 4499 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

Ze was ziek en leefde met ondraaglijke pijn. Toen vroeg haar zus wat ze dronk

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Overig

Artsen: Stop onmiddellijk met Het Voeden van HotDogs aan uw kinderen!

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat

Overig

Tips om beter te slapen: wat is de optimale slaaphouding?

Luister naar dit artikel *Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat