Wie bepalen wat u leest, ziet en denkt? U of de Big Tech, Pharma en Media corporaties?

Wie bepalen wat u leest, ziet en denkt? U of de Big Tech, Pharma en Media corporaties?

Luister naar dit artikel

Lezers van het eerste uur weten dat wij er al vrij snel achter waren dat de grote tech bedrijven bezig waren de aanval in te zetten op alles wat naar alternatieve media ruikt. Dit kwam in een stroomversnelling na de klinkende overwinning van Donald Trump in 2016 waar hij de presidentsverkiezingen won in de VS. En dat terwijl de media zich allen achter Hillary Clinton hadden geschaard. We wisten toen al dat daar vanuit “Big Tech” een reactie op ging komen, en nu is het zo dramatisch gesteld dat de grote Tech corporaties die aan de leiband lopen van de “Elite” het niet eens meer proberen te verbergen. En het gaat zoals altijd weer om hetzelfde; geld en macht.


Steun Health Bytes: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Zo heeft Google alle alternatieve health media weggedrukt in de zoekresultaten, zodat gebruikers deze niet meer te zien krijgen en in plaats daarvan de door hun gewenste bronnen van Big Pharma en de MSM. Zogenaamd om ons te beschermen tegen gevaarlijke alternatieve oplossingen, maar in werkelijkheid omdat Alphabet het moederbedrijf van Google zich heeft ingekocht bij Big Pharma en deze alternatieve, veelal natuurlijke oplossingen hun bottomline raken, want de geest is uit de fles en mensen worden wakker omtrent de feiten over hoe ze worden bedonderd en belogen door Big Tech, Big Pharma en Big Media.

Ondertussen zetten Facebook, Youtube en Twitter zich in om ongewenste rechtse en conservatieve stromingen te onderdrukken ter faveure van de links gekkies omdat hun utopische “politiek correcte” wereldbeeld het enige is wat wij aan mogen hangen. Andersdenkenden krijgen een Schaduwban op Twitter en Facebook zodat nog maar een paar gebruikers hun berichten zien en als dat niet helpt worden ze net als Alex Jones en Tommy Robinson gewoon van alle social media platformen verwijderd. Ook op Youtube is dit gaande met als extra dimensie dat onwelgevallige content, die wel binnen de regels blijft gewoon de mogelijkheid wordt ontnomen om geld te verdienen met hun content. Uiteraard hebben en houden Terroristische organisaties als Antifa, Hezbolla en Hamas gewoon hun accounts en mogen ongehinderd hun braaksels verspreiden van diezelfde tech giganten!

Wij zagen dat al een tijdje aankomen en besloten toen al dat we af moesten van deze platformen omdat het slechts een kwestie van tijd zal zijn voor wij aan de beurt zijn. Dat zijn we al een aantal maanden aan het doen en daarom vonden wij het tijd worden voor een update, zodat u, de lezer weet wat we aan het doen zijn en wat er allemaal gaat gebeuren.

Wat ons niet dood maakt, maakt ons sterker

Vorig jaar kwamen naast onze vaste lezers(bezoekers die onze website(s) als bookmark in hun browser hebben staan), onze bezoekers nog voor ongeveer 75% van Facebook en zo’n 20% van de Google zoekresultaten. De overige 5% was een mix van Twitter, en andere kleinere outlets. Dat is inmiddels 25% van Facebook geworden en minder dan 1% van Google. Toch zijn onze bezoekersaantallen gelijk gebleven. We hebben namelijk andere bronnen aangeboord om onafhankelijk te zijn van de tech giganten. We krijgen nu meer bezoekers van bronnen als VK.comUrubin.com, Pinterest, Gab en Mewe en nog een heleboel andere kleinere social media bronnen die geen onderdeel zijn van Big Tech. Daarnaast zijn we maanden geleden al begonnen met het verzamelen van email adressen voor een wekelijkse nieuwsmail voor al onze websites en zijn we onlangs als kers op de taart een Telegram kanaal gestart voor Health Bytes en gaan dit ook doen voor al onze andere websites. Zoals we in 2016 al stelden, laten wij ons de mond niet snoeren en buigen wij niet voor censuur. We hopen dat u zich ook niet laat censureren en met ons mee gaat (doen).

