“Nooit is er een veilig vaccin geweest – Nooit zal er een veilig vaccin zijn” – Dr. Suzanne Humphries

“Nooit is er een veilig vaccin geweest – Nooit zal er een veilig vaccin zijn” – Dr. Suzanne Humphries

Luister naar dit artikel

De wereld wordt constant gebombardeerd met het idee dat vaccins volkomen veilig en noodzakelijk zijn, het is massamarketing op zijn best. Het is altijd het beste om wat onderzoek te doen voordat je blindelings gelooft wat je wordt verteld. Het is goed om te weten dat meer artsen die jarenlang onderzoek hebben gedaan naar dit onderwerp, hun professionele mening delen.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Natuurlijk zijn er artsen die vaccinaties ondersteunen en vertrouwen, maar net zo geldig zijn de argumenten van degenen die hen niet ondersteunen. Ze mogen niet worden genegeerd. Het punt dat ik probeer te maken is dat er geen definitief antwoord is, dat het debat niet is geregeld zoals zoveel regerende gezondheidsautoriteiten beweren dat het is.

Suzanne Humphries, MD, is een conventioneel geschoolde arts die deelnam aan het conventionele medicinale systeem van 1989 tot 2011. Tijdens die jaren zag ze “hoe vaak die aanpak patiënten faalt en nieuwe ziekten veroorzaakt.” Ze verliet de conventionele geneeskunde om ” de vele problemen met reguliere medische theorie te onderzoeken, te beschrijven en het uitvoeren van een holistische medische praktijk. ”

Ze was een nefroloog, een specialiteit van medicijnen en kindergeneeskunde die zich bezighoudt met de studie van de nier. Dit is wat ze te zeggen heeft over het onderwerp:

Degenen die geïnteresseerd zijn in het doen van het onderzoek zullen artikelen vinden die het debat volledig ten grave dragen. Een voorbeeld is een artikel gepubliceerd door de CDC, getiteld “Toenemende blootstelling aan antilichaamstimulerende eiwitten en polysachariden (antigenen) in vaccins is niet geassocieerd met autisme.”

Aan de andere kant hebben we studies, ook gepubliceerd in peer-reviewed tijdschriften die zorgen baren. Een voorbeeld zou een studie zijn die enkele maanden geleden werd gepubliceerd in het peer-reviewed tijdschrift Translational Neurodegeneration dat epidemiologisch bewijs leverde dat een verband tussen toenemende organische – Hg-blootstelling van Thimerosal bevattende kindervaccins en het risico op ASS-diagnoses ondersteunde. (2)

We hebben ook meerdere studies in peer-reviewed tijdschriften die suggereren dat thimerosal uit alle vaccins moet worden verwijderd. (3)

Het is een bewezen feit dat vaccinfabrikanten en gezondheidsautoriteiten al heel lang op de hoogte zijn van de gevaren van vaccins, maar ervoor hebben gekozen om ze van publieke kennis te onthouden om “kudde-immuniteit” te handhaven. Dit is wetenschappelijke fraude en manipulatie van wetenschappelijke gegevens die worden uitgedeeld aan artsen wereldwijd.

Dit zijn een paar van VEEL voorbeelden.

Het komt erop neer dat we gebombardeerd worden met propaganda over de veiligheid en noodzaak van vaccinaties, terwijl het duidelijk is dat dit niet het geval is. Dus vraag jezelf af, waarom word je ertoe gedwongen te geloven dat ze volkomen veilig en noodzakelijk zijn, wanneer zoveel onderzoeken die beweringen tegenspreken? Tegelijkertijd bevestigen velen die claims.

Wat is hier precies aan de hand? Het kan soms moeilijk zijn om te weten, daarom moet je uiteindelijk zelf de informatie onderzoeken en zelf beslissen. Vertrouw niet op het bedrijf, de commercials of miljardairs, maar doe onderzoek, waaruit duidelijk blijkt dat dit debat twee kanten heeft. (Ik geloof persoonlijk dat er geen debat is en dat vaccins niet veilig zijn)

Als het onderzoek niet genoeg voor u is, probeer dan de geschiedenis van de vaccinfabrikanten te onderzoeken. Waar ze vandaan komen, wie ze is begonnen. Onderzoek de aandeelhouders en kijk waar andere bedrijven controle over hebben. Je zult een aantal interessante correlaties en connecties vinden, maar dat is een ander onderwerp.

Omdat we voortdurend worden bestookt met bedrijfsleiders en miljardairs die getuigen van de veiligheid van vaccinaties, leek het me goed om deze informatie te presenteren aan een arts die het zelf al drie jaar onderzoekt. Je zult zoiets nooit op je televisiescherm zien.

Bronnen:

collective-evolution

(2) www.ncbi.nlm.nih.gov

(3) www.mdpi.com

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Drugs die de puberteit blokkeren die aan transgender kinderen zijn gegeven, hebben minstens 6.370 van hen gedood
Next Een op de 39 kinderen gevaccineerd met door de overheid gemandateerde vaccins loopt ernstig letsel op

About author

redactie
redactie 4589 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Vaccinaties

Neurowetenschapper legt uit waarom aluminium niet in vaccins hoort te zitten

Luister naar dit artikel Bij vaccins worden additieven, voornamelijk aluminiumverbindingen, gebruikt om het lichaam tot meer antistofvorming aan te zetten. De meeste hulpstoffen worden op de bijsluiter vermeld, maar niet

Vaccinaties

Farmaceuten hebben wel flink geld verdient: Alweer mismatch tussen griepprik en heersende griep

Luister naar dit artikel De griepprik sluit voor het tweede jaar op rij niet volledig aan bij de virussen die rondgaan. Het vaccin beschermt wel goed tegen het type A-virus

Vaccinaties

Studie vindt orgaanontvangers die transplantatie afstoten na het krijgen van COVID Prik

Luister naar dit artikel Een nieuwe studie heeft aangetoond dat orgaanontvangers transplantaties afstoten nadat ze de COVID-prik hebben gekregen. Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we