Huisarts Slaat  alarm over "extreme bijwerkingen" van het Moderna-vaccin, legt uit hoe het "vaccin duidelijk gevaarlijker is dan COVID-19"

Huisarts Slaat alarm over "extreme bijwerkingen" van het Moderna-vaccin, legt uit hoe het "vaccin duidelijk gevaarlijker is dan COVID-19"

Luister naar dit artikel

Het hele uitgangspunt van het krijgen van een vaccin is gebaseerd op de veronderstelde wetenschap die aantoont dat de ziekte een grotere bedreiging vormt dan het vaccin zelf. Maar drie maanden nadat ze zijn gevaccineerd met de Moderna Covid-19-prik, ervaren zes van de patiënten van deze arts NOG STEEDS ernstige neurologische bijwerkingen, en ze kregen alleen de eerste injectie. Was het het waard?
De Chinese griep doodt alleen mensen die al lijden aan kanker, diabetes, hartaandoeningen of auto-immuunproblemen, dus waarom wordt nu aan iedereen verteld dat ze een prik moeten krijgen als het risico op vaccinatieschade veel groter is dan het risico om te overlijden aan Covid-19, of Delta Variant, of Beta, of Gamma of wat dan ook dat Fauci en Gates hierna uitbrengen.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Een huisarts in British Columbia kan niet meer zwijgen over de gevaren van deze Covid-19-vaccins

Hij heeft er genoeg van. Zijn patiënten die hij 10, 20, 25 jaar heeft gezien, lijden plotseling aan ernstige neurologische schade en allergische reacties zoals hij nog nooit eerder heeft gezien, en direct nadat ze hun Chinese griepprik hebben gekregen van Moderna. Dr. Charles Hoffe beschrijft nu de levensbedreigende “bijwerkingen” van zijn First Nations-patiënten terwijl hij deze klokkenluiderinformatie deelt met andere medische professionals en journalisten, zodat het woord naar buiten kan komen. Het vaccin is MEER gevaarlijk dan Covid-19.
In zijn open brief aan B.C. Provinciaal gezondheidsfunctionaris, beschrijft Dr. Hoffe de effecten die het coronavirus heeft gehad in zijn gemeenschap, en hoe ze geen medische zorg hoefden te geven aan de mensen die het oplopen, omdat ze slechts milde symptomen hebben en het verdwijnt.
Nu is het vaccin duidelijk gevaarlijker dan Covid-19, aangezien mensen lijden aan ernstige aandoeningen van het zenuwstelsel die, maanden later, tekenen van permanent karakter vertonen, terwijl voorheen perfect gezonde andere patiënten (over de hele wereld) in zeldzame gevallen bloedstolsels krijgen. op plaatsen, zoals de longen en hersenen, slechts drie of vier dagen na vaccinatie.
Waarom zou een jongere of gezonde volwassene levensbedreigende bloedstolsels riskeren om ingeënte “bescherming” te krijgen als ze niet eens het risico lopen van een natuurlijke infectie?
Duitse wetenschappers hebben ontdekt dat de Covid-19-vaccins bloedstolsels veroorzaken, en dat geldt ook voor duizenden ‘patiënten’ wiens cellen nu onbeperkt kleverige ‘eiwit’-prionen produceren die door de bloedvaten reizen en ‘blokkades’ veroorzaken, en dit is waarom we’ opnieuw de enorme stijging zien van gevallen van hartontsteking direct na vaccinatie.
Deze geïnjecteerde patiënten hebben nu cellen die instructies hebben om het bloed te verstoppen met behulp van een genetisch gemodificeerd adenovirus van apen (J&J en AstraZeneca gebruiken dit soort adenovirus-vectorprik). Daar gaan jullie allemaal, gevaccineerde mensen. Je hebt nu een apenbloedstolselziekte en je cellen hebben er een nieuwe code voor die niet ongedaan kan worden gemaakt. Genieten!
Meteen nadat ze zijn geïnjecteerd met apenbloedstolselziekte, sluipt nieuwe genetisch gecodeerde SARS-CoV-2-virusinformatie je cellen binnen als een bio-wapenterrorist, waardoor je cellen worden gedwongen klonen te produceren van ontstekingsveroorzakende ‘spike-eiwitten’.
Je hele lichaam denkt dat het wordt aangevallen, want dat wordt het ook. En nu is die aanval meedogenloos. Wacht gewoon tot de volgende shot, voor Delta of een “booster”, die uw cellen instrueert om miljarden meer van deze eiwitprionen te produceren. Dat is wanneer alle gevaccineerden hun verstand verliezen, niet alleen hun centrale zenuwstelsel en gezwollen, overwerkte harten.
Als je eenmaal bent geïnjecteerd met vreemde deeltjes, komen ze in contact met bloedplaatjes uit je bloed, en dat is wanneer de echte problemen beginnen. Het lichaam probeert het bloeden te stoppen, maar wordt voor de gek gehouden door klonen. De bloedplaatjes omringen de adenovirus-“schillen” en de vreemde “eiwitten” en ineens heeft het menselijk lichaam een ABNORMAAL aantal bloedplaatjes. De artsen in Amerika zijn hierdoor volledig “verbijsterd” en “verbijsterd”. Tot zover die acht jaar geneeskunde. Wat een verspilling.
Vervolgens komt de bloedstolling bovenop bloedstolsels. Ja, dat gebeurt. Je bloed dat over en rond deze stolsels stroomt, begint meer te stollen, wat bijdraagt aan de chaos. Voor sommigen volgt de dood, zoals die vier piloten die slechts enkele dagen na vaccinatie stierven.
Ten slotte vallen de antilichamen je eigen bloedplaatjes aan, waarbij ze witte bloedcellen rekruteren, en de hele ontstekingsreactie is zo overdreven dat er bloedstolsels ontstaan. Nu worden de vaccinfabrikanten één voor één verplicht om de giftige Covid-prikken te labelen met een bloedstolselwaarschuwing. Het is een beetje laat en wacht maar tot het echte bloedbad komt. Alle vaccinverwondingen en sterfgevallen zullen nu worden bestempeld als veroorzaakt door de “Deltavariant”. Maak je klaar voor de grote leugen.
Bronnen: TruthWiki.orgRebelNews.com

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.
Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Indiase medicijnfabrikant zoekt goedkeuring voor noodgebruik voor Covid-19-vaccin met 3 doses, aangeprezen als 's werelds eerste 'genetisch gemanipuleerde plasmide-DNA'-vaccin
Next Duizenden vrouwen melden menstruatieproblemen die mogelijk verband houden met COVID-prikken

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

Exponentiële stijging van sterfgevallen door atleten gelinkt aan de uitrol van COVID-shot

Luister naar dit artikel Degenen die de afgelopen jaren veel aandacht hebben besteed aan professionele en universiteitssporten, hebben een stijging van het aantal sterfgevallen door atleten opgemerkt. Meer specifiek valt

Nieuws

De geplande sterilisaties van zwarte mensen worden goedgekeurd door ‘humanitaire’ organisaties

Luister naar dit artikel De meeste lezers van Health Bytes zijn zich waarschijnlijk al bewust van het feit dat niet alles is wat het lijkt als het gaat om “gezondheidsprogramma’s” van de

Vaccinaties

Experts zeggen dat Omicron een "natuurlijk vaccin" is – geen boosters meer nodig

Luister naar dit artikel Terwijl regeringen over de hele wereld een derde, vierde of zelfs vijfde “booster” -shot voor het Wuhan-coronavirus (Covid-19) pushen, waarschuwen wetenschappers zoals prof. Ian Jones, een