Wat gaat er in de nabije toekomst gebeuren

Zoals hierboven gezegd is er al maanden de mogelijkheid in te schrijven voor onze nieuwsmail op al onze websites. Ten tijde van dit schrijven hebben meer dan 15.000 mensen dit al gedaan en zijn wij druk bezig om een volledig platform op te zetten vanwaar we wekelijks een nieuwsbrief gaan versturen(Het heeft wat vertraging opgelopen, maar we hebben nu een deadline gesteld op eind september 2019 dan is alles gereed en gaan we 100% zeker van start). Wanneer die eerste nieuwsmail in de bus valt bij de leden staat er dan een volledig platform waar naast de mogelijkheid voor discussie over de diverse artikelen die wij publiceren ook een aantal kanalen zullen hebben waar experts in alternatieve geneeswijzen klaar zullen staan om u te helpen met vragen, begeleiden indien nodig en tegen die tijd zal ook onze huismiddel database op huismiddeltjes.pw compleet zijn om ervoor te zorgen dat u in een handomdraai altijd een natuurlijk middel kunt maken voor iedere kwaal.

En u?

En hoe zit dat met u? Laat u zich wel censureren? Laat u de Tech giganten bepalen wat u te zien krijgt, te lezen krijgt en hen u op deze wijze dusdanig u laat manipuleren dat ze eigenlijk bepalen wat u moet denken, vinden en voelen? Wij denken dat ieder weldenkend mens hier een klinkend nee op zou antwoorden en daarom vragen wij u met ons mee te gaan. Wilt u onze artikelen gemakkelijk op uw telefoon, tablet en desktop ontvangen? Installeer dan Telegram op deze toestellen en voeg ons toe via onderstaande links:

Onze Telegram feeds zijn:

Mocht u bovenstaande niet bevallen, kunt u zich tevens inschrijven op onze nieuwsmail, dan krijgt u binnenkort(Eind september) wekelijks een mail met daarin alle nieuwe artikelen van bovenstaande websites van die week.

Laten we er samen voor zorgen dat we onafhankelijk worden van Big Tech voor onze informatievoorziening en we weer zelf het heft in handen nemen zoals dat hoort,

Wie bepalen wat u leest, ziet en denkt? U of de Big Tech, Pharma en Media corporaties?

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte gezondheid niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie Zodat wij de praktijken van Big Pharma aan het licht kunnen blijven brengen!

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen Big Pharma!

Previous Vapen gekoppeld aan hersenschade, nauwe arteriën en ernstige longschade
Next Prostaatmedicijnen kunnen uw risico op diabetes type 2 verhogen, waarschuwen wetenschappers

About author

redactie
redactie 4594 posts

De Health Bytes redactie houdt al sinds 2014 de vinger aan de pols van zowel Big Pharma als de alternatieve geneeskunde en publiceert al die zaken die men onder het tapijt probeert te vegen. Dat heeft ons 8 jaar lang aanvallen, hacks, censuur en bedreigingen opgeleverd. Dat deert ons niet en wij gaan stug door maar kunnen dat alleen met uw support! Overweeg daarom een kleine donatie zodat wij door kunnen gaan met de strijd!

You might also like

Overig

Ooit nagedacht over acupunctuur en homeopathie voor je huisdier?

Luister naar dit artikel De alternatieve geneeskunst voor dieren werpt vruchten af. “Het gaat al twee maanden een stuk beter,” aldus baasje Leon Vosters. Sinds twee maanden krijgt de Noorse boskat

Overig

11 waarheden over voeding waar iedereen het over eens is.

Luister naar dit artikel Er wordt veel gesteggeld over voeding. En over veel worden mensen het niet eens. Maar over deze 11 feiten is er wel overeenstemming: 1. Vet Goede

Overig

Waarom wordt ons dit niet verteld? Een drankje dat 10.000 keer sterker is dan Chemotherapie!

Luister naar dit artikel We blijven chemotherapie toepassen, hoewel er geen noodzaak voor is! Deze drank redt levens en dit is bewezen in honderden studies, maar weinig mensen weten dat